31 oktober 2015

Halloween!

Okategoriserat

Hej på er!
Igår avslutades sista dagen på jobbet för detta lov! Fyra eftermiddagar har spenderats vid gallerians hoppborg och jag har träffat så många söta barn. Igår jobbade jag 14-18 och efter det var det bara att spöka ut sig i peruk och vit klänning för att medverka som zombiebrud i systers spökvandring.
 
Hon och hennes bästa vän hade halloween-kalas igår och engagerade båda familjerna att delta i spökvandringen. Så runt klockan 19.30 satt jag på en sten vid en bäck i skogen, haha. Dock var jag inte jätteskrämmande och det hördes både skratt och fniss om att de såg att det var jag, men det är verkligen inte min starka sida att vara läskig, haha. Tjejerna var nöjda i alla fall!
 
Idag väntas lite förberedelser för ikväll får jag hit lite tjejkompisar för lite halloween-mys! Självklart ska jag klä ut mig, men håller det lite hemligt då risken finns att de kikar in min blogg. ;) Är väldigt taggad, har saknat dem så mycket över lovet! ♥ Imorgon ska vi fira moster och på måndag drar skolan igång igen!
 
Vill också tacka för alla snälla kommentarer om mitt hår, tack! ♥
 
Kram. 
Mitt i allt mitt lyssnande på koreanska upptempo-låtar finns lilla Alice som älskar att lyssna på medelåldersmän som var inne när mina föräldrar var i min ålder. Ingen kanske är så förvånansvärt överraskad egentligen då nämner jämt och ständigt att min musiksmak är bred? ;) Nej? Okej, så bra, då har jag gjort mitt jobb, haha.
 
Här delar jag tre riktigt mysiga låtar med några män vars röster och låtar jag fullkomligt älskar. ♥
 
Vilken tycker du bäst om?
 
 
 
 
 
Hej hej!
Torsdag idag och trots höstlovet vankades det ridning, dock klockan 13 istället för klockan 19 vilket uppskattades otroligt mycket! Så skönt att rida innan jobbet och faktiskt utomhus i ljus!
 
Då min sötnos Gypsy går handikappridning på torsdagsförmiddgar (så stolt över henne att hon är så duktig med det!) fick jag prova en annan häst, Blixten! Jag hade aldrig ridit honom förut och inte suttit på en annan häst än Gypsy på över ett år, haha, så det var spännande!
 
Han var väldigt snäll med en underbar galopp, men såååå olik Gypsy. Om man kan beskriva Gypsy som kort och kompakt kan man beskriva Blixten som lite lång och sladdrig, haha. Så ja, ni förstår att det var en väldigt stor skillnad. Jag fick verkligen tänka om i mitt sätt att rida.
 
Vi värmde upp och jag märkte att han var väldigt lätt i munnen, och han reagerade snabbt på mina hjälper. Stundvis var formen fin, men ofta var den lite överallt, haha. Vi jobbade lite småsaker som öppnor och mycket galopparbete. Jag vet inte exakt vad jag ska säga då jag inte känner honom så bra, men för att vara första gången är jag nöjd och min ridlärare tyckte att det såg väldigt bra ut och vill se oss tillsammans fler gånger. Så vi får väl se... Bara hon inte tar Gypsy ifrån mig helt, haha. ♥