Stop waiting.

 
Bildkälla: WeHeartIt.com

Smooth, snyggt och...får man säga sexigt?

Satt på riktigt med munnen halvöppen när jag såg den här för första gången, haha. Så himla smooth och snygg dans! Och en aning sexig, ja... En liten överraskning lurar på Yibo, den vänstra killen, vid 1.08... thank me later. ;)
 
 
I alla fall, riktigt duktiga killar som vanligt! ♥
 

Min stora passion.

En av mina största passioner i livet är dans. Dansen är den kreativa sidan av mig, där jag får uttrycka den andra sidan av mig som jag inte kan visa på samma sätt i vardagen. Den tuffa, självsäkra, sexiga och explosiva sidan.
 
Anledningen till att jag skriver det här är att jag den senaste veckan haft en redig förkylning som hindrat mig från att träna normalt. Jag har varken kunnat koreografera eller dansa. Igår kände jag mig äntligen tillräckligt frisk så jag satte igång... och körde ett pass på två timmar.
 
Jag kände mig så otroligt stark och självsäker, tekniken var perfekt, koreograferandet blev toppen och jag var så bekväm i mig själv. Jag var helt euroforisk och kunde vid vissa tillfällen bara brista ut i skratt för att jag var så otroligt lycklig. Den känslan var helt magisk.
 
Att inte ha tränat på så länge och så intensvit kändes i kroppen idag kan jag säga, haha, men det var så värt det. Även idag körde jag ett pass som gick himla bra. Jag är verkligen så motiverad till att fortsätta kämpa för att komma dit jag vill och fortsätta med det jag brinner för. För utan dansen vet jag inte vad jag skulle vara. ♥
 
Bild från innan sommaren när jag tränade i danssalen.

Förra veckans kräftfiske!

En regning söndag som denna passar det ju utmärkt att dela med sig av den fantastiska helgen förra veckan som jag på något konstigt vänster glömt bort att dela med mig av, haha.
 
Förra fredagen åkte vi till mina kusiner och stannade där hela helgen för att fiska kräftor (jag äter dock inte kräftor, haha), vilket är en tradition vi har sen kanske fyra-fem år tillbaka. Fredagkväll åkte vi till den lilla hamnen och la i båten, grillade korv och slängde i burarna. Helt magisk vacker kväll. ♥
 
Lördagen bjöd på kräftskiva och självklart en tur till min kusins fästmös häst Hubbe för att hälsa på honom och kolla in det nya stallet. Självklart ett måste för hästtjejerna i släkten!
 
Rikigt mysig helg var det. ♥
 

På bästa.

I torsdags var det dags för andra dressyrpasset för den här terminen på min lilla prinsessa! ♥
Vädret var betydligt mycket bättre än föregående vecka vilket resulterade i både framskrittning och avskrittning i skogen. Härligt! ^^
 
Passet reds såklart utomhus då Gypsy råkade bli lite rädd för några grävmaskiner (som ändå var avstängda, haha) som lurade vid sidan av ridbanan. Men hon var duktig och insåg ganska snart att de inte var så farliga som de såg ut! Vi började värma upp och hon kändes hyfsad pigg ändå, mycket bättre än veckan innan då hon precis hade kommit tillbaka från sin semester och inte hade mycket kondition kvar, haha.
 
Vi jobbade mycket volter och lösgörande arbete vilket Gypsy verkligen behöver och efter ett tag fick jag verkligen loss hennes insida i volterna och hon blev väldigt mjuk och följsam. Som lösgörande övningar jobbade vi bl.a tagen bakdel och skänkelvikningar. Vi jobbade även tempoväxlingar vilket är nyttigt för Gypsy!
 
Överlag är jag nöjd med passet, men tycker det är lite synd att hon "harvar" (drar ned huvudet) extra mycket nu när hon får mjölksyra och tycker det är jobbigt för hon är väldigt svår att få tillbaka till det bra läget då. Men det är bara att kämpa vidare och hoppas att det försvinner! 
 

En heldag med humanister!

Godmorgon!
Idag väntar en heldag med alla humanister! 
Vi ska ha en aktivitetsdag (även kallad "hum-dag") där vi ses alla humanister i alla årskurser och lärare och umgås. Denna gång ska vi på utflykt och hitta på lite saker! Tycker sådana här dagar är så bra för sammanhållningen över årskurserna då vi på hum är en sådan liten linje. Vi treor har även så himla bra kontakt med tvåorna så det är verkligen smidiga dagar för att få mer kontakt med de nya ettorna med! ^^
 
Ikväll ska vi även ses alla ettor, tvåor och treor och ha en liten insparksfest för ettorna med lite lekar och aktiviteter. ^^ Ska bli kul! Skriver självklar mer om den här dagen i ett annat inlägg!
 
Kram på er, ha en bra fredag! ♥

Yourself.

Fick upp den här videon i mitt Youtube-flöde då jag tittar mycket på Buzzfeed och tyckte den var så fin. Den är bara en minut, men gör verkligen så mycket. ♥
 
 

Showgruppen dansar vidare!

Halloj!
Idag efter skolan hade jag och min elevförening DeGeers Showgrupp planeringsmöte inför den nya terminen!
Vi tog en fika på Espresso House och gick igenom min planering inför den nya terminen.
 
För er som ännu inte vet är jag ledare och koreograf för en dansgrupp jag startade på skolan när jag gick i ettan. Vi är nu inne på vårt tredje år och varje termin har vi gamla medlemmar ett möte där vi går igenom min planering, önskemål från medlemmarna (jag är väldigt noga med att alla ska få komma med förslag) och hur  vi ska göra för att värva nya medlemmar. Vi planerar helt enkelt!
 
Jag ska inte gå igenom hela planeringen i detalj här, haha, men jag kan säga att vi nu har lagt förslag på dag till danslärarna på skolan (vi utnyttjar skolans danslokaler) som passar för oss att ses så nu ska de se om det passar med deras scheman innan jag hämtar ut nyckeln och vi kör igång vart efter.
 
Sen planerade vi massor av mer med hur vi ska värva nya medlemmar, eventuella uppvisningar, låtar som de vill ha koreografier till o.s.v. Men jag kommer självklart uppdatera er under resans gång!
 
Jag är jättetaggad på att dra igång igen och det är verkligen ett sådant härligt gäng jag har att göra med just nu! Kunde inte ha bättre medlemmar och är så stolt över dem och kan inte vänta med att se vår familj växa! ♥
 

Hit The Stage!

Jag överdriver inte när jag säger att jag sett det här uppträdandet minst tio gånger!
 
Hit The Stage är ett program där olika K-popidoler tävlar mot varandra i dans, antingen enskilt eller med ett crew. En av tävlingarna de hade var med temat skurkar/bad guys/monster typ, haha, och då gjordes detta uppträdande!
 
Alltså hela uppträdandet är så himla bra! 
Dansaren är Hoya från Infinite och som ni kanske ser ska han vara Jokern! Jag förstår inte hur han fortfarande kan se så jäkla bra ut med allt det sminket?! 
 
Tycker att uppträdandet var riktigt starkt med bra koreografi! Han uttryckte sig också vääääldigt bra med ansiktsuttryck och inlevelse, och den lilla överraskningen vid 1.47 var ju inte heller direkt fel, haha. ;)
 
Sjukt bra uppträdande i alla fall som jag mer än gärna ser om! ♥
 
 

Ett kärt återseende.

Efter skolan idag hade jag en av de mysigaste stunderna jag haft på länge. ♥
Jag träffade min vän Rebecca som jag inte träffat på minst åtta år, och då överdriver jag inte. När vi var små gick vi i samma dansgrupp och umigck jättemycket, men sen tappade vi kontakten, och det var så länge sedan att ingen av oss riktigt minns hur.
 
I torsdags sprang vi på varandra och jag blev både chockad och överlycklig över att se henne!
Vi har inte ens sprungit på varandra tidigare så det var verkligen helt underbart. Vi bestämmde fika idag och det var verkligen så roligt. Vi pratade som att vi aldrig tappat kontakten, allt bara flöt på och jag var så otroligt glad över att återfunnit min vän. ♥ Detta ska göras om snart.
 
Bildkälla: Pinterest.com

Language.

Tyckte att den här bilden för mig som språkälskare och humanist kändes väldigt relatable. ♥ Så enkel, men så sann och tilltalande.
 
 
Bildkälla: Pinterest.com

Äntligen tillbaka på min prinsessa!

I torsdags var det äntligen dags för mig att sitta upp på min prinsessa Gyspy igen! 
Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknat denna häst, så underbar är hon.
 
Passet i sig var lugnt och vi tog en mjukstart då både hästar och ryttare kommit tillbaka från ledigheten, något som märktes på både mig och henne, haha. Inget avancerat den här gången alltså, utan mest grunder som att hitta formen och bjudningen, lösgöra dem, hörnplaceringar för att få kontakt med innerskänkeln o.s.v.
 
Som vanligt tar det ju ett tag för henne innan hon kommer igång, och jag tyckte inte det tog mycket längre tid än vanligt vilket var positivt med tanke på hennes långa vila! Efter en stund blev hon väldigt mjuk och följsam och mycket lättare att jobba med!
 
Trots att jag tyckte hon kändes pigg och hade ett bra framåtdriv, var hennes kondition verkligen inte på topp. Efter ett tag i det fina läget och en del galopp märktes hennes dåliga kondition och mjölksyran och hon blev segare och började "harva", alltså när hon drar ned huvudet upprepande gånger. Detta brukar hon göra när hon tycker det blir jobbigt och är lite av en dålig vana hon har, men nu började hon med det mycket tidigare än vanligt vilket är förståeligt. 
 
Det märks verkligen att hon har haft flera veckors vila, men jag ser fram emot att jobba upp henne igen! Visst har hon ju gått lite ridläger och så, men hon har ju inte alls ridits något sånt pass som jag rider på henne. De passen jag kör på henne får hon ju bara en gång i veckan och det märks verkligen på henne hur mycket de ger henne, vilket är väldigt roligt!
 
Själv är jag ganska öm i kroppen, haha, och det kommer nog ta några pass till innan kroppen vant sig helt igen.
 
Hur som haver; nöjd med passet och nöjd över att vara tillbaka! ♥
 
 
Det ska också bli väldigt roligt att få uppdatera den här kategorin på bloggen igen!
Det blir ju lätt så att den står tom när ridningen har uppehåll, men nu kommer det bli inlägg om mina pass igen. Och vill ni ha fler hästrelaterade inlägg? Ridningen är ju ett stort intresse jag har med, jag skulle säga att ridning, dans och språk dominerar, så vill ni ha fler hästinlägg bloggar jag gärna om det! Let me know! Är ändå glad att kunna uppdatera den här kategorin igen. ^^

Sneakers och block!

Igår köpte jag lite nya grejer som jag tänkte dela med mig av!
Jag har länge varit på jakt efter ett par sneakers, men aldrog riktigt tagit tag i att köpa något, men igår hittade jag ett par som på rea som jag slog till på!
 
Jag köpte även två nya anteckningsblock, ett för mina språkämnen och ett för övriga ämnen, men har ett annat enskilt just för kinesiskan. :) Även om mycket antecknas på datorn är det ändå bra och smidigt att ha block också tycker jag!
 
Tänkte även meddela att jag och familjen idag åker iväg till min moster, morbror och mina kusiner för att fiska kräftor över helger, och eftersom internet är lite halvtaskigt därute har jag fixat tidsinställda åt er under helgen ifall jag inte kan blogga! Därför kan även kommentarssvarandet bli lite segt, men hoppas ni har överseende. ♥
 

Första dagen i trean!

Hej!
Idag hade jag min första dag som trea! Känns ganska sjukt, haha. Tvåor och treor började klockan 13.00 medan ettorna började någon gång imorse så har inte hunnit träffa dem än. Idag hade vi mest genomgång av lite praktiska saker som schema, vi fick våra skåp o.s.v. När allt det var klart planerade vi insparksfesten och "nollningen". Vi vill egentligen inte kalla det för nollning då det fått så negativ klang, utan vi ser det mer som en vecka med lite roliga aktiviteter och att ettorna verkligen ska känna sig bekväma med oss treor. Jag lovar att det bara är en snäll och rolig "nollning", vi skulle aldrig göra något som får dem att känna sig oroliga och obekväma!
Men mer om det får ni läsa om nästa vecka när det är igång! ^^
 
Imorgon ska tvåorna ta hand om ettorna och då ska vi treor bara smita in och presentera oss lite snabbt och förbereda dem inför vad som händer nästa vecka. För oss treor ska vi imorgon redan dra igång med gymnasiearbete, hjälp känner jag bara, haha. Men det ska nog gå bra! Vi skulle bara börja lite lugnt imorgon. För er som inte vet är gymnasiearbetet det slutgiltiga arbetet på gymnasieutbildningen och blir man inte godkänd på det har man ingen gymnasieutbildning och måste för det mesta läsa upp efter studenten. Som tur är kan man bara få E eller F! 
 
Ikväll ska jag äntligen få träffa Gypsy igen! ♥ Jag har saknat henne så otroligt mycket så ska bli så roligt! Min prinsessa.
 

Sista sommarlovsdagen!

