Att hamna i en svacka.

Förra veckan var verkligen skit dansmässigt. 
Mitt självförtroende var i botten och det kändes inte som att danserna uppnådde min nivå, varken tekniskt sett eller kreativmässigt. Deppen över dansen påverkade min övriga träning och jag blev bara omotiverad och matt till att göra någon annan träning. För en del av mig funkade inte.
 
Jag vet inte hur många pass förra veckan som nästan slutade i tårar för att jag blev så arg och besviken på mig själv. Jag kände mig så dålig. Jag förstod inte varför jag gjorde det jag gjorde om jag ändå var så dålig på det? Hur skulle jag kunna jobba inom dans? Hur kan jag ens vara ledare för andra och stötta och uppmuntra dem när jag knappt kan tro på mig själv? 
 
Jag har haft svackor förut, självklart, och det har alla människor inom olika områden. Men aldrig såhär djupt inom dansen. Och det var det som skrämde mig. Att jag aldrig skulle ta mig ur svackan, aldrig känna lyckan och passionen för dansen igen, aldrig känna mig duktig igen. För det vet jag ändå innerst inne att jag är. 
 
Men så kom måndagen. Och det var som att "ny vecka, nya möjligheter", aldrig hade passat så bra. Jag körde ett pass, och kunde för första gången le igen när jag dansade. Allt fungerade, självförtroendet letade sig tillbaka och leendet likaså. Nu var jag lycklig.
 
Nu är jag tillbaka. Jag tror inte att någon på riktigt kan förstå som inte känner en sådan passion för något, hur det är att helt enkelt bara tappa det. Att inte känna att det fungerar, att det inte ger en glädje eller får en att må bra. Hur det som får en att må som bäst, helt plötsligt kan få en att må som sämst.
 
Men jag skriver detta till er av en anledning, jag vill dela med mig. För trots att jag hade de där dåliga passen, gav jag det ett nytt försök varje dag. Trots ett dåligt pass som sedan blev fler dåliga pass, var jag alltid lika taggad att påbörja ett nytt. För jag älskar det jag gör. Att det sedan blev ännu ett dåligt pass är inte viktigt, utan det viktiga är att jag aldrig gav upp. 
 
Jag kämpade för det jag älskar, och det vill jag att ni också gör. Ge inte upp, trots att det går dåligt någon gång, oavsett vad det är ni kämpar för. En relation, ett betyg, ett intresse. Ge aldrig upp. 
 
Kärlek till er alla. ♥
 

Boyfriend duet!

Har blivit lite kär i den här vackra duetten av en av mina favoritkoreografer, Bongyoung Park! 
 
Sååå vacker och smooth!
  

Beautiful sunset.

Halloj!
Måndag idag och en ny vecka med nya möjligheter! 
Min måndag har egentligen varit ganska så händelselös, haha. Skrev andra delen i ett prov om värdefilosofi sista lektionen, men det var väl det som var utmärkande med dagen.
 
Kom hem och körde ett bra tränings-och koreograferingspass och nu blir det lite plugg och mys. Härligt! ♥ Kanske börjar med en ny header, vem vet...?
 
Så här vackert var det idag när jag satt på bussen påväg hem! 

Första advent!

Glad första advent på er alla fina! ♥
Helt galet att det redan är första advent, snart julafton ju!
 
Mina planer för dag är adventsfika hos farmor, och sen får vi se vad som hinns med!
Vad ska ni hitta på idag?
 
Kram!
 
I brist på egna passande bilder får ni en liten söt bild från WeHeartIt, haha.
 
Bildkälla: WeHeartIt. 

Mellanläge.

I vanlig ordning var det dressyrpass på min Gypsy i torsdags! ♥
Vi skrittade fram, och jag tyckte att hon hade ett bra utgånsläge att jobba vidare ifrån. Redan från start kändes hon relativt mjuk och framme, men som ni kommer märka senare i inlägget ledde det inte till så mycket.
 
Vi började jobba med skänkelvikningar för att lösgöra dem lite i bakpartiet och flytta bakdelen innanför spåret och detta gjorde hon galant för att vara så tidigt i passet! Hon blev nästan lite överambitiös och flyttade för mycket, haha.
 
