31 januari 2017

Förvirrat pass.

Hästar

Hade ett dressyrpass i torsdags som vanligt på Micla och ska jag sammanfatta det med ett ord väljer jag förvirrat, haha.
 
Vi gjorde det ena efter det andra med bakdelsvändningar, felställda slutor, volter och allt vad det nu var. Det var inte bara jag utan även ponnyn min som var förvirrad, haha, vilket kanske inte är så konstigt när man snurrar varv på varv och separerar kroppsdelar. 
 
Vi redde ändå ut det rätt bra och vissa steg i bakdelsvändningarna blev riktigt lyckade. Formen var periodsvis bra och hon var rätt mjuk, så är egentligen nöjd med passet, men kände att det var lite tråkigt då jag var så förvirrad, haha. Men ändå ett helt okej pass!
 

30 januari 2017

Smoothie!

Mat och bak

Jag fick en fråga om jag inte kunde dela med mig av receptet på smoothien jag gjorde förra veckan och självklart kan jag göra det! 
 
Det är inte alls komplicerat, och det jag gillar med smoothies är att man kan variera dem så mycket!
Jag har inga exakta mått på allting, men jag använde följande: 
 
♥ Vaniljyoghurt
 
♥ Blåbär 
 
♥ Banan
 
Och så slänge jag bara allting i en mixer och sedan var det klart, inte svårare än så! ^^
 
 
Halloj finisar! 
Igår var det firande för fina Moa då hon fyller år idag! Grattis på 19-årsdagen finaste. ♥
Vi var ett gäng som sågs hemma hos henne först där vi blev bjudna på lite champagne, riktigt fancy! Några timmar senare drog vi till Puls och dansade loss ett flertal timmar till klockan tre! 
 
Som vanligt blev det lite alkohol för min del vilket är skönt då man slipper baksmällan och kan vara lite produktiv vilket är bra då jag ska både träna samt spela in min teckenspråksläxa idag. Så blir en skön dag för mig idag!
 
Nöjd med kvällen är jag med riktigt fina tjejer. ♥