Halloj!
Gårdagens besök på min gamla gymnasieskola blev såååå lyckat! Alla lärare och mina gamla mentorer blev så himla glada och det var så kul att de tog tid från sina lektioner att prata med mig och min kompis och verkligen intressera sig för vårt liv just nu. ♥ Åh, det verkligen värmer i hjärtat!
 
Onsdag idag och jag har tagit en vilodag från träningen. Ska se om det i armen och axlarna reder ut sig lite bättre om jag vilar helt, men känner jag mig inte bättre på fredag eller efter helgen ringer jag vårdcentralen så jag kan få kolla upp det. Har haft såhär förut, men då har det löst sig självt efter någon dag, men icke denna gång. Vi får se hur det går med fyra timmars dans imorgon... Sträckningen i rumpa och lår känns i alla fall lite bättre, så det är skönt, men känns ändå! Usch, usch, trasiga kropp gillas icke!
 
Ikväll blir det jobb då det står inventering på schemat. Eftersom vi behöver så många händer som möjligt för att det ska gå så snabbt som möjligt får vänner och så följa med och det är vanligt att föreningar och lag anmäler sig för att samla in lite pengar. Så ikväll får jag hjälp av pojkvännen min! Vi får se när vi är klara, men ibland kan man hålla på till långt efter stängningstid, vilket är 22.00. För er som inte vet är inventering när man räknar varor i butiken för att få en överblick över försäljning och så!
 
Annars idag har jag mest sysselsatt mig med föreläsning, plugg och planering inför dansen!
Vad har ni gjort idag? ♥
Snapchat från igår när jag besökte min gamla gymnasieskola. 
Halloj på er! ♥ 
Tisdag idag och jag kickstartade dagen med en timmes träning! Dessvärre har jag i flera dagar haft ont i axelpartiet och vaknade idag upp med en mindre sträckning i låret och rumpan, så fick ta det lite lugnt. Men det viktigaste blev gjort i alla fall, vilket var att slutföra en av de moderna danserna som jag koreograferar till min nybörjar-och fortsättningsgrupp på torsdagar! Måste verkligen planera upp när jag ska jobba med vilken dans för att hinna med innan uppvisningen!
 
Senare idag ska jag träffa en vän och då ska vi faktiskt besöka vår gamla gymnasieskola, hihi! Jag har inte varit där sedan jag tog studenten förra året så det ska bli jättekul att komma dit igen och träffa gamla lärare, men det kommer nog samtidigt kännas väldigt konstigt, haha!
 
Sedan står det såklart plugg på schemat, men det är ju standard. ;)
Hoppas ni får en jättebra tisdag! ♥