Sen blev det trav- och galopparbete där hon inte riktigt kom igenom. Hon ville inte riktigt vara i jämn takt i galoppen och det blev bara någon lustig slänggalopp. Hon tog inte alls mina hjälper på samma sätt som hon brukar. Första galoppvändan var hon faktisk väldigt fin i formen och jag tänkte att "detta bådar gott", men det var tyvärr den enda fina galoppen som blev. Jag fick även höra av min lärare att de alla lärarna tycker att hon varit extra seg den senaste tiden och det kände jag av lite nu. Det ororar mig faktiskt lite. Jag vill verkligen inte att det är något fel på henne, utan hoppas verkligen att det bara är lite generell lathet hon sysslar med...
 
Vi gjorde även lite skänkelvikningar i galopp som gick helt okej, men inget att skryta med. Sista traven började hon mjukas upp och komma i en bra form, men det var mest i slutet. 
 
Överlag är jag nöjd med passet. Det var inget dåligt pass, många gånger var hon fin, men hon låg och pendlade mellan att vara okej och fin, om ni förstår? Ni som rider kanske känner igen det där läget när hästen hela tiden ligger på gränsen mellan att komma i bra form? Hästen är fin, men inte riktigt där den borde vara än så det blir bara lite halvt om halvt och man vet inte om det är bra eller inte? Lite där låg hon mestadels av passet innan hon kom igenom mot slutet; nära, men inte nära nog. 
 

Mobilblogg: Spontant jobb.

Halloj!
Sitter just nu och har rast på teckenspråkslektionen och tänkte uppdatera er då jag förmodligen inte kommer hinna sen. Jag blev akut inringd till jobbet så ska jobba mellan 16-20. Rätt segt då jag faktiskt hade planer på att shoppa på Black Friday med Frida, men det fick jag ju ställa in. Så när alla andra är ute och shoppar och festar står jag och jobbar, haha. Segt, men det känns helt okej ändå. Tjänar ju pengar och gillar mitt jobb så det är bra!

Ja, hoppas ni har en bra fredag och lyckas fynda lite! Jätteointressant inlägg, jag vet, men behövde bara uppdatera er lite så bloggen inte står helt tom. ^^

Kram på er!


Thursday!

Halloj!
Nu är i stort sett helvetesveckan över!
Hade mitt stora filosofiprov idag (som i och för sig ska fortsättas med på måndag, men har bara lite kvar!) och avslutade litteraturskrivningen som påbörjades igår! Imorgon är det bara förhör på teckenspråket som gäller och det ä ganska lätt.
 
För övrigt är helgen ganska oplanerad. Skulle gått ut med några kompisar imorgon, men det blev inställt så får se vad jag hittar på istället. Ska se om jag kan dra med mig någon kompis och kolla in Black Friday, men vi får se. :)
 
Nu tar jag det mest bara lite lugnt och ska läsa några sidor i en bok till engelskan till imorgon och kanske plugga lite gymnasiearbete. Ska snart även skjutsa syrran till stallet och kolla lite på hennes lektion innan det är dags för min lektion på min Gypsy ikväll kvart över sju. ♥
 
Vad ska ni hitta på ikväll? ♥
 

Meng Jia!

Snubblade över denna låt av den kinesiska sångerskan Jia Meng!
Hon är tydligen f.d medlem i den sydkoreanska gruppen Miss A, vilket jag inte hade en aning om att hon varit med i, de är ju ändå en väldigt känd grupp inom K-pop!
 
Visste inte om henne sen innan, men väldigt roligt att se att hon fortsätter med sin musik, numera på sitt modersmål kinesiska! 
 
Riktigt cool låt i hip-hopstil som går på repeat just nu! ♥
 
 

Den obligatoriska pluggfikan!

Tisdagar är enligt min mening veckans bästa dag när det kommer till skoldagar. Jag har nämligen bara två lektioner (första och sista) mellan klockan 8.10-16.00 då skoldagen slutar och allt därimellan är håltimmar. Personligen älskar jag håltimmar, haha, i alla fall när man har plugg. Jag hinner få så mycket gjort, och så var verkligen fallet idag!
 
Denna vecka går i vår klass under namnet "helvetesveckan" då det är så otroligt mycket prov, skrivningar och läxor som ska göras. Så när jag har skrivit detta blir det ännu mer plugg, haha. På vår håltimma efter lunch har det blivit lite av en vana att jag och Amanda, som jag har mest håltimmar med, besöker Espresso House för en pluggfika. Himla skönt att fly skolans miljö litegrann och unna sig en liten kopp kaffe. ♥
 

Min helg i bilder!

