30 september 2014

Onyttig dag.

Okategoriserat

Hej!
En bra, men väldigt onyttig dag, hehe... Några elever hade bakat bullar som de delade ut till alla elever. Väldigt gulligt, sen ska även glasståndet bredvid skolan (farligt att ha glass så nära) slå igen för säsongen, så idag hade de rea på all glass och ja, det kunde man ju inte motstå. ;)

Imorgon är en rätt lång dag samt skolfoto. Sen är det studiedag torsdag fredag! :D 

Ha det fint. 


Idag är det exakt ett år sen jag och min fina f.d klass åkte till Malta på klassresa. Åh, minns det som igår, helt otroligt att vi tog oss dit. Mycket har hänt på ett år, men minnena består. ❤️

Godkväll!
Gårdagen med Lilly var jättemysig. Vi strosade runt på Kulturnatten och tittade på utställningar, lyssnade på livemusik och njöt av stämningen. Himla mysigt. ^^ Idag har det varit en lugn dag, åkte och hälsade på mormor och morfar på eftermiddagen, men annars inte jättemycket. :) 

Känner att min förkylning är tillbaka igen. Snorig och halsont. Usch. Hoppas bara jag klarar mig och slipper stanna hemma den här gången. Som tur är, är det kort vecka. Går bara måndag-onsdag då det är studiedag torsdag och fredag. Veckan har inte så mycket att erbjuda, lite förhör och grejer och skolfoto, men annars lugnt. 

Ha det fint!