Här är det jag köpte idag! :) Ursäktar mitt lilla misstag i förra inlägget då jag råkade skriva att min skjorta var blå, den är egentligen grön, haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Lallizz.

Hej hej!
Idag började dagen med att vår före detta musiklärare som ska med oss till Malta kom på besök och vi gick igenom en liten repertoar vi ska ha och sjunga där! :) Det blir några svenska låtar, några engelska och såklart Euphoria. Sen rullade dagen på som vanligt med lektioner och raster. En rätt så stor ändring till skillnad från förra året är att vi bara har idrott en gång i veckan, men 100 minuter. Detta för att vi verkligen ska hinna komma igång med spel och öva ordentligt. Rätt så bra! Idag körde vi softboll. :)
 
Efter skolan följde jag med mina fina kompisar Sophie och Frida lite spontant till stan. Vi tog lite "mellanmål" på McDonald's och bara satt länge, länge och pratade. Sen gick vi runt lite och mitt sminkförråd som behövde uppdateras lite fick sällskap av en ny foundation och ett nytt puder från Kicks. En blå tröja i skjortmodell från Cubus blev också min. En bra dag med fint sällskap! ♥
 
Nu är det helg, härligt! :)