Hej på er!
Åh, vilken underbar helg jag och pojkvännen hade i Västervik!
I lördagsförmiddag åkte vi mot Västervik och var där strax innan lunch. Då checkade vi in och tog oss ett varv för att upptäcka staden. Vi bodde på Sure Hotel by Best Western Centralhotellet, och jag rekommenderar det verkligen! Ligger centralt, men inte mitt i smeten, 150 meter från stationen, superfräscha och mysiga rum, trevlig personal, och gudomlig frukost! Verkligen ett personligt hotell!
 
Blev även helt kär i staden medan vi gick omkring! Små, mysiga kullerstensgator och nära till vatten är ju verkligen min svaghet. ♥ Så underbart. Fint väder, men blåste tyvärr otroligt mycket. Väl tillbaka på hotellet däckade vi totalt i sängen framför en film på TV:n, haha. Båda var helt slut och dagen kändes så lång! 
 
Efter vår lilla power-nap blev det att fixa sig och springa i spöregn (tur att det inte var långt, haha) till restaurangen Burger Shack. Ett hamburgehak som var väldigt fint med utsikt över vattnet! Det som är bra med Västervik är att många restauranger ligger vid vattnet, så att få havsutsikt är inte ett dugg svårt! Sen beror ju allt såklart på smak, tycke och prisklass. 
 
Proppmätta efter våra goda hamburgare gick vi tillbaka till hotellet där vi myste med lite vin, choklad och macroner. Bytte presenter gjorde vi såklart (även om jag såklart inte tycker man behöver ge presenter, bara så vi gör), och gudars, började ju nästan gråta. Jag fick ett halsband med en bild på oss ingraverad och med texten "Du och jag, för evigt." på baksidan, OCH en två timmars lång salsa-kurs för två! Hur roligt?! Han kan allt min älskling. ♥
 
På söndagen såklart en underbar hotellfrukost, och sedan hemfärd. Är verkligen mer än nöjd med helgen med min älskling, och rekommenderar verkligen att besöka Västervik!
 
Underbar helg med mitt hjärta. ♥
Angelica Wåhlin

Vad mysigt! Har en vän som bor i Västervik, men har faktiskt aldrig varit där .. Verkar dock vara en himla mysig stad <3

Sarah

Så mysigt ni hade de :)

Emma Engström

Meen blir nästan lite avis, så mysigt ni haft det!! <3

Henrik Olsson - Föreläsningar

Det ser fantastiskt härlig ut :)

Louise

Men åh så mysigt och va fina ni är! :D<3

My Nordqvist

Åh så himla fint <3

hanna

ser ut som ni har haft det super mysigt och bra väder också tycker ja! :D

NICOLE

Å ja det låter som en kanonhelg! :D

emelie andersson

så fina och grattis till er! Asså första pussbilden, såååå fina! <3

Cecilia

Låter juh toppen mysigt. Fina bilder!

Johanna

Åh så härligt ni haft det! :)

Tack för kramarna <3

Josefin Nilsson

Men åh vad mysigt det låter! Och superfina bilder också :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress