Och nu, ögonblicket ni alla har väntat på...
Haha, kanske inte riktigt så dramatiskt, meeeen nu kommer något jag har fått mååånga frågor om genom åren; kan du inte lägga upp videos när du dansar? 
 
OCH JO, visst kan jag det! Nu kommer det! Här är alltså två videos från helgens uppträdande med min dansgrupp The Aces då vi var med och invigde Dansens Vecka i Östergötland! 
 
Den första videon, är min avancerade grupp i The Aces. Vi har här gjort ett medley av mina koreografier till Salute- Little Mix, Party- Chris Brown, och Bust Your Windows- Amber Riley/Glee Cast (dans med stol)!
 
Den andra videon, är min nybörjar-/fortsättningsgrupp i The Aces. Vi har här gjort ett medley av mina koreograifer till I'm a Lady- Meghan Trainor, Me Too- Meghan Trainor, Survivor- Destiny's Child, och Who Run The World (Girls)- Beyoncé!
 
Är så himla stolt över de allihop, och mig själv, och jag kan verkligen se vilken utveckling både de och jag har gjort. ♥
 
OBS: Dessa videos är alltså INTE från vår egna föreställning, The Aces- Tillsammans mot bröstcancer, som vi hade i mars. Jag väntar fortfarande på de filmerna från hon som filmade. 
 
Så ja, hihi, det känns lite udda att visa videos på mig och mina grupper faktiskt, haha, men ändå kul! ^^ Hoppas ni tycker om det! Och om ni inte hittar mig är jag den som står i mitten i början på båda filmerna. ;)
 
Här är den avancerade gruppen. // Haha, jag gör världens miss innan början av tredje dansen, haha, men hann rätta till det! Skrattar så mycket när jag ser det på film, skäms inte alls, man måste ju kunna bjuda på sig själv och alla gör ju fel då och då! ;)
Här är nybörjar-/fortsättningsgruppen.
Rethosta.
God förmiddag på er!
Tisdag idag, och jag tycker vi kan köra på en liten lista! ♥
 
Dagens humör: Glad!
Dagens mående: Bra, men har fortfarande lite halsont som aldrig bryter ut och som bara resulterar i mer och mer rethosta. Är lite sliten med eftersom jag inte sov så bra p.g.a. hostan.
Dagens låt: Liar Liar- Avicii
Dagens vill ha: Nya jeans. 
Dagens klädsel: Mjukiskläder just nu, men senare jobbkläder. 
Dagens frisyr: Bara slarvigt uppsatt just nu, men blir nog annorlunda sen. 
Dagens planer: Plugg, och sen jobb mellan 14-22 ikväll. 
Dagens beroende: Allt som kan få rethostan att bli bättre. 
Dagens diss: Hostan helt klart. 
Dagens hiss: Att jag fick vakna bredvid min älskling.
 
Hoppas ni får en bra tisdag! ♥
Bild från igår när jag hade sista lektionen för denna termin med mina små barn, på lördag är det uppvisning!
Morgonstund har guld i mun...
Idag kickstartade jag denna nya vecka med en härlig morgonpromenad i skogen med mor min! ♥ Helt vindstilla och härlig morgonsol, så det var underbart! Nu har tyvärr vädret försämrats och det är spöregn, haha, men men, lite sol bara på morgonen gjorde mycket! ^^
 
Annars idag hade jag föreläsning mellan 12-13.30, och klockan 17.00 ikväll är det dags för sista danslektionerna med mina små barn! Åh, så fort denna termin har gått! Så ikväll ska jag bjuda dem på fika och sen ska vi repa inför avslutningen på lördag. Som jag kommer att sakna dem! ♥
 
Hoppas ni har en bra start på veckan! ♥