Okej, nu är beslutet taget; jag flyttar till Nouw!
Det känns jättekonstigt, haha, och väldigt vemodigt faktiskt, har ju ändå varit på blogg.se i sju år, men jag kände att jag ville prova något nytt och fräscht! Bloggen har ju växt med livet liksom, och jag har bloggat här sedan jag var 13 år.
 
Men denna kommer såklart finnas kvar ifall jag vill byta tillbaka. Så vi kör en testrunda på Nouw så får vi se! Ni får gärna säga vad ni tycker också, om det är bättre eller sämre där!
 
Så nu hittar ni mig på följande adress;
 
Lämna gärna kommentarerna där istället för i detta inlägg!

Puss och kram, hoppas ni följer med mig dit, och tack för denna tid blogg.se (usch, det känns faktiskt lite ont i hjärtat, det trodde jag inte!)! ♥
Halloj, och glad fredag på er! ♥
Igår var det torsdag, och förutom en spark i huvudet på modernklassen så gick dagen bra! Var på äldreboendet igen för mitt dansprojekt, så mysigt, och sedan på kvällen var det julshow! Helt galet att vi redan är inne på näst sista helgen!
 
Så ikväll och imorgon är det julshow igen! Nu sitter jag och jobbar med mitt projekt, och efter lunch har vi dansklass i två timmar!
 
Har inte så mycket mer att säga, kram! 
Bildkälla: Pinterest.com

6 december 2018

Välkommen hem.

Musik

Tidsinställt.
En av mina favoritjullåtar, och som faktiskt framförs i julshowen, är denna nedanför! Var ju ett enormt E.M.D.-fan när jag var yngre, haha, men tycker att låtan än idag är riktigt vacker. ♥
 
Idag är det utbildning med både modernt och dansteori på schemat, innna jag och min klasskompis åker till äldreboendet igen för ytterligare ett möte inför våra projekt. Ikväll är det första av tre julshower denna helgen, HEJA!
 
Hoppas ni har en bra torsdag! ♥