Fira halloween med VIXX!

Glad halloween på er fina vänner! 
Har ni haft några häxor och spöken hos er eller har ni sjävla tagit på er rollen som hemska varelser och härjar runt? Själv så kör jag en lugn hemmakväll. :)
 
Halloween kan ju vara så mycket mer än bara dräkter och bus, den kan även vara musik (i alla fall om du frågar mig) och jag snubblade över denna musikvideo av det koreanska bandet VIXX! Lite sådär halväcklig som passar bra just ikväll. ;)
 
Hoppas ni får en trevlig, eller läskig, kväll!
 
 

Hopptjej för en dag!

Igår tog jag och min dressyrgrupp oss i kragen och genomförde en hopplektion! Istället för min fina dressyrhäst Gypsy, fick jag rida Blackburn istället, något som kändes ganska annorlunda då jag bara rider Gypsy nuförtiden. ^^ Dock kändes det väldigt bra och det är bra att rida andra hästar också. Dessutom så är min lilla Gypsy hopprädd och brukar inte gå hopplektioner på lite högre höjder. Stackare. 
 
I alla fall, igår red vi ju redan klockan 14.00 istället för 19.00 och det var strålande sol vilket gjorde att vi red utomhus! Superhärligt. ^^ Vi började värma upp med lite tempoväxlingar, volter o.s.v. och jag fick höra att jag hade en "väldigt fin kvalité i galoppen", något som kändes riktigt bra. Vi började hoppa fram på ett räcke och hoppade sen lite olika kombinationer och hinder som vi sen satte ihop till en väldigt lång, och komplicerad, haha, bana! Jag är jättenöjd med gårdagens lektion, han flög över hindrena, vi hade ett bra samarbete och min underbara ridlärare var jättenöjd med min insats!
 
Även om jag är dressyrtjej längst in, var det ändå väldigt härligt att efter alla halvdana dressyrlektioner bara släppa kontrollen och precisionen lite grann och bara köra på med lite fart och action, och samtidigt känna att det gick bra! En väldigt avslappnad lektion och skönt med ett litet avbrott från dressyren imellanåt.
 
Hoppas ni får en fin dag, kram! 

Dag 6: En låt som betyder mycket.

Åh, den här dagen är så svår! Jag har många låtar som ligger mig varmt om hjärtat så jag tycker ändå att det är okej att jag väljer att dela med mig av två istället för en.
 
Älskar verkligen dessa låtar och det känns som hjärtat brister, ögonen vattnas och jag får så många känslor och minnen när jag hör dem. Älskar dem verkligen. ♥
 
Christina Perry- A Thousand Years
Elvis Presley- Can't help falling in love
 
 

Dag 5: En bild på ett ställe jag varit på.

Vackra London! :)
 
 
 

Sötaste shettisen och flyttad lektion.

Tog en tur bort till stallet idag och pysslade om sötaste shettisen. ^^ Det blev mycket mys, ryktning, en halvdan fläta i manen och motion på banan. ❤️
 
Ridlektion imorgon är flyttad till klockan 14 istället för 19. Första gången det blir ridning i dagsljus på flera veckor, haha. Härligt! Förutom det ska vi dressyrryttare ta oss i kragen och hoppa. Vi är ju en dressyrgrupp och rider bara dressyr på högre nivå, men ibland får även vi ett hoppsug! ^^ 
 
 Dag 4: En bild som visar hur du mår nu.

 En simpel smiley får beskriva mitt mående idag. :) Idag är jag glad och mår bra med lite snuva.
Pumpapaj!

Det blev bakning idag! ^^ Jag och syster snodde ihop en pumpapaj och jag måste säga att den blev lyckad. Eller ja, vi har inte smakat den än, men den ser bra ut i alla fall. ;) Mysigt var det också, kvalitétstid med syster, bakning och musik på högsta volym. ❤️

Ganska enkel att göra och om recept önskas fixar jag det åt er! 

