31 augusti 2014

Nya naglar!

Naglar

Hej! 
Nu är jag hemma! Idag var vi hos mormor och morfar och hjälpte dem att renovera lite och sen åkte vi till min mosters salong där mina naglar fräschades till. :) Har haft mina gelénaglar med havsgrönt glitter sen vi åkte till London, alltså i över två månader, och de var riktigt långa nu. De har hållt väldigt bra för att suttit så länge, men nu började de gå sönder lite och var opraktiskt långa.

Vi gjorde inget nytt gelé den här gången utan bara snyggade till och lackade dem samt lagade två naglar som spruckit i nagelbädden. Himla bra lagning, det syns knappt! Bara för att moster har fått nya stämplar stämplade vi ett par små fötter på varje ringfinger, ett vitt par och ett svart. ^^

Jag vet att många undrar om mina gelénaglar är mina riktiga naglar, och ja, det är dem. Jag har aldrig byggt på gelé för att få dem längre, utan alltid lagt gelén ovanpå min riktiga nagel bara för att stärka dem. Så ja, det är mina naglar helt och hållet.

Översta bilden är på mina naglar innan jag tog bort gelén. Där ser man verkligen utväxten mellan gelén och nageln, haha, inte snyggt. Den nedersta bilden är efteråt.Himla roligt att ha en moster som är både frisör och nagelteknolog. ^^ Tack moster. ❤️

30 augusti 2014

Kräftfiske!

Värt att minnas

Godkväll!
Igår blev det ju som sagt kräftfiske med familj och släkt. ^^ Själv äter jag inte kräftor, men tycker hela grejen är så mysig att vara nere vid sjön, åka lite båt, grilla o.s.v. ❤️ Där var vi några timmar igårkväll och det var himla mysigt. ^^ Imorse åkte morbror och pappa och fiskade upp burarna med ungefär 40 st kräftor.  

Idag har vi tagit det lugnt och nu på kvällen är det kräftskiva som gäller. ^^ Jag tog även en härlig kvällspromenad nyligen på en väg på åkern. Väldigt härligt, jag bara gick, lyssnade på musik, spontansjöng och bara njöt. Det är så vackert här på landet! 

Trevlig lördag! ❤️