Idag är en tung dag. Nu lät det där jätteallvarligt, haha, men riktigt så illa är det kanske inte. Idag åker nämligen min pojkvän till Sydkorea med några kompisar i två veckor. Två veckor. Sedan vi blev tillsammans för tio månader sedan har vi aldrig tillbringat så lång tid isär, så det känns ganska tungt. Det längsta var en vecka i November när jag var i Kina, men denna gång två veckor. Usch, usch.
 
När resan bokades innan jul var det snack om att jag skulle följa med då jag är god vän med hans vänner, men då resan ej var avbokningsbar och vi bara hade varit tillsammans tre-fyra månader då, kändes det lite riskabelt. Självklart trodde vi på vårt förhållande, men man vet ju faktiskt aldrig, och att boka något i jul som skulle genomföras i Augusti var ju ett stort steg.
 
Och det är synd, för att åka till Sydkorea har varit en dröm för mig länge. Men det får bli en annan gång, och jag är glad för pojken min som får chansen att uppleva detta med sina närmsta vänner, absolut. Men självklart känns det konstigt och tomt. 
 
Men det är också i dessa situationer man inser hur mycket man älskar varandra, och hur stark kärleken är. Som jag kommer sakna honom dessa veckor, jag hoppas dem går snabbt. ♥
Hoppas att ni får en grym måndag finisar! Ny vecka, nya tag, eller vad säger ni?
 
Själv jobbar jag 8-17 idag, sedan ikväll ska jag och mamma mysa då pappa och syster ska iväg på en liten tripp. Jag ska även säga hejdå till pojkvännen som åker till Sydkorea imorgon, och det farvälet ser jag verkligen inte fram emot, haha, usch.
 
Ha en toppendag, don't forget to kick ass!
 
Vad ska ni göra idag? ♥
 Bildkälla: Pinterest.com

29 juli 2018

16 Shots.

Musik

SLAY!
Gudars, fick denna låt rekommenderad till mig häromdagen då Freja frågade om jag inte kunde göra en koreografi till den, och visst kunde jag det! Så igår när hon och jag dansade lärde jag henne det jag kommit på, och jag älskar verkligen låten och koreografin jag gjort!
 
Älskar dancehall-känslan, samtidigt som den är så sjukt stark och powerful och bara skriker attityd! Blev riktigt imponerad och totalt kär i den, rekommenderar den starkt! Hur kan jag inte ha hört varken låten eller Stefflon tidigare?!