DAMN, så snygg och sexig den här duetten är, herregud! 
Jag tycker VERKLIGEN att ni ska kolla in det andra paret vid 1.42! Vet inte varför, men fastnade så mycket för dem! Kan ha att göra med att killens ansikutsuttryck verkligen visar på inlevelse (han är ju så snygg?!) och även hennes. Jag vet inte, fastnade bara!
 
Gillar verkligen hur dansarna visar att den går att göra både som duett och solo, samt att jag aldrig sett duetter eller killar från de kanaler jag följer från denna studio så det är kul!
 
 Gooooosh, så sexigt! Kolla paret vid 1.42 nu! 

29 november 2017

Härlig Pasta.

Okategoriserat

Halloj!
Onsdag idag och inte jättemycket att orda om dagen faktiskt, haha. Vaknade upp bredvid älsklingen och efter frukost var det dags för kinesiskaföreläsning för min del mellan 9.30-11.30. Efter den åkte vi in till stan och åt lunch på Härlig Pasta då jag åt en jättegod sallad med parmaskinka. Sååå gott! Sedan kollade vi lite på julklappar.
 
Nu ska jag ta tag i lite plugg och grejer kring dansen igen, och kanske tar mig ett koreograferingspass också. Inspirationen är inte på topp just nu tyvärr, men men, sånt händer.
 
Hoppas ni haft en bra dag, kram! ♥

28 november 2017

Do it.

Okategoriserat

God eftermiddag! ♥
Tisdag idag och andra dagen på denna vecka! 
Gårdagen bestod av plugg och fix här hemma innan jag rastlöst behövde lite mijöombyte och flyttade plugget till Espresso House istället, haha. På senare eftermiddagen var det dags för lite dansjobb! Helt galet att en termin med mina små barn snart gått! Bara en gång kvar nu och nästa lördag är det uppvisning!
 
Idag startade jag dagen med ett lite kortare träningspass. Köttade sen nästan tre timmar i sträck med kinesiskaplugg, haha, så nu är alla veckans uppgifter + de jag fick extra lång deadline på p.g.a Kina inlämnade! TJOHEJ! Men plugglös är jag ju inte, måste redan börja med nästa veckas grejer. #livetpåuniversitetet
 
Utöver det har jag massor av andra saker jag måste fixa angående dansen, både måndagsgrupperna och torsdagsgrupperna. Mejl ska skickas, planeringar ska göras, filmer ska redigeras, hemsida ska fixas, placeringar skrivas ned, ny facebook-sida, uppvisning bokas och planeras, ny koreografier fixas o.s.v. Det tar aldrig slut, haha! Men det är ju kul så det är bra. ♥ Dans när man är ledare och lärare är verkligen såååå mycket mer än bara lära ut och skapa själva danserna! Och så är det ju massor av bloggrejer att fixa också! 
 
Ikväll ska jag i alla fall sätta mig med några av dessa dansgrejer, vilket ju är kul, och kolla över lite inför veckans föreläsningar och seminarier. Pojkvännen min kommer hit senare också så då släpper jag alla måsten och myser med honom framför Det Stora Hoppet på TV3!
 
Hur har ni haft det idag? ♥
 
 Bildkälla: Pinterest.com