Min fave BongYoung Park är tillbaka med en ny grym koreografi och jag kan lätt säga att detta är en av mina favoritkoregrafier av honom! ♥ Och jag skulle lika lätt kunna bära hans outfit tbh.
 
 
Halloj!
Idag hade jag första jobbdagen för denna sommar och för er som inte vet jobbar jag på Ica Maxi och har gjort det de senaste tre åren, både sommarjobb och lite extra. Denna dag skiljde sig inte särskilt mycket från tidigare då det bara var att plocka upp varor, men när jag jobbar andra tider än 8.30-15.00 som idag ska jag ha ansvar för en avdelning och det ser jag fram emot! Känner att det ska bli roligt att göra något annorlunda än det jag gjort tidigare och jobba andra tider. Lite variation liksom!
 
Dagen gick ändå väldigt fort och jag fick faktiskt använding av mitt truckkort då jag behövde lyfta ned en pall för att fylla på överblivet klor, haha. Så lite roligt att kortet faktiskt kommer till användning! ;) Jättroligt också att träffa min arbetskollega Molly igen! ♥ Vi går ju i samma skola också, men det var ju några veckor sen vi slutade och det är alltid roligt att jobba med henne. ^^
 
Imorgon är jag ledig och jobbar torsdag och fredag den här veckan och sedan tre dagar nästa vecka innan jag blir ledig några veckor innan det är dags för jobb igen!
 
Ja, det var typ min dag. Har så himla ont i fötterna nu, haha, man går ju så mycket så vilar lite just nu. Egentligen skulle jag inte behöva träna då man går och lyfter så mycket, haha, värsta träningspasset, men ska nog ändå ta mig ett pass. :)
 
Tack också för alla förlsag på mitt tidigare inlägg, fortsätt gärna kommentera om ni kommer på något mer! ♥