Häromdagen var jag och familjen iväg till en klädaffär (minns tyvärr inte vad den hette) och där fyndade jag en klänning på deras rea för ynka 95 kr! 
 
Jag tycker verkligen inte att bilden gör den rättvisa! Jag tycker den ser väldigt stor och säckig ut för att vara en Small vilket den inte alls är, men får försöka visa den på någon gång!
 
Nöjd! ♥
 
Godkväll!
Ber så mycket om ursäkt för den sena uppdateringen idag, har verkligen inte haft tid! ♥
Runt lunch åkte vi till mormor och morfar och träffade lite släktingar för en god lunch och fika som mormor och morfar lagat, riktigt gott! Där blev vi några timmar innan vi drog oss hem. 
 
Sen blev det en kvällspromenad (och lite Pokémonjakt från hennes håll) med min fina vän Frida! Alltid lika härligt att träffa henne för lite tjejsnack två barndomsvänner imellan. ♥
 
Imorgon är min sista lediga dag innan jobbet drar igång igen på måndag och den dagen är hittills oplanerad, vi får se helt enkelt. Jag jobbar två veckor innan skolan drar igång igen och mycket kvällspass. Känns helt galet att efter min sista jobbdag är det bara fyra dagar kvar tills skolan drar igång igen och jag börjar trean..
 
Hoppas att ni haft en bra lördag! ♥
 
När jag var i Malmö förra veckan och besökte shoppingcentret Emporia gick det ju inte att undvika Victoria's Secret! Tog mig en sväng in där och strosade runt bland deras härliga produkter och som grädde på moset var det rea. 
 
Med mig hem fick jag en bodymist vid namn "Naughty is nice" som doftar så underbart, samt en mascara. Har inte provat mascaran än, men är väldigt taggad på den! Någon av er som har provat den? Vad tyckte ni?