30 september 2013

Ylvis- The Fox

Musik

 
 
Om det är en låt som gjorde min dag första dagen jag hörde den, så är det den här!
Vad jag skrattade, haha! Att man ens kommer på idén att göra en sån här låt och sen gå in för det så mycket, är otroligt, haha. Härlig låt om man behöver muntras upp! ^^
Liksom människor har olika personligheter, så har djur också det. Mina två söta kaniner Snuffe och Salmiak har ju sina egna små egenheter de med och vissa av dem är riktigt roliga! ^^
 
* Båda är väldigt nyfikna och busiga är bara förnamnet, haha.
 
* Salmiak tror ofta att han är mycket större och farligare än han är, men kan också vara riktigt blyg, försiktig och nästan lite mesig ibland.
 
* Snuffe är snäll rakt igenom och har aldrig gjort något dumt.
 
* Båda var när de var mindre rädda för dammsugaren.
 
* Vårt köksgolv kan uppfattas som rätt halt om man är ett litet liv med klor och Salmiak har inte riktigt lärt sig tekniken att gå på det så han "trippar" verkligen fram, långsamt och försiktigt.
 
* Att vara under saker och på små och trånga utrymmen tycker de är väldigt intressant.
 
* Salmiak är rätt kräsen när det gäller godis, medan Snuffe är mer av en allätare. Han har t.ex tagit sig in i flingpaketet och tagit en klubba ur Halloweenskålen som stod på en hylla under ett bord.
 
Mina sötnosar. ♥
 

29 september 2013

Mot Malta!

Värt att minnas

Hej!
Detta är ett tidsinställt inlägg och nu är jag förhoppningsvis vid parkingen och möter upp mina fina klasskompisar för att sen åka till flygplatsen! Klockan 6.30 lyfter flyget mot Malta! :D Jag vet inte exakt vad som kommer hända idag, men det lär visa sig!
 
Ha det bäst! ♥