Glad påsk på er finisar!
Hoppas ni får en jättebra påsk med allt som hör påsken till! ♥
 
Kram! 
Bilder från WeHeartIt, collage gjort av mig. 

30 mars 2018

Somebunny.

Okategoriserat

Hej på er!
Då jag kommer sitta i en bil stor del av dagen, och sedan har fullt upp med släkten, är detta ett tidsinställt inlägg. Min påskhelg ska spenderas nere hos mina kusiner, och vi spenderar alltid påsk med dem, himla mysigt! Så om allt gått enligt planerna sitter jag förmodligen i bilen just nu och har några timmar framför mig, det brukar ta runt 4-5 timmar ned ungefär. Kände att det var bäst att köra ett litet tidsinställt då jag som sagt inte vet när jag kommer få tid att skriva, samt att mobilbloggande under längre bilresor inte riktigt uppskattas av mitt huvud. 
 
Hur ska ni fira påsk om ni firar? Har ni någon påskledighet? Själv blev jag som sagt överlycklig när jag såg att jag var fri från föreläsningar och inlämningar hela nästa vecka, så skönt, trodde verkligen inte vi skulle ha påsklov, haha!
 
Kram på er! 
Jag hade ingen rolig bild att bjuda på och jag tyckte denna var lite gullig med tanke på påsken, haha, påskharen liksom. Åh, saknar mina små kaniner något otroligt. Första påsken utan dem...
 Bildkälla: Pinterest.com
Halloj!
Har inte alls hunnit med bloggen idag, så får bli ett snabbt inlägg från mobilen! Tycker att det blivit enklare att blogga från mobilen nu, så tummen upp för nya uppdateringen!

Skulle haft föreläsning idag, men då hela plattformen låg nere kom ingen in i samtalsrummen. Så blev ingen föreläsning idag!

Nästa vecka har jag faktiskt lov, haha! Har inte haft ett enda lov sen jag började plugga efter studenten, haha, knappt jullov, så det ska bli skönt!

Nu väntar jag på bussen och ska ta en fika med fina Lilly, och sen väntas dans i fyra timmar! Påskhelgen sen spenderas hos mina kusiner så dit åker vi imorgon!

Kram!