Måndag igen och dags att ta nya tag inför skolan efter sporlovet! 
Jag har haft ett väldigt bra lov och särskilt mycket skolångest har jag inte. Rätt skönt att vara tillbaka i rutiner igen ändå, även om det varit underbart att vara ledig! :) Om bara några veckor är det ju redan påsklov, hjälp så snabbt det går!
 
Skoldagen ser ut som vanligt vad jag vet vid det här laget och efter skolan är det äntligen dags för showgrupp igen! Som jag saknat mina medlemmar. ♥ Just nu jobbar vi på en koreografi som jag gjort till The Fooo Conspiracy's senaste låt My Girl. Har inte lyssnat så mycket på dem förut, men fastnade verkligen för den låten och helt plötsligt blev det en koreografi, haha! ^^ 
 
Hoppas ni får en underbar måndag! ♥
 
Här kommer då bilder på det jag köpte i Ullared i fredags! ^^ Köpte även lite presenter, men det säger sig ju självt att jag inte kan lägga upp bilder på. ;)
 
Hoppas ni får en fin dag! ♥
 
Danny Saucedos senaste skiva och sista säsongen av Glee (som jag ännu inte vågat se för vill inte att det ska ta slut juuu!)
 
Mascara, mörkrött läppstift (har ju fått en grej för mörka läppar senaste tiden, hehe) och en concealer
 
Pennor (perfekt till min målarbok och gör anteckningar mycket roligare) och ett fint anteckningsblock (äääälskar fina anteckningsblock, hihi)
 
Doftljus, jag försökte hålla mig borta därifrån men det gick verkligen inte... Jag har alldeles för många doftljus nu egentligen...
 
Två fina ljuslyktor
 
En klocka (har en förkärlek för klockor), glittrigt armband och fina örhängen
 
En glasburk
 
Deodorant och plånboksskal till min mobil
 
Ridstrumpor med ull och sporremmar till mina sporrar (plus för att de är lite snyggt glittriga!)
 
Linne i storlek 3XL från herravdelningen (någon som är förvånad, haha?), perfekt att dansa i! 
 
Tight magtröja, vill sååå gärna ha den tillsammans med mina boyfriend-jeans!
 
Underkläder
 
Röda ridbyxor med gulddetaljer, älskar dem!
Sportväska då min andra efter mycket kämpande gett upp och gått sönder
 
Hej!
Igår bar det av till Ullared med familjen och vi gick upp med tuppen klockan 05.00 och var iväg strax innan klockan 06.00! Det blev några bra timmar inne i varuhuset med mycket fynd och lagom med folk. ^^ Jag åkte egentligen bara dit med en sak på min inköpslista och fast besluten att hitta det: ett strasspannband till Gyspy.
 
Men, när jag väl var där kändes inget av de som fanns tillräckligt bra för min prinsessa så fick åka hem utan. :( Rätt besviken faktiskt när det var det enda jag verkligen ville hitta, men men. Var det inte fint nog åt henne var det inte! Hon ska ju inte få något halvdant. ;)
 
Hittade mycket annat ändå i både hästväg, klädväg, inredning och lite annat så är mycket nöjd! ♥ Bilder kommer!
 
Idag har jag redan hunnit riva av ett bra dans- och träningspass, och i eftermiddag ska jag träffa fina Maja på stan och sen följer hon med hem hit och sover över. Kommer bli så mysigt! ♥