Dagens humör: Glad!
Dagens mående: Bra, men lite sliten alleredan av allt plugg och nya omställningar, haha.
Dagens låt: Wrongest Way- Sonny
Dagens vill ha: En datorväska eller "skin" till min MacBook-pro! 
Dagens klädsel: Har dragit omkring i myskläder i stort sett hela dagen, men snart blir det danskläder som gäller!
Dagens frisyr: Utsläppt just nu, men förmodligen uppsatt under dansen.
Dagens längtan: Eftermiddagen!
Dagens planer: DRAR ÄNTLIGEN IGÅNG MINA DANSGRUPPER HIHI! Inte de jag får betalt för då, utan mina egna, de andra börjar om två veckor! Är så taggad på att träffa både nya och gamla medlemmar ikväll och ha fyra awesome danstimmar med dem. ♥ Förutom det har jag även pluggat en hel del samt haft en föreläsning, mycket mer har inte hunnits med. 
Dagens beroende: Penna och block! Åh, hur skulle jag klara mina studier annars, haha? 
Dagens diss: Vädret! Spöregnade hela natten och gjort det i stort sett hela dagen, nu lite uppehåll dock. 
Dagens hiss: Kanske ganska uppenbart? ;)
 
Bildkälla: Pinterest.com

30 augusti 2017

Life-update!

Okategoriserat

En liten life-update kände jag skulle sitta på sin plats idag, kändes som att det var längesedan jag gav ett vardagsinlägg typ!
 
Så vad händer? Har börjat mina kurser så nu är det plugg, plugg, plugg som gäller, haha! Tog en liten paus nu för bloggen, men har pluggat non-stop på samma sak sedan klockan 17.00 så efter detta är det bara att dyka ned i boken igen! Men det är himla kul så klagar egentligen inte. ^^ Så kurserna är igång, men smärtfritt har det ju inte varit, haha, då det är så mycket nytt med plattformer och grejer och allt kändes så rörigt och igår trodde jag att jag hade missat en jätteviktig grej så jag bröt ihop totalt och trodde jag skulle förlora min plats och allt, haha, men det var bara jag som missförstått! Inte lätt när man inte är van vid distans och precis ALLT är via nätet.
 
Bytte även min telefon igår då den krånglat jättemycket senaste tiden och i princip var trasig. Ingen jätteuppgradering, gick från en guldig iPhone 6 till en rosa iPhone 6s, kände mig inte så sugen på sjuan eller något flashigt så blev bra så! 
 
Var även på möte idag med han som ansvarar för danslokalerna jag flyttat mina grupper till så fick nyckel, info och sånt! Imorgon drar vi äntligen igång igen, ihh, så taggad! ♥
Snap från min nya mobil // Gårdagens lunch med mamma som intogs på fantastiska Villa Flora // Nyckeln till danssalarna!