31 maj 2012

Utedag!

Djur och natur

Hej!
Idag var som sagt min NO-grupp och en annan NO-grupp ute i skogen hela dagen. När vi kom dit så började vi med att bära lite saker från bussen ner till sjön och blev informerade om dagen. Det var fyra stationer, en där man skulle räkna olika saker inom ett område, i en annan skulle man mäta siktdjupet i sjön och lite andra saker i sjön, i den tredje skulle man håva i sjön och se om man hittade något djur och i den sista fick man titta på djur i mikroskop. :) Till lunch fick vi grilla korv över en eld som vi hade gjort upp. Mysigt! ♥
En bra dag med trevligt sällskap, ganska bra väder och roliga uppgifter! :)

Imorgon är det fredag!

Ha det bra! :)

30 maj 2012

Glass!

Okategoriserat

Hej!
Idag så har det varit en bra dag. På spanskan gick vi och köpte glass med den andra spanskagruppen och tyskagruppen! Idag blev smakerna Lavazza ( glass med svag kaffesmak och chokladbitar ) och Triple Choklad. :)


Mums!

Imorgon ska min NO-grupp tillsammans med en annan NO-grupp ut i skogen hela dagen och göra lite olika saker. :)

Ha det bra!


29 maj 2012

Mobilsmycken!

Smycken

Hej!
Idag när jag kom hem så kom jag och tänka på att jag ville göra något med min underbara lila berlock som jag fick av mamma och pappa från Italien när de hade varit där. Jag kom på att jag ville fixa till min mobil lite med ett snyggt mobilsmycke, så då fick det bli ett mobilsmycke!
Mitt mobilsmycke.

När jag ändå var i farten så gjorde jag ett mobilsmycke till min systers mobil av hennes gröna berlock som hon fick från Italien. :) Hon blev väldigt nöjd!


Systers mobilsmycke.

Det var jättekul och är jättenöjd så det här är säkert något som jag kommer att fortsätta med. Nu kan jag alltid gå omkring och känna att jag har en bit av Italien i fickan. ♥

Ha det bra! :)