Water.
Mobilblogg. 
Hej på er!
Torsdag idag, och jag är på g mot Norrköping efter en dag på utbildningen!
Började dagen med en klass i modernt, och gudars så längesen det har jag gjorde det, haha! Vi har ofta haft andra aktiviteter just på torsdagar, eller så har jag varit sjuk just då, så inte haft det på länge tyvärr. Men sjukt roligt var det idag! Vi jobbar mycket med golvteknik just nu, något jag var ganska ovan med innan jag började här (i alla fall i modernt), men nu känner jag verkligen ett helt annat flöde i kroppen och en helt annan smidighet, så skönt att verkligen känna utveckling!

Sen hade vi dansteori, och sedan en gruppuppgift inför att vi ska hålla en lektion för en årskurs 8 om några veckor! Kul att få prova sina nya pedagogiska kunskaper på en annan målgrupp!

Nu ska jag faktiskt ha ett litet möte med Jossan och Julia från The Aces! Jag har nya planer och idéer för gruppen som jag verkligen behöver bolla, så det är underbart att göra det med människor som är lika drivna som jag!

Hoppas ni har en superbra torsdag, puss!

Helt random bild, haha, men en av mina favoriter från helgen på mig och Cajsa

90-talsvågen 2018- Dansarna bakom Look Twice
Denna gång var jag faktiskt SNABB på att redigera ihop filmen! ;) 
Filmade lite under helgen på båten så att ni kan få en inblick av alltihop! Så det är diverse klipp från VIP-förmåner, fnissiga tjejer, grymma artister och underbara utsikter!
 
Ta en kik om ni vill se hur min helg som bakgrundsdansare såg ut! ♥
 
Det är dock ingenting från själva uppträdandet här, får jag tag i några lägger jag ut så småningom! Och har ni inte läst och sett bilder från helgen kan ni scrolla ned två inlägg och ta del av det! 
 
Cherry on top.
Se så otroligt vackert vårt körsbärsträd är nu på hösten! Nu under förkylningens dagar kunde jag bara inte låta bli att kliva ut i min pyjamas och ta några bilder. Sådana här höstdagar älskar jag. ♥