För övrigt har det blivit lite träning och koreografering. :) 

Ha en fin kväll!
Dag 3: En viktig person i ditt liv.

 Min fina syster. ♥
 
Här var vi vid Piccadilly Circus i London.
 
 
 
 
 
 
 

Pumpatime!

Första höstlovsdagen idag, himla skönt. Mamma köpte med sig en pumpa hem som vi fixade till, så imorgon blir det väl någon typ av pumpabak samt pyssel med kärnorna tillsammans med syster. ^^ Halloween tar fram allas inre barn, haha. 

Ha en fin kväll! Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Jag är så glad att jag har så många vänner att anförtro mig åt och detta inlägg går denna gång till bästa Frida! Vi har känt varandra i över 10 år och om det är någon som vet mycket om mig är det hon. Älskar dig, min fina vän. ♥
 
Här är hon under vårt spexfoto i nian.
 
 
 
 
 
 

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

 

Tjugofem dagar #2

Det var många som ville att jag skulle göra utmaningen "Tjugofem dagar" igen så jag kör på det! Tyckte själv att den var väldigt rolig första gången jag gjorde den. ^^ Det är samma frågor, men självklart med annorlunda svar. Här nedan kan ni se frågorna och första dagen kommer komma imorgon!
 
Ha en fin lördag! ♥
 
Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig
Dag 3: En viktig person i ditt liv
Dag 4: En bild som visar hur du mår nu
Dag 5: En bild på ett ställe jag varit på
Dag 6: En låt som betyder mycket
Dag 7: Åtta bekännelser
Dag 8: En bild på ett tillfälle du saknar
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv
Dag 10: En bild från din förra sommar
Dag 11: Bakgrund på mobilen
Dag 12: En bild på dig och din bästa vän
Dag 13: Några favorit citat
Dag 14: En bild som får dig att le
Dag 15: En bild du tycker visar kärlek
Dag 16: Ett ställe du vill resa till
Dag 17: Min favorit film
Dag 18: En person jag vill träffa just nu
Dag 19: En låt som gör dig helt galet glad
Dag 20: Bild på ditt/fina favorit klädesplagg
Dag 21: Din nuvarande profilbild på facebook
Dag 22: Någonting jag älskar att äta
Dag 23: Typ av killar jag faller för
Dag 24: Det här vill jag ha
Dag 25: Tio sanningar

Höstlov!

Nu har jag höstlov, så himla härligt! :D 
 
Just nu sitter jag på Kunskapsgymnasiet med Frida som pluggar lite så jag passar på att göra detsamma, men även ägna lite tid åt bloggen. Har träffat himla många gamla klasskompisar här vilket är väldigt kul, så roligt att träffa dem igen. ^^ Senare ska vi ta en sväng på stan och ikväll blir en lugn kväll. 
 
Ha det fint! 
 


 

Sista dagen!

Fredag idag och sista dagen innan lov! Tjoho! Lovet firas in med lite shopping tillsammans med Frida efter skolan. ^^
 
Ha en fin fredag! ♥
 


Källa: WeHeartIt.

America- The last unicorn.

 
 
Vi gjorde en övning idag på engelskan till den här låten och även om det är lite udda att sjunga om en enhörning (låten är från en film), så är den förvånansvärt vacker och det är inte så tydligt att den handlar om just en enhörning. Väldigt vacker låt enligt mig. :)
 
Idag för övrigt har jag uträttat sista provet innan lovet vilket känns väldigt skönt! Det skulle ju egentligen varit ridning i vanlig ordning, men det är teorivecka denna vecka vilket gör att alla ridlektioner ersätts av teorilektioner. Då vår grupp är på så hög nivå och innehåller vuxna med egna hästar har inte vi någon teorilektion. En stallfri torsdag alltså. Får se vad kvällen erbjuder istället, ser ut som lite träning och serietittande. :)
 
Kram. 

En fråga till er.