Godkväll på er!
Måndag idag efter en bra helg som jag tänkte sammanfatta lite för er då det var länge sedan jag gjorde ett sånt inlägg. ^^
 
I lördags jobbade jag som sagt på gymnasiemässan där jag representerade det humanistiska programmet! Tycker det är så roligt att jobba på mässan och få prata med människor och komma i närmare kontakt med de andra gymnasieskolorna. Riktigt mycket folk var det och många verkade intresserade av hum vilket är kul! Dock himla synd att jag inte får träffa de nya ettorna då jag tagit studenten då. 
 
Efter det blev det en välbehövlig mysfika med Freja med prat om allt och ingeting tillsammans med en varsin en värmande chailatte! ♥
 
 
Söndagen vaknade jag upp klockan halv åtta och vid nio-tiden fångade jag dagens första solstrålar på en fotopromenad. Väldigt lugnt och harmoniskt med bara någon enstaka bil och massor av fågelkvitter. Underbart. Efter några koppar kaffe blev jag himla produktiv och dammade och städade mitt rum samt bytte sängkläder. Två timmars plugg hann jag också med innan jag på eftermiddagen begav mig iväg på dans.
 
 
Som ni ser är det ganska många bilder från Snapchat på min blogg, haha, vilket kanske blir lite enformigt, jag vet, men de är himla smidiga att använda! Men om någon är intresserad får ni gärna lägga till mig där; lallizz98. ♥

Dubbelt upp!

Då jag inte red min lektion förra veckna red jag två lektioner i torsdags!
Den första var alltså igenridning och för smidighetens skull fick jag rida i min systers grupp. Den gruppen är dock två nivåer under mig, men det var väldigt bra ändå! Den andra var då min vanliga lektion.
 
För att det inte ska bli ett jättelångt inlägg, sammanfattar jag de båda lektionerna lite var för sig och inte lika utförligt som jag brukar! 
 
Märke 4, klockan 16.15, Magic Hilda
Första lektionen för dagen och jag fick rida Hilda istället för Gypsy, vilket såklart inte förvånade mig då jag var i en annan grupp. Har bara ridit Hilda en gång förut och tyckte om henne då så det var roligt att få arbeta med henne igen! Hon är en häst med mycket energi, till skillnad från Gypsy, haha, och fin att jobba med. Väldigt studsig dock, haha.
 
Vi jobbade ökning och minskning av volter och jag jobbade såklart enskilt med hennes form. Efter ett tag fick vi även lägga upp våra stigbyglar och jag kan inte minnas senaste gången jag red utan stigbyglar, haha. Det kändes verkligen i benen och rumpan dagen efter kan jag säga, och redan till min senare lektion!
 
Överlag är jag väldigt nöjd med passet och jag fick ned henne i en låg och rund form! Väldigt roligt att rida för en annan lärare också jag aldrig ridit för förut, samt att rida fina Hilda! Jag vågar nog nästan påstå att jag blev lite kär i henne... ♥
 
 
Dressyrgrupp, klockan 19.15, Gypsy
Tillbaka på min favorit var jag runt klockan sju, och även här hade vi en annan lärare då min vanliga var på semester. Tyvärr var inte detta pass mycket att hänga i julgranen. Passet passade inte alls Gypsy och jag fick inte riktigt tid att jobba henne så som jag brukar. Formen var helt okej ibland, och skänkelvikningarna likaså, men inte mycket att skryta med. Tyckte både att hon och jag kändes lite sega, och jag vet inte om det hade att göra med att jag redan började få ont i kroppen efter passet utan stigbyglar. 
 
Inte mycket positivt då upplägget inte riktigt passade oss och både jag och Gypsy kändes lite off. Tycker det är lite jobbigt att göra dåligt ifrån sig när man har en vikarie eller liknande, speciellt chefen på ridskolan i detta fall som kommer ihåg mig sen jag började där när jag var fyra, då jag gärna vill imponera då de inte ser mig rida lika ofta. Så var det ju inte i detta fall. Men har såklart överseende med att passet inte riktigt passade oss och att alla lärare gör olika. Dock var jag nöjd med feedbacken hon gav då det är väldigt givande att få kritik från andra lärare, de ser ju oftast andra saker än ens vanliga lärare ser!
 

