Hej!
Hemkommen nu! Skönt med fredag även om veckan gått fort. :) Idag hade jag ju som sagt idrottsprov och det kändes bra! Hade även mitt första nationella prov, engelska muntligt, och det kändes också bra. Skönt att ha det överstökat. För övrigt så hade vi ett intensivt klassråd då det bestämdes representanter från klassen till avslutningsmiddagen. 

Sista veckan har alla nior på skolan en avslutning tillsammans då man äter god mat, dansar o.s.v. Två från varje klass ska på möte med rektorn och framföra åsikter från klassen om middagen och eftersom jag så gärna vill att det blir bra så anmälde jag mig. Ska bli spännande! 

På måndag ska vi ha spexfoto, då tar man ett knasigt foto då alla är utklädda o.s.v och i år är temat "Musik". Det är en tävling bland alla nior i stan. ^^ Tänker inte säga vad vi ska göra än, men jag kan säga att jag ska vara Britney Spears! Så nu ska jag bara hitta lite kläder, haha. ;) 

Ha en trevlig fredag! 

27 februari 2014

Mystorsdag.

Okategoriserat

Kall och blöt dag idag, men ändå bra! Rena rama höstdagen. Planer för kvällen är inte så mycket. Ska se strax äta och sen plugga lite. Har idrottsprov imorgon om livräddning och isvett så det ska jag fortsätta med. Har även mitt första nationella prov imorgon, hjälp! Haha, men det går nog bra, känner mig rätt så säker. :) Muntlig engelska, hoppas på det bästa! Sen ska jag krypa ner i min säng, få upp värmen i kroppen och se de två senaste avsnitten av Teen Wolf. Mystorsdag. ❤️