Hej alla fina läsare! ^^
Hoppas allt är bra med er idag, jag mår bra i alla fall. Ni som har följt min blogg ett tag, eller bara varit uppmärksamma i menyn, vet att jag har gjort en "25 dagar"-utmaning. Jag tyckte den var väldigt rolig att göra och skulle kunna tänka mig att göra den igen (då med annorlunda svar såklart). 

Vad tycker ni? Skulle ni vilja att jag gjorde en sån?

För er som inte vet så är det ett inlägg om dagen i 25 dagar med olika frågor/"utmaningar" att svara på. :) 

Låt mig veta och ha en fin kväll!

Compare.

Något många, och självklart jag själv, gör alldeles för ofta. Du är bra som du är! ❤️
Te och kanelbulle på maten!
Chokladbollar!

Godkväll! 
Vill börja med att säga att det var väldigt roligt att så många uppskattade mitt positiva inlägg igår och delade med sig av sina härligheter. ^^ Alltid roligt att inspirera andra. ❤️

Måndag idag då och den var bra! Imorgon är det inget speciellt och inte heller den här veckan, bara ett prov på torsdag. Nästa vecka är det höstlov! :)

Nu ska jag avnjuta lite chokladbollar som syster snodde ihop på min beställning, haha. ;) Ha det fint! 
Kram.
Keep smiling!
Var positiva!

Jag känner att det är alldeles för lätt att fokusera på det negativa istället för det positiva och tror att många känner likadant. Nyheter omger oss med problem, vi själva övertänker och förstorar saker och vi tar på oss andras problem. Självklart ska man bry sig om nyheterna och sina nära och kära, men det jag menar är att man inte får låta negativiteten ta överhand. Man måste andas, lugna ner sig och tänka "Är detta verkligen ett problem? Är detta egentligen så viktigt?" För det är så mycket onödig energi som går till övertänkande och negativa tankar. Man måste fokusera på det som är viktigt för en själv och som gör dig lycklig. 
 
Det jag vill säga med det här är att fokusera på det positiva! Gör det bästa av situationen och låt inte ditt negativa tankesätt och dina negativa tankar dra ner dig. Försök hitta något positivt varje dag, det behöver inte vara stora saker så länge de betyder något för dig och gör dig glad. 
 
Vi gör såhär: Jag skriver tre saker jag uppskattar eller tycker var bra med den här dagen och så får ni dela med er av era härliga positiviteter i kommentarsfälten!
 
* Mormors mat var otroligt god även idag.
 
* GOT7 fick mig att le ännu en gång.
 
*Jag sov gott inatt.
 
Ha det fint och kom ihåg att vara positiva! Kram.
 
 
Källa: WeHeartIt.
 

Teenager Posts!

 
 
 

Dressyr och höga krav.

Hade som vanligt dressyrlektion på fina Gypsy i torsdags. Vi hade vikarie och gjorde en övning som jobbade både sidförande hjälper (skänkelvikningar), smidighet (lösgörande övningar, volter) och tempoväxlingar. Som vanligt värmde vi upp och hon kändes mer avslappnad än förra lektionen. Sötnosen är ju hopprädd och när det står hinder på banan som det gjorde då spänner hon sig och har svårt att fokusera på dressyren för att hon hela tiden går och är nervös inför hoppningen som inte ens ska äga rum.
 
Denna gång var det inga hinder på banan och hon slappande av mer och vi fick in ett bra samarbete i skritten och traven med en fin form. Dock tappades den i galoppen, men kämpade på. Hon har en väldigt "tung" galopp och är väldigt mycket häst vilket betyder att man måste hålla ett högre tempo och där tappade vi lite. Övningen sen gick helt okej, fick några fina skänkelvikningar och moment
 
Inte mitt bästa pass, men bara att kämpa på. Det kan inte gå bra varje gång. Grejen med mig är att det sällan går dåligt, det är bara att jag har alldeles för höga krav på mig själv och är lite av en perfektionist inom ridningen då detta är något jag tycker om. Jag vill klara allt jättebra. Så när ett pass enligt mig har gått skitdåligt, har det oftast gått bra, det är bara att jag måste inse det själv och sänka mina krav. När man sen upplevt den där "perfektionen", som jag gjorde för några veckor sen, jämför man alla pass med det passet och tycker det mesta då går dåligt när man inte uppnår det magiska från det passet T.ex det här passet gick egentligen ganska bra, men utifrån mina egna krav gick det dåligt. Man måste uppskatta de små bra ögonblicken i helheten. "Detta pass kanske inte var det bästa, men den skänkelvikningen är jag riktigt nöjd med".
 
