Hej!
Den här dagen blev ju inte riktigt som planerad. Som jag nämnde i morse kände jag mig hängig, och jag har faktiskt varit ovanligt trött och haft huvudvärk i veckan. Självklart bröt förkylningen ut på riktigt idag. Varför just idag?

Jag var jättetaggad på att gå ut med mina vänner och rida, men nej. Inget av det blir av. Nu ligger jag här under filten med världens huvudvärk, fryser och är varm om vartannat och en otrolig smärta i rygg och ben. Jag vet inte vad det är, det gör bara otroligt ont och ibland känns det som att knäna bara ska vika sig under mig. Inte alls roligt. :(

Så ikväll blir en hemmakväll med lite gäster som ska komma ändå. Det är ju ändå lite mysigt, men tvivlar på att jag kommer vara vaken länge. 

Även om dagen inte varit jättebra finns det några guldklimpar att ta vara på; vårhälsningen var jättevacker och alla elever fick en kupong på gratis glass på stadens populäraste glasställe som ligger brevid skolan, jag är jättenöjd med mitt matteprov som jag fick tillbaka och BTS musikvideo är verkligen så bra. Man får ta vara på de små sakerna. :)

Hoppas ni får en jättetrevlig Valborg, ta det lugnt och var rädda om varandra, kram!

Dagens humör: Glad.
 
Dagens mående: Bra, börjar dock dra på mig en rejäl förkylning. Den extra intensiva timmen med showgruppen igår var väl inte till min fördel.
 
Dagens låt: HOTSHOT- Watch Out
 
Dagens vill ha: Vackert väder.
 
Dagens klädsel: Blå jeans, svart tröja med lite puffärm.
 
Dagens frisyr: Uppsatt i låg hästsvans.
 
Dagens längtan: Långhelg.
 
Dagens planer:  Skola som vanligt till klockan 13.50, vårhälsning klockan 10, sen rider jag mellan 15-16 istället för att det är Valborg. Mina Valborgsplaner är rätt lösa, antingen ska jag träffa några vänner eller så är jag hemma med familjen som får gäster. Vi får se lite hur jag känner efter ridningen och med förkylningen. Jag hoppas verkligen att jag orkar rida i alla fall. 
 
Dagens beroende: Musik
 
Dagens diss: Att jag börjar bli förkyld och förmodligen inte kommer kunna dansa ordentligt i helgen. 
 
Dagens hiss: Att det verkligen går framåt med dansen!
 
Önskar er en fin torsdag och Valborg! ♥
Godmorgon!
Onsdag idag och den bjuder på mycket; först kursprov i engelska (skrivdel), sen påbörjas kursproven i den muntliga engelskan (få se om jag hinner med mitt idag då de sker på lektionstid), sen efter skolan showgrupp och så har BTS comeback idag! ^^

Känns som en väldigt lovande onsdag. Älskar showgruppen, älskar BTS, hihi, perfekt.

Hoppas ni får en fin onsdag, kram!