Gymnasiemässa!

Mornin' sunshines! 
Uppe med tuppen idag för min del då jag ska jobba på stadens gymnasiemässa och representera världens bästa humanist-program!
 
Men ville kika in lite här innan och fylla i en liten lista!
 
Hoppas ni får en bra lördag! ♥
 
Dagens humör: Glad! 
 
Dagens mående: Bra!
 
Dagens låt: Touchin, Lovin- Trey Songz (feat. Nicki Minaj)
 
Dagens vill ha: Kaffe!
 
Dagens klädsel: Snart programtröja för humanistiska, men just nu svarta jeans och blå blus, matchat med mina knähöga stövlar.
 
Dagens frisyr: Utsläppt just nu, men med en liten uppsättning om ni förstår, haha. 
 
Dagens längtan: Hmm, ingen aning, tycker allt är rätt bra i sin helhet!
 
Dagens planer: Jobba på gymnasiemässan mellan 9-14.30, och sen fika med Freja! 
 
Dagens beroende: Vatten! 
 
Dagens diss: Att detär lite blåsigt. 
 
Dagens hiss: Att jag får möjligheten att jobba på denna fantastiska tillställning!
 
 

Weekend!

 
Bildkälla: Pinterest.com

När kakorna kallar...

...tar man en roadtrip till Tranås! 
 
För att kunna betala för vårt studentflak har vi i klassen den senaste månaden ägnat oss åt kakförsäljning! Då den ansvarige för detta i vår klass bor i Tranås (vilket är typ en och en halvtimmes bilresa från vår stad) och det var till henne alla kakor kom som vi ska dela ut, åkte jag och Amanda på en roadtrip dit och hämtade hem allas kakor! Perfekt när vi ändå var lediga idag!
 
Så runt klockan nio imorse hämtade Amanda upp mig och vi satte av! Strålande sol hade vi och med en AUX-kabel kunde vi ju självklart välja vilken musik vi vill vilket höjde stämningen till max! ;) En och en halvtimme senare var vi framme och probbade bokstavligt talat bilen full med kakor! Kolla bara bilderna nedan, haha ("Mission complete"-bilderna är från en Snapchat-video, haha, men ville ha med dem så att ni verkligen kunde se hur fullt det var).
 
Sen skulle vi ta oss hemåt, men först något att äta, vilket gjorde att vi irrade omkring ett bra tag i Mjölby innan vi hittade ett McDonald's. Tror vi körde igenom samma korsning typ fyra gånger, haha...
 
Med mat i magen drog vi hemåt igen och lastade av alla kakor i lärarummet på skolan! Så imorgon ska de delas ut till alla i klassen så de kan dela ut till våra kunder. Riktigt mysig dag plus en god gärning! ♥
 
 

The place to be.

Onsdag idag och har just nu håltimme. Har övergett värdefilosofi-plugget för stunden och tänkte slänga in ett litet inlägg till er! Inte för att jag har så mycket att säga, haha, men kommer hem ganska sent ikväll så passar på att skriva nu! 
 
Har en lektion kvar vid 13.30 fram till klockan fyra vilket är gymnasiearbete. Ser sjukt mycket fram emot att vi slutar så jag får gå och ha dans med mina underbara medlemmar. ♥
 

Kris Wu på engelska!

Det jag älskar med flerspråkiga artister är att utbudet av musiken blir så mycket större!
Kris är en före detta medlem i den sydkoreanska gruppen EXO som ni förmodligen vid det här laget kanske känner igen, haha.
 
Kris själv är kines-amerikan och har efter sitt uppbrott med gruppen börjat göra mer musik på engelska vilket jag tycker är himla kul! Eftersom jag fastnade för EXO så sent hade han redan hunnit sluta vilket var lite synd då han blev min favorit i gruppen innan jag visste om det, haha. Så därför är det lite extra kul för mig att se honom på hemmaplan! ^^
 
Tycker det är himla kul när folk verkligen utnyttjar att de är flerspråkiga! 
 