Hoppas ni får en fin lördag! ♥

Fredag!

Halloj!
Sitter på bussen påväg hem nu efter en ganska seg skoldag. Vi hade en föreläsning om privatekonomi som var ganska intressant i alla fall. :) Känns väldigt skönt med helg nu efter en lång och hektisk vecka. Har inget speciellt planerat så får se vad som händer.

Idag när jag kommer hem ska jag i alla fall svara på era fina kommentarer, träna och sen ikväll ska jag faktiskt se Idol. Har inte sett en enda fredagsfinalerna då jag alltid varit upptagen, haha, men ikväll så! :) 

Ha en fin kväll, kram.

Torsdag.

Dagens humör: Glad.
 
Dagens mående: Bra.
 
Dagens låt: GOT7- Forever Young 
 
Dagens vill ha: En mysig tjocktröja.
 
Dagens klädsel: Svarta jeans, vinröd tröja.
 
Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans.
 
Dagens längtan: Helgen, den här veckan känns såååå lång.
 
Dagens planer: Skola med prov, sen till stallet lite tidigare för att hjälpa Nora skritta Trixie och sen dressyrlektion på Gypsy.
 
Dagens beroende: Läppsyl.
 
Dagens hiss: Att alla veckans prov snart är över.
 
Dagens diss: Att det är himla kallt. 
 
Ha en fin torsdag! ♥

How to write a hip hop song in 30 seconds.

 
 
Haha, så himla söt! ^^

DeGeerdagen!

Halloj!
Idag hade vi DeGeerdagen på vår skola! Istället för vanliga lektioner höll treorna på några av de olika linjerna aktiviteter för oss ettor och tvåor. På min linje, humanistlinjen, fick vi dansa italiensk folkdans, på bild och form hade vi tre olika teckningsövningar, på restauranglinjen var det fem stationer som hade med mat att göra, bl.a dofttest, och musik och dans lärde oss en dans till skolans egna låt. Hela dagen gick vi runt till stationerna i mindre grupper och allt slutade med en avslutning med hela skolan där vi dansade dansen alla tillsammans. Sen bjöds det på fika. ^^ En rolig aktivitetsdag!
 
Annars idag har jag gått en mysig kvällspromenad, tränat och pluggat. Har ett två timmar långt matteprov imorgon och ett samhällskunskapsprov på torsdag. Ugh.
 
Ha en fin kväll! ♥

Yeah, that's me...Källa: WeHeartIt.


Tårögd.

 
 
Jag blir nästan tårögd när jag hör den här låten. Det är så starka ord och videon är fantastisk. Så modigt av alla att visa sig utan smink och hår och verkligen visa upp sitt riktiga jag. Bland det bästa jag hört och sett på länge. ♥

Fangirling och spa!

Halloj!
Gårdagen var en av de bättre dagarna på länge! ^^ Började med ett spanskaprov som kändes bra och det blev fika med klassen på svenskalektionen. Efter skolan mötte jag upp saknade Tilda och vi hade det jättemysigt! Vi fikade och pratade om massor och fangirlade lite för mycket över GOT7... Har blivit lite beroende av det bandet, hihi. Så härliga, charmiga och talangfulla. ❤️

På kvällen kom Lilly hit och vi hade en riktig spakväll med bastu, ansiktsmask, fotbad, massor av gott och massor av prat. Himla härligt var det! ^^

Idag lördag och inget planerat, får se helt enkelt!
Kram.Frågestund- Del 2

Vilka sociala medier använder du?
Det beror lite på vad som räknas som ett socialt media, men Facebook och Instagram använder jag.
 
