29 september 2018

Ikväll är det dags!

The Aces

Hej på er!
Min fredag igår var väldigt bra! Hade sista dagen med vår gästlärare Destiny af Kleen, vilket var lite sorgligt faktiskt. Hon har verkligen lärt mig så mycket under denna vecka och jag har blivit så inspirerad. ♥
 
Från klockan 18.00 hade vi genrep inför dagens show! IHH, tagga! ♥ Så om några timmar ska jag börja fixa mig och dra mig in mot stan och vid 19.00 kör vi! Ska bli så roligt, och det har varit extra roligt att arbeta med gruppen Shadow City Brotherhood som vi har framtida planer med, samt de andra grupperna som ska vara med!
 
Vad ska ni göra denna lördag? ♥
 
Min underbara grupp The Aces (i alla fall de som ska vara med i denna show) och Shadow City Brotherhood!

28 september 2018

Friday vibes!

Musik

Snubbalde över denna låt häromdagen, och tyckte den var så bra! Bra beat, bra vibes, riktig fredagsfeeling tycker jag nog! Väldigt, i alla fall för mig, ny artist, men blev verkligen nyfiken på honom efter denna låt!
 
Hoppas ni får en underbar fredag med allt ni gör! För mig blir det som tidigare nämnt igår skola och sedan rep ikväll! Kram! ♥
 

27 september 2018

Balans.

Livet som danselev

Godkväll torsdag!
Som denna vecka sprungit iväg, haha, men jag antar att den gör det när man har fullt upp!
Inte så mycket att orda om om dagen; hade tre timmar med vår gästlärare Destiny af Kleen, sen lunch, och sedan metodik och pedagogik! Tog mig ett träningspass med lite koreograferande när jag kom hem. Även om jag dansar och tränar varje dag på min utbildning, blir det ju inte riktigt samma sak. Jag vill ju ändå kunna göra MINA pass och jobba på MINA koreografier. Dock är det svårt att hitta en balans i det där för många dagar är man ju väldigt trött efter en dag med så mycket fysiskt arbete och långa dagar, och då blir jag lite stressad över The Aces, men har alltid lite koreografier och en hel del övningar i ryggsäcken att ta fram när tiden eller inspirationen tryter, vilket är tur.
 
Vilket styckte det blev av det nu då, haha! Imorgon i alla fall har vi vår sista dag med Destiny. Så synd, har verkligen blivit så inspirerad av henne! ♥ På kvällen sedan ska jag repa inför Kulturnatten, på lördagkväll ÄR det Kulturnatten, och söndagen är oplanerad! Skönt!
 
Trevlig kväll! ♥