Satt på riktigt med munnen halvöppen när jag såg den här för första gången, haha. Så himla smooth och snygg dans! Och en aning sexig, ja... En liten överraskning lurar på Yibo, den vänstra killen, vid 1.08... thank me later. ;)
 
 
I alla fall, riktigt duktiga killar som vanligt! ♥
 
En av mina största passioner i livet är dans. Dansen är den kreativa sidan av mig, där jag får uttrycka den andra sidan av mig som jag inte kan visa på samma sätt i vardagen. Den tuffa, självsäkra, sexiga och explosiva sidan.
 
Anledningen till att jag skriver det här är att jag den senaste veckan haft en redig förkylning som hindrat mig från att träna normalt. Jag har varken kunnat koreografera eller dansa. Igår kände jag mig äntligen tillräckligt frisk så jag satte igång... och körde ett pass på två timmar.
 
Jag kände mig så otroligt stark och självsäker, tekniken var perfekt, koreograferandet blev toppen och jag var så bekväm i mig själv. Jag var helt euroforisk och kunde vid vissa tillfällen bara brista ut i skratt för att jag var så otroligt lycklig. Den känslan var helt magisk.
 
Att inte ha tränat på så länge och så intensvit kändes i kroppen idag kan jag säga, haha, men det var så värt det. Även idag körde jag ett pass som gick himla bra. Jag är verkligen så motiverad till att fortsätta kämpa för att komma dit jag vill och fortsätta med det jag brinner för. För utan dansen vet jag inte vad jag skulle vara. ♥
 
Bild från innan sommaren när jag tränade i danssalen.