Favoritmånad och varför?
Maj är ju alltid en favorit då jag fyller år då, haha, men annars December. Älskar vintern och allt som har med julen att göra, så mysigt.
 
Vad gillar du att göra mest av allt i hela världen?
Ingen aning, jag älskar att göra så mycket! Sjunga och dansa, rida, ha myskvällar, umgås med nära och kära, listan kan göras lång...
 
Varför började du att blogga?
Jag gillar att göra smycken vilket jag gjorde väldigt mycket då. Jag ville ha en plats att lägga ut dem på och kunna följa min egna utveckling. Sen övergick det till en mer vardagsblogg och även om jag inte gör smycken lika mycket som då och som kommer upp på bloggen, är det ett intresse som sitter i. 
 
Vem inspirerar dig?
Många, allt från artister, dansare, ryttare till mina föräldrar till människor som klarar sig igenom kriser.
 
Vilket är ditt drömyrke?/ Vad vill du jobba med i framtiden?
Sen jag var typ fem har jag velat bli författare, något som jag står fast vid även idag. Jag vill hur som haver jobba med något skrivrelaterat, t.ex skriva låttexter eller vara journalist, eller inom film och media. Något inom musik skulle också vara kul, men drömyrket är författare.
 
Vart vill du helst bo i framtiden?
Italien, men annars i Österlen. Har heller inget emot att bo kvar där jag bor idag. 
 
Skulle du kalla dig feminist?
Feminsim handlar inte om att kvinnan ska stå över mannen som många tyvärr tror, utan om jämlikhet mellan könen, något som jag håller med om. 
 
Stöttar du Pride?/ Vad anser du om homosexualitet?
Jag ser absolut inga fel med att vara homosexuell och förstår inte varför folk inte skulle få visa sin sexualitet, oavsett vilken det är, öppet. Jag vill se det som att man blir kär i en människa och inte ett kön. Jag stöttar homosexualitet till 100%. 
 
Gillar du stark mat?
Nja, beror lite på maten och den får inte vara för stark, men lite hetta är ju aldrig fel.
 
Vart ser du dig själv om tio år?
Om tio år är jag 26 och har förhoppningsvis pluggat klart och kanske reser runt eller bor med någon jag tycker om samt har ett jobb jag trivs med.
 
Har du varit utomlands någon gång?
Japp!
 
 
 
 

Fredag- dagens lista!

Dagens humör: Glad!

Dagens mående: Bra, lite träningsverk bara!

Dagens låt: Good tonight- GOT7

Dagens vill ha: En höstjacka.

Dagens klädsel: Svarta leggings och min vita, stora stickade tröja.

Dagens frisyr: Utsläppt.

Dagens längtan: Allt efter skolan!

Dagens planer: Skola med spanskaprov, efter skolan fika med saknade Tilda och på kvällen spa-och myskväll med Lilly!

Dagens beroende: Läppsyl.

Dagens hiss: Dagen överlag och gårdagens möte, som jag fortfarande tänker hålla hemligt, haha. ;) 

Dagens diss: Har inte svårt för spanska, men prov är väl aldrig en favorit.

Hoppas ni får en härlig fredag! ❤️

Fina Gypsy som jag red igår.
Frågestund- Del 1

Har du pojkvän?
Nej, det har jag inte.
 
Ditt bästa minne?
Jag har väldigt många härliga minnen, men bland de högsta på listan kommer klassresan till Malta med min klass 9bm2 i september/oktober 2013.
 
Vilka länder har du besökt?
Spanien (då även öarna Gran Canaria och Teneriffa), England, Danmark, Malta och Frankrike. Det är dem jag kommer på just nu i alla fall, men första gången vi åkte till Spanien åkte vi bussresa vilket gjorde att vi åkte genom många länder.
 
Det bästa med hösten?
Alla härliga färger, att man är ett steg närmare vintern. Hösten i allmänhet är väldigt mysig tycker jag.
 