Så ja, om någon inte förstod och inte känner sig manad att klicka på låten för de ser hans kinesiska namn och inte vill lyssna på flerspråigt, säger jag ännu en gång; låten är på engelska. ;)
  

Girl's night out!

I lördags var det utgång med tjejerna som gällde! ♥
Gjorde oss iordning lite hemma hos mig inann vi drog in till stan till Enjoy i Knäppingsborg som är en bar och restaurang. Där beställde vi lite plocktallrikar och ett glas rosé var, kändes riktigt fancy, haha. Där satt vi ett tag och myste innan vi gick vidare till Trädgårdsgatan 3 ("T3") vilket är en bar. Där träffade vi lite folk som det socialiserades med.
 
Tanken för kvällen var ju egentligen att det skulle bli en lugn och mysig tjejkväll, haha, men sen kunde vi inte låta bli att dra till Puls också och dansa loss! Så himla roligt var det och jag var verkligen på danshumör! Det var mycket mer folk än förra helgen vilket gjorde att båda dansgolven var öppna och på det ena spelar de ju mer gammal musik från ens barndom och sådan musik som alla känner igen o.s.v och det var verkligen så kul! ^^ Började dock starkt ångra mitt val av byxor då det blev så himla varmt, haha, var ju verkligen inte klädd för dansande! Där var vi några timmar innan jag kom hem runt klockan tre. 
 
Riktigt, riktigt rolig och härlig kväll! 
 

Min bästa pappa.

Grattis (säger man ens så, haha?) på fars dag min underbara pappa! Tack för att du alltid finns för mig oavsett vad och för att du gett mig vägledning, skratt och kunskap. Det är guld värt. Älskar dig något otroligt. ♥
 
Och självklart grattis till alla pappor därute som är förebilder för både döttrar och söner! ♥
 
Firar ni fars dag? Hur brukar ni fira?
 
 
Bildkälla: Pinterest.com

Mobilblogg- Problematiskt internet

Hej finisar!
Ja, som ni ser av rubriken är detta ett mobilinlägg då jag inte kommer ut på internet på datorn då det krånglar något förskräckligt. Pappa och vår tekniska granne tittar på det nu, men vet inte när det kommer vara löst. Men då är det ju ändå himla tur att man kan blogga från mobilen, även om det kanske inte blir det snyggaste inlägget!

Idag då? Började dagen med en sovmorgon och sen blev det en tjejförmiddag med mamma och syster då vi shoppade lite. Jag hittade ingenting, men mysigt ändå!

Ikväll en mysig liten utgång med mina fina tjejer, tagga!

Hoppas ni får en fin lördagkväll, och glöm inte fars dag imorgon! Kram!


Ointressant.

Godkväll på er!
Fredag idag och det är så himla skönt! Känns väldigt behövligt med helg efter denna vecka, haha, och till råga på allt slutade jag klockan 13 istället för 16 då teckenspråket blev inställt. Så himla skönt just idag faktiskt, haha. 
 
Jag har typ verkligen ingeting vettigt att säga, men kände för att skriva lite ändå, haha. Kvällen är oplanerad så blir väl lite häng framför någon film eller Idol eller något. Imorgon kväll ska jag dock till Enjoy, en bar här i stan, med några tjejkompisar och det ska bli riktigt mysigt! ♥ Behöver verkligen lite tjejtid med mina närmaste!
 
Ja, hoppas ni får en mysig kväll, och jag ber om ursäkt för detta ointressanta inlägg, haha. Kram!
 
Har inte ens en vettig bild att bjuda på, haha.

Loose sleep.

Bildkälla: Pinterest.com 

3x3 snabba och positiva!

Lånade den här listan av den fina bloggerskan Julia och tyckte att det var en himla bra utmaning som handlar om att lyfta sig själv! ♥
 
Därför ska jag nu lyfta mig själv i nedanstående tre kategorier och jag utmanar er alla att göra samma sak! 
 
3 SAKER JAG ÄR BRA PÅ
- Peppa och stötta andra!
- Dansa!
- Jag är duktig på att skriva och formulera mig i skrift!
 
 
3 SAKER JAG ÄR NÖJD MED
- Min kropp mestadels av tiden! Jag har en jäkligt snyggt formad kropp. 
- Mitt arbete med min dansgrupp! Att jag faktiskt startat och slitit med den själv och gett människor lycka och utveckling.
- Min sångröst! Ja, jag kan faktiskt sjunga. 
 
