Halloj!
Idag jobbade jag 7-15! Skönt med dagpass, men lite extra segt på helger då man är mycket mindre personal. Men det gick bra, full rulle så tiden gick snabbt! Ikväll ska jag iväg med pojkvännen och se "Jurassic World: Fallen kingdom"! Det ska bli kul, har någon av er sett den?
 
Imorgon jobbar jag 15-22.15, och planerna innan det är ganska lösa så får se vad som händer! Om ni inte redan gjort det får ni också jättegärna kika in inlägget nedan och stötta mig och mina fina medlemmar. ♥
TJOHEJ, nu är ÄNTLIGEN filmerna från "The Aces- Tillsammans mot bröstcancer" färdigredigerade!
Jag fick dem för bara några veckor sedan, alltså ganska sent med tanke på att vi hade föreställningen i mars, och nu har jag hunnit redigera dem! 
 
Alla ligger ute på mitt YouTube-konto Alice E Choreography (så in och följ ;)), så kan ni inte vänta så kan ni klicka er in där, men annars så tänkte jag dela filmerna några i taget i lite olika inlägg så det inte blir för många!
 
Så jag tänkte att jag börjar med dessa tre; öppningsnumret, Bust Your Windows (avancerad grupp med stol och klackar, vi har även en liten sekvens till finaste Lill-Babs i början) och Falling In Love (nybörjar-/fortsättningsgrupp)!
 
Tyvärr kunde jag ju inte vara med i alla danser under uppvisningen då det hade blivit otroligt stressigt då jag som koreograf kan alla danserna (det var otroligt svårt att välja vilka jag ville och behövde vara med i, haha, en av nackdelarna med att vara ledare), så jag är inte med i alla danser, men jag tycker verkligen att ni ska titta ändå och ge mina underbara medlemmar lite kärlek! I detta inlägg är jag inte med i Falling in Love, de andra två är jag med i. 
 
Så ja, hoppas ni uppskattar att jag visar lite! ♥
 
Hinner ni se vem som är jag innan namnet dyker upp? ;) Namn finns ej på öppningsnumret då vi var båda grupperna, a.k.a väldigt många, så det hade blivit lite rörigt.
Halloj!
Idag startade jag dagen med dansträning klockan 11! Nu är det bara lite mer än en vecka kvar tills jag och mina två fina tjejer ska uppträda på "Vi som älskar 90-talet"-festivalen i Stockholm bakom gruppen Look Twice! Ahhh, är så taggad, hihi, det ska verkligen bli så roligt!
 
Så idag repade vi en del samt filmade och bokade hotell, och nästa fredag åker vi till Stockholm och på lördagen smäller det! Så är ni intresserade av en 90-talskväll med bl.a E-Type, Markoolio, Haddaway, Caramell m.fl (och se mig uppträda, hehe!), så klicka er in och boka nu! 
 
Efter det träffade jag min fina vän Stina! Det blev sushi i parken, sååå mysigt och gott! Men det har verkligen varit så varmt idag! Mina danssalar har ingen luftkonditionering tyvärr, haha, men som tur var hade vi en annan sal idag då mina renoveras så den var riktigt skön att dansa i. Så jag och Stina hittade en fin plats i skuggan! Blev några härliga timmar med henne. ♥
 
Imorgon är det jobb igen som gäller, och likaså hela helgen plus måndagen, sedan har jag en dag ledigt på tisdag!
 
Kram på er! ♥