Framtidsplaner?
Gå ut gymnasiet och plugga på högskola/universitet, sen möjligtsvis resa runt lite. Få ett bra liv som jag trivs med helt enkelt.
 
Vilket är ditt bästa minne från sommaren?
Även här har jag många härliga minnen, men att åka till London var väldigt roligt.
 
Beskriv dig själv med tre ord.
Ambitiös, utåtriktad och omtänksam.
 
Vilken är din favoritfilm?
Åh, kan inte välja, haha. Har så många bra filmer jag tycker om...
 
Vad fotar du med för kamera?
Jag fotar mycket med min iPhone 5s, men när jag fotar med kamera fotar jag med min mammas Sony. Vet tyvärr inte exakt vad den heter, men då jag har sparat massor av pengar kommer de troligtsvis att gå till en egen systemkamera med även filmfunktion.
 
Favoritparfym?
Är svag för alla mina parfymer, haha, men älskar min vanlijparfym från La Rive.
 
Bästa ridpasset?
Jag har haft många bra, men också många dåliga. Ett "ridpass" jag minns specifikt var ett sommarlov för flera år sen när jag var på ridläger. Jag hade Grayson den veckan och vi i gruppen skulle ha en liten dressyrtävling. Jag red fram och han kändes inte alls med på noterna. Vi fick inget bra samarbete. Sen klev vi in på tävlingsbanan och han bara skärpte sig. Det var precis som att han förstod allvaret och lyssnade på minsta vink. Det var en sån härlig känsla. Kommer alltid att älska den hästen, även om han tyvärr inte finns kvar hos oss idag.
 
Favoritfärg?
Har svårt att välja en, beror på sammanhanget, men har alltid gillat lila. Sen är även vitt och blått en favorit.
 
Fem saker du gillar?
Doftljus, popcorn, vackra ballader, fina citat och mina tofflor. 
 
Vad gör du helst en ledig dag?
Tar sovmorgon och ser på film eller läser innan jag går upp, äter en god frukost och sen gör vad som faller mig in. Träna och dansa brukar jag t.ex göra och är jag hemma själv går jag omkring och vrålar powerballader och de senaste hitsen.
 
Om du var tvungen att handla kläder i en enda butik i resten av ditt liv, vilken skulle du välja?
BikBok. Älskar deras stil och tycker den sticker ut lite mer. 

Ledig och hemligt möte.

 Godkväll!

Var ju som sagt ledig hela dagen idag bortsett från mitt utvecklingssamtal. :) Första utvecklingssamtalet på gymnasiet och jag har bra omdömen från alla lärare, vilket kändes bra. För övrigt idag har jag mest tagit det lugnt, har väldigt ont i axeln, har nog sträckt mig på något sätt. :/ Fick lite dans koreograferad i alla fall vilket var roligt! Syster har studiedag imorgon så hon och en kompis ska sova över här. De ska ha en lite spakväll och utnyttja bastun så tänkte ta och basta efter dem innan jag duschar. ^^ Får bli en liten spakväll även för mig.

Imorgon är det skola igen. Efter skolan ska jag hålla i ett möte som jag tänker hålla hemligt för er än så länge... ;) Jag berättar såklart när allt är bestämt och så, men jag kan avslöja att det har med show att göra... ^^ Dressyrpass på Gypsy står också på schemat imorgon, tagga!

 

Har bestämt mig att dela upp svaren från frågestunden i två delar varav den första delen kommer imorgon och den andra på fredag! :) 

 

Ha en fin kväll!

 

 


Frågestund- Imorgon!

Tänkte avsluta min frågestund imorgon så har ni några sista frågor så passa på att ställa dem nu! Ni kan kommentera i detta inlägg eller i frågestundsinlägget lite längre ner. :)
 
Kram. 
 
 

Saknad vän och utvecklingssamtal.

