Hej på er!
Igår hade jag julshow på kvällen, så nu är denna julshowshelg igång! Det gick bra, men man märker lite skillnad på publiken på torsdagar vs. fredagar och lördagar, haha. De har inte riktigt helg-feelingen. ;) Men de hade ändå trevligt och det är det viktigaste!

Nu sitter jag i skolan och jobbar på mitt projekt, men tog lite tid för bloggen nu. Sedan har jag två timmars dansklass innan jag slutar.
 
Ikväll är det julshow igen och likadant imorgon, mer har jag inte planerat denna helg!
 
Kram, trevlig helg! ♥
Mobilblogg.

Hej på er! 
Sitter just nu med sminkpenseln och locktången i högsta hugg för att preppa inför showen! Nu kör vi tre shower tre dagar i rad, och ikväll kommer bästis och tittar, tjohej! 

Hoppas ni haft en fin torsdag, ville bara säga hej, kram! 

Inte så bra bild, men såhär vacker var himlen imorse när jag åkte till skolan! 

Hejsan på er!
Onsdag idag, och den startades med fys! Sedan hade vi projekttid, och efter det åkte jag och en tjej i min utbildning till ett äldreboende där vi hade ett inbokat möte.
 
I min utbildning ska vi som slutprojekt göra ett dansprojekt med koppling till stadsdelen Skäggetorp. Jag har valt att fördjupa mig i de äldres liv och historia då jag tycker att de håller en stor del av grunden som vårt samhälle är uppbyggt på. Därför ska jag med hjälp av dessa äldre på boendet göra en dansföreställning av deras liv där den gemensamma nämnaren är att de alla nu sitter på samma äldreboende i just Skäggetorp, trots så olika livshistorier. 
 
Så idag hade vi alltså vårt första möte där! Det var jättetrevligt och det blev både kaffe och fika med finporslinet, haha! De var så glada och villiga att prata så jag fick en del användbar information. Vi ska dit snart igen för att få fram lite ytterligare!
 
Imorgon är det torsdag, och då börjar tre dagar med julshower igen, tjohej! ♥