 
3 BRA EGENSKAPER JAG HAR
- Jag är väldigt omtänksam och mån om andra!
- Jag gillar att ha ordning och reda runtomkring mig och planering älskar jag!
- Jag är väldigt entusiastisk och driven!
 
 
  Nu utmanar jag er alla att göra samma sak! Let's be positive! ♥
 

JAG KOM MED!

Jag är såååå himla glad just nu! ♥
 
Ni kanske minns att jag torsdagen innan lovet berättade att jag hade varit och gjort något hemligt, men att jag inte ville berätta vad förens det var klart, hihi? Idag fick jag besked och jag kan äntligen berätta!
 
Jag gjorde audition för skolans danslag och jag kom meeeeed!
Varje år i maj tävlar de kommunala gymnasieskolorna i spökboll och dans då varje skola har ett spökbollslag och ett danslag man får göra auditions för. Det brukar vara riktigt roligt och i Stadium Arena och energin är verkligen på topp, så mäktigt!
 
Sen jag började ettan har jag jättegärna velat söka, men sagt att gör det i trean för att jag inte vågat tidigare och nu går jag ju i trean så tog tag i det och sökte. OCH JAG KOM MED! 
 
Är så obeskrivligt glad och stolt över mig själv just nu. Detta känns verkligen som ett kvitto på att jag faktiskt är riktigt jävla duktig om jag får uttrycka mig så. Känns så bra att faktiskt ha klarat av en audition, då jag så många gånger tvivlat på mig själv och min förmåga.
 

Den första snön.

Första dagen efter höstlovet och idag föll även den första snön! ♥
Egentligen har det snöat lite i helgen, men inget som legat kvar så jag tycker att den officiella första snön kom idag, haha. Tycker det är lite mysigt, vet inte om jag tycker det är lite tidigt för snö eller om det bara är jag, haha, men tycker ändå det är lite mys! Blir så mycket ljusare då. ^^ Har du fått någon snö än?
 
Annars har dagen inte varit så mycket att orda om! Ska snart sätta mig i bilen och hämta upp Frida då det blir en liten kvällsmatsdejt. Mys mys! ♥
 
Kladdkakans dag idag med ju! Hur gott?! Får se om jag slänger ihop någon kladdkaka sen, haha. ^^ Har ni ätit någon kladdkaka idag?
 
Kram!
 
 
Bilder från Pinterest.com, collage gjort av mig. 

A night to remember.

Åh, vilken bra fredagkväll/natt jag hade! ♥
Hämtade upp min fina vän Molly efter att hon slutat jobba och då tog vi oss en fika. Sen gick vi en sväng i affärerna där jag köpte en tight, knälång klänning i vinrött med öppna axlar som passande nog fick bli kvällens outfit matchat med mina nya knähöga stövlar (bilder kommer, har helt glömt bort att fota dem, men är så kär i dem!). 
 
Några mysiga timmar hemma med peppande musik och tjejsnack blev det innan vi runt nio-tiden tog bussen till stan och mötte ett gäng vänner på Världens Bar. Där satt vi några timmar och hade det trevligt innan vi gick runt lite på stan till nästa ställe. Lite senare gick i alla fall jag och Molly till Puls där Samir och Viktor stod för kvällens underhållning. Riktigt nice!
 
Någon gång runt tre-tiden var vi hemma, men somnade inte förens några timmar senare. Riktigt bra kväll med underbart sällskap, goda drinkar och mycket dans! ♥ Tjohej! Och som alltid för min del; liten mängd alkohol.
 

Saturday in my jammies.

Hej!
Ville bara kika in lite snabbt och säga att jag lever efter gårdagens utgång, haha! Ett lite längre inlägg om det kommer upp imorgon. Idag har vi varit och firat min moster som fyllt år, och kvällen nu blir väldigt lugn vilket känns välbehövligt. Imorgon står fika med saknade Moa och dans på schemat! Så spenderas min sista höstlovsdag.
 
Hoppas ni haft en bra lördag och får en bra lördagkväll! ♥
 
 
Bildkälla: Pinterest.com

Många timmar och segare häst!

I och med höstlovet kunde vi flytta fram vår ridlektion en timme och red istället klockan 18.15-19.15 istället för 19.15-20.15 och det var faktiskt väldigt skönt just igår, haha!
 
