Gymnasieslaget 2017 #throwback
Vill börja med att tacka för alla fina "grattis" ni lämnat efter inlägget igår! ♥
Varje år har de kommunala gymnasieskolorna i stan Gymnasieslaget, vilket är en tävling där de tävlar i dodgeball och dans! Förra året var jag med i min skolas, De Geergymnasiet, danslag och vi vann! Det var så fränt!
 
I år går ju jag inte som ni vet på gymnasiet längre, men två av mina elever ur The Aces var med i danslaget det här året! Det kunde jag såklart inte missa, och med lite fix och trix med mina f.d mentorer, fick jag och pojkvännen smita in! 
 
De var grymma, och (såklart) sopade de banan med konkurrenserna och vann, TJOHEJ! Därför tänkte jag att det vore roligt att visa numret från förra året där jag var med! Det var verkligen så mäktigt att uppträda i en sådan stor arena!
 
Kan ni hitta mig? ;) Så roligt att se hur mycket jag utvecklas på bara ett år!
Jag kom in!
OMG. OMG. OMG!
Nu kan jag äntligen berätta en av mina nyheter jag hållt så hemlig för er, hihi!
Minns ni när jag i början på maj sa att jag varit iväg på en dansgrej och bad er gissa vad? Många av er gissade på en audition, vilket var helt rätt. Jag var på en auditon för en danslinje på en högskola i grannstaden. 
 
Min audition gick jättedåligt. Eller det var i alla fall vad jag trodde. Jag kände inte alls att jag fick visa vad jag kunde och det kändes som jag gjorde fel hela tiden. Men jag krigade mig igenom med ett leende på läpparna och det kändes lite bättre när jag avslutade det hela med en bra intervju. "Ni får besked nästa vecka." var svaret jag fick när jag frågade när beskedet skulle komma.
 
Men inget kom den veckan, och inte veckam efter heller. Jag började tro att de inte skickade ut brev till de som inte kom in. Eftersom min audition gick så dåligt var jag helt säker på att jag inte skulle komma in. Jag var helt säker på hur min höst, och det skulle inte involvera dansllinjen.
 
Men i fredags kom brevet och jag sa till familjen; "Jag vet ju redan vad det kommer att stå, jag gråter lite, sen släpper jag det och går vidare." För även om jag var så säker på att jag inte skulle komma in, hoppades man ju ändå liiite när man öppnade brevet. Så jag öppnade...
 
OCH VET NI VAD? JAG BLEV ANTAGEN! JAG SKA BLI DANSELEV PÅ HELTID I ETT ÅR EFTER SOMMAREN! HUR SJUKT?! 
 
Det känns fortfarande helt overkligt, och jag kan inte förstå det. Tydligen såg de något i mig som jag inte såg alls. Jag är så förbannat stolt över mig själv och vilka vändningar livet tagit på bara ett år sen jag tog studenten. Jag har lyckats och utvecklats något otroligt med allt jag tagit på mig, och jag skulle aldrig tro att jag skulle klara av detta. Nu ska jag bli danselev på heltid.
 
Det bästa är att den heter Danslinjen-Projektår, vilket betyder att vi kommer läsa entreprenörskap, hur man bygger föreställningar, ledarskap och liknande, vilket är precis det jag redan gör idag med alla mina grupper! Den här utbildningen kommer att gynna mig så mycket och jag är så glad att få den här chansen. ♥
 
Att jag ska få utvecklas ännu mer inom det jag älskar som mest är helt overkligt. Vem ska jag tacka för denna chans egentligen? Jag ska nog tacka mig själv, fyfan vad jag är bra. 
Min 20-årsdag!
Hej på er! Vill börja med att tacka för alla fina gratulationer igår, så fina ni är! ♥
 
Åh, vilken underbar 20-årsdag jag hade igår, är verkligen så tacksam! ♥
Blev väckt på morgonen av familjen med presenter och sång. Sedan blev det amerikanska pannkakor på altanen till frukost, mums! Vid klockan 13.00 kom alla gäster (nästan 30 pers, haha) och vi hade några riktigt härliga timmar tillsammans! Det blev massor med mat och sedan tårta, och så fick jag öppna en hel del paket. Solen var framme hela dagen och vädret var fantastiskt så vi kunde sitta utomhus allihop hela dagen!
 
Åh, är så nöjd; maten var underbar, tårtorna likaså, presenterna var underbara och vädret helt amazing! Så himla nöjd. ♥