30 april 2017

I'm back!

Rom 2017

Tjohej, nu är jag tillbaka i Sverige igen, och jag vill typ bara säga usch, haha. 
Vill verkligen inte vara hemma igen, har haft det så bra! Jag tror att alla som reser, även jag själv såklart, känner lite sådär "det är alltid skönt att komma hem" när man reser, men den här gången känner jag inte så. Vi har haft det så himla bra och mysigt tillsammans hela klassen och jag vill bara fortsätta vakna upp med dem varje morgon och gå på äventyr i Rom. ♥ Usch, alla var verkligen bittra när det var dags att åka hem igår, haha. 
 
Hemma är jag nu i alla fall och om någon nu missat det eller det tillkommit någon ny läsare så har jag varit på klassresa i Rom mellan måndag-lördag. Detta är vad som ingår när man går humanistiska programmet, i trean åker man alltså på en studieresa till Rom.
Som ni kanske kan förstå  har jag så mycket att berätta och visa, haha, så jag kommer dela upp allt i olika inlägg, både när det kommer till text och bilder. Kommer självklart varva dessa inlägg med andra inlägg så det inte bara blir Rom, Rom, Rom, haha. 
 
Men ja, hemma är jag nu i alla fall och liiiiite skönt är det väl, men mest av allt vill jag bara tillbaka nu. ♥
Det känns så konstigt att man peppat det här i tre år, ända sedan man började gymnasiet, och nu är det bara över... Känns så tomt.
 
Ville bara säga att jag är hemma igen som jag lovade och kommer uppdatera i vanlig ordning igen. Vet ej när första Rom-inlägget kommer då jag själv måste sortera och se över programmet över vad vi gjort för vi har verkligen gjort så mycket att dagarna nästan smält ihop.
 
Ska passa på att önska er en trevlig Valborg också! ♥ Själv har jag typ missat det helt, haha, så har inget planerat, vilket ändå känns skönt. Är lite sliten efter i natt, var inte hemma förens klockan 01.00 med både flygplan, buss och bil. Vi ska få lite gäster här i alla fall så blir lugnt om jag inte hittar på något annat, men det tvivlar jag på om ja orkar. Ska ni göra något roligt ikväll för att fira?
 

29 april 2017

ECHO.

K-pop

Påminnelse: detta är ett tidsinställt inlägg då jag är på klassresa i Rom fram till lördag. Kommentarssvarande och inlägg kommer därför inte ske enligt vanlig ordning. Detta är det sista tidsinställda inlägget då jag kommer hem i natt. Förmodligen hörs vi med ett live-inlägg imorgon! Ta hand om er. ♥
 
 
Snubblade över denna låt av en nydebuterad K-popgrupp som jag fastnade väldigt mycket för! Tycker den är riktigt bra, och tycker att både låten och videon håller god kvalitet för att vara deras första MV och för att de är en nydebuterad grupp, och också från ett rätt okänt skivbolagSer fram emot att följa gruppen och deras utveckling i framtiden, ser potential här!
 
Vad tycker ni? ♥
 
 
Påminnelse: detta är ett tidsinställt inlägg då jag är på klassresa i Rom fram till lördag. Kommentarssvarande och inlägg kommer därför inte ske enligt vanlig ordning. Nästa inlägg hittar ni på lördag. Ta hand om er. ♥
 
Då jag ändå är i Rom och ränner runt med klassen nu, kände jag att det kanske passade sig bra med en lite throwback till senast jag var i Italien!
 Sommaren 2015 åkte jag och familjen på en bilresa genom Europa under två veckor där Kroatien var huvuddestinationen. På hemresan stannade vi några dagar i Verona i Italien, en stad som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. ♥
 
Jag tycker att Italien är ett sådant otroligt vackert land och att äntligen få besöka Verona var verkligen en av de bästa upplevelserna jag varit med om. ♥ Förhoppningsvis har jag det lika bra i Rom just nu med min underbara klass.
 
Alla foton är tagna av mig, även jag som gjort collagen.