Då de flesta av er förmodligen har fullt upp med firande och så ikväll, passar jag på att säga detta nu: GOTT NYTT ÅR! ♥ Hoppas ni får en jättebra kväll och natt, samt ett jättebra avslut på 2017 och start på 2018! TJOHEJ!
 
Min nyårsafton ska först spenderas med middag med några kompisar och pojkvännen, för att sedan en stund tolvslaget åka hem till familjen och fira med dem och några kompisar till familjen, samt pojkvännen såklart!
 
Hur ska du fira nyår? ♥
 
Bilder från Pinterest.com, collage gjorda av mig.
Som tidigare år har jag kring årsskiftet gjort en liten årsresumé över året som gått! Som vanligt har jag väl säkert glömt en del händelser, haha, men dessa känner jag i alla fall är riktigt värda att nämna! ♥

 
♥ Hade studentbal OCH 19-årsdag på samma dag (19 maj)
♥ Åkte på studieresa till Rom med min dåvarande klass och skapade minnen för livet. (april)
♥ Åkte till Kina med bästa mamma och fick äntligen uppleva landet och Beijing! (14-22 november)
♥ Tog studenten, TJOHEJ! (16 juni)
♥ Började plugga mina distanskurser, ledarskap från Umeås universitet och Kinesiska från Dalarnas högskola.
♥ Hade en grym studentvecka, trots att jag var sjuk typ halva veckan, haha.
♥ Träffade min nuvarandra pojkvän för första gången under studentveckans första dag, mösspåtagningsfesten på Puls nattklubb. (9 juni)
♥ Blev officiellt tillsammans med min pojkvän. ♥ (23 september)
♥ Hade den hektiska jobbsommaren hittills med knappt något ledigt och lovade mig själv att ta ut lite ledigt nästa sommar.
♥ Flyttade min dansgrupp från skolan till andra lokaler och den har sedan dess expanderats något enormt, bl.a till två grupper!
♥ Tvingades ta ett otroligt svårt beslut och sluta rida. (Har fortfarande inte skrivit inlägget om det då det varit för svårt och känslosamt, men ska ta tag i det.)
♥ En nära vän flyttade till Spanien för jobb, usch usch. 
♥ Jag var på min första K-pop-konsert med en helgrym grupp! (5 april)
♥ Jag var och såg William Spetz superbra uppsättning av sin föreställning! (23 mars)
♥ Mina två underbara kaniner somnade båda in under loppet av några månader, tio och sex år gamla. ♥
♥ Fick mitt första, betalda dansjobb där jag undervisar barn i street och hip-hop!
♥ Efter en tvåstegs-audition fick jag representera min dåvarande gymnasieskola i en danstävling de kommunala gymnasieskolorna emellan!
 
Så ungefär så har mitt år sett ut! Nu taggar vi 2018 med nya utmaningar och möjligheter! ♥
Även i år har jag lyckats shoppa lite på mellandagsrean, men inte bara onödigheter. ;) Köpte min deo som var på rea som jag verkligen behövde, samt skrivbordsförvaring, men deon kändes inte så intressant att visa upp och skrivbordsinredningen gjorde sig inget vidare på bild, haha.
 
 Här är vad jag fyndade:
♥ Ja, jag hittade ännu ett par skor, hehe... Har alldeles för många, meeen kunde inte motstå dessa! Har tittat på dem ganska länge, och nu när de var nedsatta 200:- var jag tvungen att slå till! Och de är i sammet, hur nice?!
 ♥ En sport-bh.
Två nagellack, kalligrafipennor och en mascara. Har någon av er provat mascaran? Är den bra? Min håller på att ta slut så tänkte att jag kunde passa på att prova något nytt när det ändå var på rea!
Ett litet ananas-ljus. Detta är en liten rolig historia, haha. Den stora ananasen fick jag av moster i julklapp, och det är en burk. När jag såg den lilla på rea tänkte jag ju att de skulle passa perfekt med varandra, meeeen när jag kom hem och tog upp den ur förpackningen såg jag att det inte alls var en burk som jag trodde, utan ett ljus! Så där stod jag med en burk och ett ljus istället för två burkar som jag från början trodde, haha! Men fina är de ju ändå, och när jag eldat upp ljuset blir det ju faktiskt en burk. ;)
 
På sista bilden är det en mugg och te, men detta shoppade jag faktiskt inte utan fick i present av min fina vän Frida och tyckte helt klart det förtjänade en plats i detta inlägg. ♥