Även om låten kanske är lite udda med tanke på att han valt att slänga in något om ett får mitt i allt, haha, tycker jag att den är riktigt skön att lyssna på, OCH, såklart så är dansen riktigt nice!
 
Lay (张艺兴- Zhang Yixing) är en av mina favoritartister från Kina, och har även han medverkat i den koreanska pop-gruppen EXO, som även kinesen som jag bloggat ett flertal gånger om har varit med i!
 
Detta är inspiration on point, både dansmässigt och språkmässigt! 
 
YES, TJOHEJ, WOHOOO!
Idag hade jag äntligen min sista tenta av fyra vilket nu betyder att jag i drygt en månad är lediiiig! Sedan börjar jobbet, haha, MEN, jag är ledig från plugg! Så himla skönt! 
 
Det känns dock lite sorgligt att lämna kinesiskan bakom mig nu då jag som ni vet till hösten börjar studera dans på heltid, men jag kommer självklart underhålla kinesiskan själv på egen hand och förmodligen fortsätta med det i framtiden igen!
 
Men nu kan jag lägga plugget bakom mig och behöver inte ägna det en tanke! Eller jo, har ju slutbetygen att checka in när de kommer, haha, men är inte så orolig för dem! ^^
 
Så ja, NU TAR JAG LOV! ♥
 
我觉得我是一个好的学生,因为我今天写完我的第四个考试!我自高!♥
 
Bildkälla: Pinterest.com
Halloj!
Vill börja med att tacka er för alla fina kommentarer om min nya design! Så roligt att ni verkar gilla den lika mycket som jag! ♥
 
Men på tal om något helt annat; i torsdags när jag äntligen kunde dansa igen kom min fina vän Stina förbi danslokalerna och knäppte lite bilder och jag tänkte visa några! Jag tycker de blev riktigt fina och proffsiga! Tyvärr var det rätt så många borta så blev mest på samma medlemmar, men tycker ändå bilderna är superbra och användbara när vi marknadsför oss. ^^ Stort tack bästa Stina!
 
Så ja, lite såhär kan det se ut när jag håller mina torsdagslektioner för mina två The Aces-grupper!