31 oktober 2013

Otrolig magiker!

Videos

 
Otroligt duktig och ung kille som är grym på att trolla! Jag är djupt imponerad! :D
Här kommer en recension på filmen "Familjetrippen" som jag såg med Lilly nyligen! :)
 
Namn: Familjetrippen/ We're the Millers
 
Åldersgräns: 11 år
 
Genre: Komedi
 
Handling: Langaren David Burke blir rånad på hela sitt lager droger. För att betala av skulden till sin chef måste han smuggla en stor mängd knark från Mexiko, men hur ska han ta sig över gränsen utan att några misstankar väcks? Han övertalar strippan Rose, tönten Kenny och rymlingen Casey att vara hans familj under den korta resan. "Familjen Miller" beger sig iväg mot Mexiko i en enorm husbil för lite enkel knarksmuggling, vad kan egentligen gå fel?
 
Personlig åsikt: När jag först hörde talas om filmen tyckte jag den verkade bra och ville gå och se den. Den tanken glömdes sen bort lite, men när jag och Lilly skulle gå på bio så hittade vi filmen och jag tittade då på den långa trailern. Jag tyckte ändå den verkade helt okej och eftersom vi inte hittade någon annan film så bestämde vi oss för att gå på den. Oj, vad bra den var! Har aldrig skrattat så mycket åt en film förut, och omdömet "okej" gick till "superbra"! Det är en härlig känsla ner hela biosalongen gapskrattar och ibland skrattade jag så jag grät, haha. Jag var lite osäker på humorn i filmen där ett tag då den var lite "snuskig", men den var bra ändå!
 
Rekommenderas: Ja!
 
 
 
 

27 oktober 2013

Darin- Step up

Musik

 
Om det är något som är barndom för mig är det den här låten och hans låt "Money for nothing"!
Tyckte (och tycker) om båda jättemycket och "Money for nothing" sjöngs flitigt på SingStar. Tycker fortfarande att Darin är bra och vilken utveckling han har gjort genom åren! Snygg, bra sångröst, trevlig och charmig= Vad fattas? ^^