Tänka på mig själv.
Halloj!
Måndag idag, och jag startade min dag med ett träningspass, skönt! Efter det och frukosten tog jag tag i att rensa badrumsskåpet i mitt badrum, kaos säger jag bara, haha! 
 
Igår jobbade jag till stängning, och det gör jag även idag, 13-22.15. Sedan imorgon är jag ledig och då ska jag och familjen till Karlstad, sedan tre dagar jobb innan äntligen en ledig HELG! Känns inte som jag haft ledigt alls då jag jobbat två helger, och helgen jag var ledig var jag ju i Stockholm och uppträdde så det var ju full rulle. Och eftersom jag fått byta lite tider och så har mina lediga dagar inte riktigt varit så sammanhängande som de skulle ha varit, så ja, en ledig helg ser jag fram emot!
 
Känner att jag har lite svårt att hinna med mig själv och egentidssaker just nu då jag gärna planerar in saker så fort jag är ledig för jag hinner ju inte när jag jobbar, men ska börja tänka på mig själv lite extra när jag faktiskt har lite ledigt, t.ex som idag då jag prioriterade mig själv genom att träna och rensa baddrumsskåpet som blivit underprioriterat förut p.g.a tidsbrist. 
 
Kram på er! ♥
Bildkälla: Pinterest.com
Café.
Idag åkte jag och familjen på en liten mysig tripp till ett café som precis öppnat! Låg precis vid en superfin blomsterhandel också! Mysigt, mysigt. ♥
 
Nu ska jag snart åka iväg och jobba 15-22.15! Hoppas ni har en fin söndag! 
The Aces: Tillsammans mot bröstcancer- filmer #2
Jag kom ju på att jag helt glömt bort att visa er resten av filmerna från min uppsättning "The Aces: Tillsammans mot bröstcancer"! Det förra inlägget hittar ni under samma kategori, men ni kan även klicka er in på min Youtube-kanal, Alice E Choreography, och titta på filmerna där som jag ännu inte delat här på bloggen!
 
Här kommer tre till;  Avslutningsnummer (båda grupperna), Don´t Ever Leave Me (avancerad grupp) och Me Too (nybörjar-/fortsättningsgrupp, jag är inte med)!
 
Åh, blir så stolt över de alla varje gång jag ser dessa. ♥