Se söndagen som en peppande och uppbyggande dag istället för en dag laddad med ångest inför den nya veckan! Du kommer klara av den nya veckan galant och se till att göra den awesome! Jag tror på dig! ♥
 
 
Bildkälla: Pinterest.com
Hej!
Startade dagen idag med en riktigt god frukost bestående av digestivekex med ost (sååå gott!), en kiwi och en smoothie med blåbär, hallon och banan. Underbart! ^^ Sen blev det lite städning och ett bra och svettigt danspass!
 
Ikväll ska jag iväg till min kära vän Moa. Hon har fyllt 18 så ska dit på lite tjejkväll med pizza och mys. ^^ Blir kul! 
 
Hoppas att ni får en bra lördagkväll, KRAM.
 
Den jättegoda frukosten.
Idag var vi på bio med klassen och humanisttreorna på vår svenskalektion och såg filmen The Swedish Theory of Love vilket behandlar gemenskap och ensamhet i Sverige.
 
The Swedish Theory of Love är en dokumentärfilm om hur vi svenskar har blivit allt mer självupptagna och osociala. Vi uppmanas att bli enskilda invdivder som ska ta hand om oss själva och inte vara beroende av andra, och vad som då händer i ett samhälle där man inte har samma gemenskap.
 
Detta gav verkligen en tankeställare och jag tycker att det är en film alla som lever i Sverige borde se. Självklart är vi sociala och engagerade i Sverige också, men denna film gav ett perspektiv på det hela och fick en att inse saker. Scenen när en man legat död i sin lägenhet i två år innan någon ens hittat honom för att han inte hade någon som brydde sig om honom, fick mitt hjärta att brista. Två år.
 
Vi måste ta hand om varandra. Det är inte rätt att en människa ska dö ensam utan någon som bryr sig om en. Vi måste ta hand om varandra, både nära och kära, men även de som bara behöver en extra hjälpande hand. För vi lever i det här samhället tillsammans, och kan bekämpa ensamheten tillsammans. Det är vårt ansvar.
 
Så nästa gång du står på busshållplatsen, prata med den andre där, när din granne är hemma, bjud över hen på fika, eller ring din farmor du inte pratat med på länge. Vi lever tillsammans, inte ensamma.