I fredags var det ju Black Friday och självklart drog jag ned på stan en sväng med några vänner!
Dock köpte jag bara en grej på rea, det andra till ordinarie pris, haha, men men.
 
Självklart kunde jag inte hålla mig borta från New Yorkers herravdelning, haha, och när en riktigt mysig street-tröja var nedsatt kunde jag inte stå emot! Perfekt att dansa eller bara mysa runt i. ♥ Jag köpte även en jättefin blå magtröja, och ett tre-pack med trosor! ^^ Så nöjd med allt. ♥
 
 

29 november 2015

Första advent!

Okategoriserat

Söndag idag, men inte bara det, även första advent! ♥ Nu börjar julkänslan smyga sig på litegrann. ^^
I vanlig ordning när det är första advent var vi på adventsfika hos farmor. Mysigt var det!
 
Annars har inte dagen bjudit på så mycket. Jag dansade och det gick bra. :) Jag ska nog mysa upp mig i sängen sen med någon serie, en bra bok, lite skrivande eller varför inte allt? Låter rätt bra tycker jag. ^^
 
Hoppas att ni har haft en bra första advent! ♥
 
 
Jag såg till min förskräckelse att jag inte bloggat om mina ridlektioner på flera veckor! Senaste inlägget var under höstlovet då jag red Blixten för första gången. Fy på mig! I alla fall, jag har fortsatt ridit Blixten sen dess och det har gått framåt i alla fall. :) Han är verkligen helt annorlunda än Gypsy, men det är kul!
 
I torsdags var min Gypsy-abstinens dock så stor att jag frågade min ridlärare om jag fick rida henne bara för den gången och det fick jag! Det var så otroligt härligt att sitta på min prinsessa igen! ^^ Jag vet precis hur jag ska rida henne, allting bara stämde, och allt som inte funkar på Blixten funkar på henne, haha. Men efter detta pass ska jag köra Blixten ett tag till igen!
 
Vi värmde upp, jag red på hackamore, som vanligt och hon kändes pigg och fräsch och hittade genast en fin form! Vi jobbade lite framdelsvändningar, slutor och förvända slutor på volter. Det är ett riktigt lösgörande jobb för hästarna. Det gick så bra och hon flyttade fint ut bakdelen och bogen och allt som nu ska flyttas, haha. Även galopparbetet, som är hennes svagare del, gick jättebra och hon höll formen fint! Hon hade fortfarande kvar energi i kroppen i slutet av passet. Genomgående tema för lektionen var takt och rytm, vilket hon höll väldigt fint hela lektionen. Hon trampade fint under sig och satte energin neråt, utan att tappa energin framåt. 
 
Jag är så otroligt stolt över min prinsessa och det var verkligen som att komma hem genom att sitta på henne. ♥