Då syrrans lektion dock låg så tätt inpå min kändes det onödigt att åka hem imellan så jag följde med på hennes. Vi insåg dock sen att kylan var alldeles för kall efter hennes lektion och att stanna kvar en timme i väntan på min lektion inte kändes jättelockande med redan då iskalla tår. Så vi slängde oss i bilen och hann hem en halvtimme innan vi drog till stallet igen, haha!
 
Då var det dags för min lektion på min älskling! ♥
Det första min ridlärare sa när vi började värma upp var; "Snälla Alice, påminn mig om att den där hästen faktiskt KAN röra på sig och påminn mig om hur fin hon kan vara!", varpå jag fick höra att Gypsy under dagen varit otroligt seg och min lärare nästan blivit galen på henne, haha. Jag såg faktiskt det när jag sprang mellan syrrans lektion och en annan lektion att hon såg väldigt seg ut, haha. Nog för att Gypsy är lite seg imellanåt, men det här var verkligen för mycket, även för så oerfarna ryttare som red hennne då.
 
Ironiskt nog tyckte jag att Gypsy kändes pigg och fräsch, haha! Vi värmde upp och jobbade mycket samlad galopp vilket var väldigt bra för Gypsy! Var verkligen tvungen att sätta ett bra framåtdriv och stöd samtidigt vilket resulterat i att hon verkligen jobbar med alla sina muskler. Efter lite lösgörande och galopparbete blev hon riktigt mjuk och härlig. 
 
Sen gick vi in i övning där vi utgick från mittvolten och sen skulle använda oss av de mindre A- och C-volterna för att ställa hästen åt motsatt håll. Sen använde vi även dessa för att öva galoppbyten. 
 
Jag är väldigt nöjd med passet! Hon kändes pigg och fräsch och verkligen så följsam och fin i bra form. Jag fick mycket beröm och även ett stort tack för att jag påminnt min lärare om att hoppet inte var ute. ;) 
 
Något som även värmde lite extra var att jag efteråt fick beröm av en tjej som red i min ridgrupp förut, men som red igen i vår grupp igår. Hon sa att jag och Gypsy såg jättefina ut tillsammans och att hon såg en utveckling i oss, och att höra något sådant från någon som inte är en lärare och som även sitter och har koll på sin egen häst, värmer. Att hon liksom tog sig tid att hålla ett öga på mig och Gypsy och sen säga det till mig efteråt. Så fint. ♥
 
Direkt när jag kom hem såg jag till att tina upp mig med ett varmt bad efter nästintill tre timmar i ett iskallt stall! Så välbehövligt!
 

Throwback.

Throwback till denna underbara sommarkväll med min lika underbara vän Ida. Saknar detta lite extra en kall höstkväll som denna. ♥
 

Vardagslyx!

Såhär mysigt hade jag och Frida det igårkväll! 
Vi tog bilen och laddade upp med frukt, juice och vit choklad-mousse i hennes mysiga säng och bara hade det mysigt. Härlig kväll. ♥
 
Hemsk kvalité, jag vet, haha, borde bli bättre på att ta med mig kameran! 

Salongfix!

 Halloj!
Gårdagen spenderades i min mosters salong där både jag och syrran fick oss en uppfräschning av hår och naglar! Syrran slingade sitt hår lite mer medan jag bara klippte det slitna. Naglarna blev inte heller något speciellt utan bara en uppfräschning och lagande av en nagel som gått sönder, så det var väldigt bra! 
 
Kvällen och natten till idag spenderades hos mormor och morfar då vi hela dagen idag har hjälpt dem städa och rensa i deras källare. Blev en mysig tid hos dem, kändes precis som när man var liten och brukade sova där, haha! ♥
 
Kvällen nu ska spenderas med Frida och det ska bli riktigt mysigt! Morgondagen bjuder på både träff med en kompis och troligtsvis utgång med fina Lilly! Blir nog en härlig dag! ♥
 
Just det, förste november idag också! Helt sjukt vad tiden springer iväg! 
 
I brist på hår-och nagelrelaterade bilder då jag inte kände att det var så mycket att visa då jag inte gjorde någon stor förändring, hehe, får ni en bild på gårdagens lunch som intogs på Joan's!
 

RSS 2.0