Glad halloween på er fina vänner! 
Har ni haft några häxor och spöken hos er eller har ni sjävla tagit på er rollen som hemska varelser och härjar runt? Själv så kör jag en lugn hemmakväll. :)
 
Halloween kan ju vara så mycket mer än bara dräkter och bus, den kan även vara musik (i alla fall om du frågar mig) och jag snubblade över denna musikvideo av det koreanska bandet VIXX! Lite sådär halväcklig som passar bra just ikväll. ;)
 
Hoppas ni får en trevlig, eller läskig, kväll!
 
 

31 oktober 2014

Hopptjej för en dag!

Hästar

Igår tog jag och min dressyrgrupp oss i kragen och genomförde en hopplektion! Istället för min fina dressyrhäst Gypsy, fick jag rida Blackburn istället, något som kändes ganska annorlunda då jag bara rider Gypsy nuförtiden. ^^ Dock kändes det väldigt bra och det är bra att rida andra hästar också. Dessutom så är min lilla Gypsy hopprädd och brukar inte gå hopplektioner på lite högre höjder. Stackare. 
 
I alla fall, igår red vi ju redan klockan 14.00 istället för 19.00 och det var strålande sol vilket gjorde att vi red utomhus! Superhärligt. ^^ Vi började värma upp med lite tempoväxlingar, volter o.s.v. och jag fick höra att jag hade en "väldigt fin kvalité i galoppen", något som kändes riktigt bra. Vi började hoppa fram på ett räcke och hoppade sen lite olika kombinationer och hinder som vi sen satte ihop till en väldigt lång, och komplicerad, haha, bana! Jag är jättenöjd med gårdagens lektion, han flög över hindrena, vi hade ett bra samarbete och min underbara ridlärare var jättenöjd med min insats!
 
Även om jag är dressyrtjej längst in, var det ändå väldigt härligt att efter alla halvdana dressyrlektioner bara släppa kontrollen och precisionen lite grann och bara köra på med lite fart och action, och samtidigt känna att det gick bra! En väldigt avslappnad lektion och skönt med ett litet avbrott från dressyren imellanåt.
 
Hoppas ni får en fin dag, kram! 
Åh, den här dagen är så svår! Jag har många låtar som ligger mig varmt om hjärtat så jag tycker ändå att det är okej att jag väljer att dela med mig av två istället för en.
 
Älskar verkligen dessa låtar och det känns som hjärtat brister, ögonen vattnas och jag får så många känslor och minnen när jag hör dem. Älskar dem verkligen. ♥
 
Christina Perry- A Thousand Years
Elvis Presley- Can't help falling in love