Dagen idag har bjudit på regn, styrkepass, två prov och fika med en saknad vän. Väldigt mycket prov denna och nästa vecka, men håller ut. Alla är som tur är inte pluggbara, men ändå psykiskt påfrestande att ha något på gång hela tiden. Dagen räddades av att jag mötte upp min saknade vän Jeanette för lite prat och frozen yoghurt. Det var länge sen vi sågs och väldigt mysigt var det. ❤️

Imorgon är det utvecklingssamtalsdag i skolan. Då sitter alla lärare i utvecklingssamtal med elever vilket gör att ingen undervisning hålls. Vi är alltså lediga bortsett från vårt samtal. Yey! ^^ Mitt är 11.45 så får se vad jag hittar på efter det. 

Ha en fin kväll!
Jayden Choreography Breast Cancer Awareness.

 
 
Fina Jayden har gjort en ny dans och uppmärksammar även bröstcancer. ♥

GOT7-A

 
 
Lite mer från det koreanska pojkbandet GOT7. Väldigt charmig video med söta killar, bra låt och häftig dans. ♥
 
Jag är faktiskt inte ett dugg förvånad över att jag tyckte om detta band för som jag nämnt förut; min musikstil är väldigt bred, något som nog märks här på bloggen. Seriöst, någon kan sätta på säckpipa och jag diggar det och andra språk än engelska har jag ingeting emot. Mitt favoritband är från Italien och sjunger på både italienska, spanska och engelska. ^^ Väldigt skönt att inte vara så låst i vad man kan lyssna på, man hittar nya stilar och låtar hela tiden och det finns alltid något nytt på gång. ^^
 
Glöm inte att ställa en fråga i min frågestund om ni känner för det. Den avslutas någon gång nästa vecka och inlägget hittar ni lite längre ner. 
 

Frågestund!

Nu drar jag igång min andra frågestund här på bloggen! Kände att det kunde vara dags igen. Har inget slutdatum än, men någon gång nästa vecka i alla fall. Svaren kommer att svaras på skriftligt eller kanske i ett videoinlägg. ^^
Källa: WeHeartIt.


Grattis!

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma! Älskar dig.❤️ Bilder från WeHeartIt.

Bullbak!

Min andra studiedag har varit allt annat än lugn! Har dammsugit, dammat och bakat bullar hela dagen. Mamma fyller år imorgon och imorgon ska det firas lite extra med släkten med trerättersmiddag hemma hos oss. ^^

Kanelbullens dag är ju imorgon också, därav bullbaket. Det kanske inte är de vackraste bullarna mänskligheten skådat, men hoppas de smakar bra i alla fall. ;)

Nu har jag precis duschat och lite plugg blir det nog snart. Det är jättehärligt väder ute så det kanske blir en powerwalk med. Kvällens planer är lite lösa, men det kan bli en kväll med lite vänner. ^^


Studiedag och dressyr.

Hej!
Har ju haft studiedag idag, himla skönt! Har myst omkring hela dagen i myskläder, har tränat lite och faktiskt gjort vad man ska göra på en studiedag; studera. 

Klockan 19.00 blir det dressyrpass på Gypsy. Är fast besluten att få tillbaka vår härliga känsla och glömma förra veckans dåliga pass! Nu kör vi! 

Imorgon är det ännu en studiedag och har lite lösa planer inför den. :)

Kram.


GOT7- Girls Girls Girls

 
 
Jag följer rätt många dansare på Youtube och bl.a en koreansk dansgrupp som gjorde en cover på den här dansen. Fastande för låten och dansen och var bara tvungen att se originalet! Väldigt bra låt som fastnar (även om jag inte förstår särskilt mycket, haha), duktiga dansare och söta killar. :)

Saknad vän.

Efter skolan mötte jag upp min saknade vän Frida! Är så tomt att inte träffa henne varje dag. Vi åt lite mat och hade det allmänt mysigt. ❤️

Imorgon taggar har studiedag med en ridlektion som jag hoppas ska gå bättre än förra veckan! :)

Kram.
RSS 2.0