Event.
Lördagen igår spenderades mellan 9-15 på jobbet då jag jobbade med eventet vi hade! Då det var både löning och sportlov var det en hel del folk och barn så det var kul. Denna gång hjälpte vi barnen att mäta "hur många äpplen höga" de var, med syftet att lära dem mäta lite. Sedan fick de även ett äpple, en egen mätsticka, en yoghurt och lite andra småsaker med sig hem!
 
Efter det mötte jag upp pojkvännen för en fika, och på kvällen blev det såklart Melodifestivalen! Idag har jag träffat Maja för en pluggdejt som inte resulterade i så mycket plugg, haha, och kört ett riktigt bra träningspass med fokus på ben! Spelade även in OS-avslutningen då jag inte kunde se den, för både EXO och CL (stora artister i Sydkorea) skulle uppträda och det ville jag ju inte missa! Har du följt OS? Såg du avslutningen?
 
Nu spenderas kvällen med plugg och förberedelser inför muntlig redovisning på kinesiska imorgon, och sedan med en kopp te och boken jag läser just nu. Mys. ♥
BOSS.
Äääälskar den senaste från NCT U, precis sånt här sound jag gillar!
 Hur kan allt från låt och sound till utseende och dans vara så on point?!
 
Och till er som känner er lite förvirrade i den asiatiska språkdjungeln; det är koreanska. ;)
Utmattad.
Halloj!
Dansen igår blev ju inte direkt som planerad, haha. Det gick jättebra de första två timmarna ungefär, placeringarna flöt på och såg jättebra ut, de lärde sig avslutningsnumret snabbt o.s.v, men sen bara kände jag hur något drog till i huvudet och jag fick en otrolig huvudvärk och lätt smärta i kroppen. Jag blev jätteorolig och visste inte alls vad som hände. Jag kände mig helt luddig och inte alls närvarande. Inte alls behagligt.
 
Så med övertalning från mina medlemmar bestämde jag mig för att bryta och åka hem. Kände mig inte bättre när jag kom hem, men pratade med mamma och pappa och vi konstaterade utmattning. Jag har varit så stressad senaste tiden när jag jobbat så mycket och så sena tider, och sedan allt plugg på det plus att jag sovit väldigt lite och dåligt, så när jag sedan var på dansen igår och var så avslappnad släppte alla spänningar och resulterade i huvudvärken och smärtan. Så idag tog jag hand om mig själv och avbokade alla dagens planer för att bara vila ut. Tror jag behöver det.
 
Så ska bara fixa lite plugg och inte göra något ansträngande idag hade jag tänkt. Kanske tränar lite lätt, men det beror på hur jag känner mig. Känner mig ganska matt. 
 
Jag blev verkligen så rädd igår när jag kände det för har aldrig känt så förut och man tänker ju självklart genast det värsta. Ska jag ringa 1177? Ska jag ringa 112? Vad händer? Men det verkar ju inte som det var något allvarligt i alla fall, måste bara stressa ned nu och slappna av.
 
Imorgon jobbar jag dock, men bara 9-15 då det är barnevent och resten av dagen är oplanerad och ska nog försöka hålla den så. Likaså söndagen än så länge, men ska nog hålla den relativt oplanerad med så jag verkligen vilar och inte stressar.
 
Men annars är allt prima, haha, jag är glad och taggad på mycket nu så don't you worry! ♥
 
Ha en fin fredag nu! ♥
Bildkälla: Pinterest.com