Ja, som rubriken lyder är det idag sista dagen på sommarlovet för min del för imorgon bär det av till skolan igen. 
Jag har haft en bra sommar, men ska jag vara ärlig har jag lite svårt att komma ihåg vad jag gjort, haha. Det känns som hela sommaren i stort sett har bestått av jobb, teoriplugg och sömn, haha. Men riktigt så är det ju inte! Har haft det himla bra med kompisar och familj på många olika sätt. ♥
 
Imorgon är det då skola igen och jag börjar tredje året! Känns helt sjukt, det känns som att det var igår jag började ettan och allting, och nu är det helt plötsligt jag och min klass som är äldst och ska ordna inspark för ettorna och allting. Tiden har verkligen gått så fort. 
 
Jag är väldigt taggad på det nya året och ser fram emot att utvecklas i mina språk samt få upp ögonen för lite nya ämnen! 
 
Så imorgon eftermiddag klockan 13.00 börjar jag och då ska vi väl mest göra lite basic saker som få nya skåp, gå igenom schemat och sånt, allt det praktiska liksom. Imorgon drar även ridningen igång igen! Jag har saknat min älskar Gypsy såååå mycket! ♥
 
När börjar du skolan/jobbet? Eller har du redan börjat?
 
 
Bildkälla: WeHeartIt.com

Suicide Squad och getingstick!

Hej på er!
Igårkväll som jag skrev i gårdagens inlägg var jag och Tilda på bio och såg Suicide Squad!
Jag hade verkligen inga förväntingar alls då jag inte alls är insatt i superhjälte-världen och inte ens sett Batman, hehe... Den enda karaktären jag nog faktiskt kände igen sen tidigare var Jokern, och Harley Quinn hade jag i alla fall hört talas om. Men, Tilda gav mig en snabb genomgång och det var ganska lätt att hänga med i handlingen! 
 
Vad tycket jag då? JAG ÄLSKADE DEN. ♥ Haha, jag blev så positivt överraskad! Jag är ju verkligen inte action-typen, men jag ville verkligen inte att den här filmen skulle ta slut, jag blev helt fast! Jag rekommenderar den starkt, men har även hört mycket dåligt om den så jag kanske bara tyckte den var bra för att jag inte hade några förväntningar, haha.
 
Efter bion i alla fall fick vi agera guider till besökande i stan, haha, och sen avverkades några timmar på McDonald's i väntan på bussen. Hade en så himla underbar kväll med henne. ♥ Kommer sakna henne så otroligt när hon snart flyttar till Australien ett år...
 
Idag började dagen dock inte alls trevligt! Vädret var jättefint så jag satte mig ute för att äta frukost. Getingarna dominerar ju i år och självklart var de där när jag åt frukost. Helt plötsligt kryper en geting in i ärmen på min morgonrock och sticker mig! Usch så himla ont det gjorde!
 
Så nu har jag massor av salva på och det har stuckit i armen från och till hela dagen man får sådana där rysningar genom kroppen. :( Känner mig lite halvkonstig just nu faktiskt. Usch, inte kul!
 
Hoppas allt är bra med er! ♥
 
 

Myskväll och bio!

Godförmiddag på er! ♥
Hade en helmysig kväll igår med Frida efter sista dagen på jobbet, vilket den bara flög iväg! Har aldrig varit med om att en jobbdag gått så snabbt, haha! I alla fall, Frida kom och hämtade mig med bilen och vi köpte lite gott att ha till kvällen. Sen snabbt hem att byta om innan vi käkade kvällsmat på Max då jag inte hunnit äta någon på jobbet.
 
Efter det blev det dunkande musik i bilen påväg hem innan en powerwalk med diverse träningövningar och lite löpning! Sen laddade vi upp med godis framför filmen How to be single! En toppenkväll med andra ord, älskar denna tjej. ♥
 
Idag är det måndag och endast fyra dagar kvar tills skolan börjar, herregud! Men som ni läst tidigare är jag ändå rätt taggad. ;) Har en "att göra"-lista som jag skrev till mig själv som ska betas av idag som bl.a innehåller lite pyssel kring showgruppen inför den nya terminen och lite småsaker i mitt rum.
 
Ikväll ska jag på bio tillsammans med älskade Tilda! ♥ Vi ska se Suicide Squad och ska jag vara ärlig är jag inte så insatt, haha. Men hon har taggat den i över ett år och drog med mig, så varför inte? Den verkar ju lite cool! Dock är ju inte jag jättemycket för action, men jag är öppen, och det ska bli spännande att se något som jag i vanliga fall själv inte hade valt. ^^ Blir nog en bra kväll! Har ni sett den? Vad tyckte ni?
 
 

Mobilblogg- Provar appen på rasten!

Halloj!
Nu sitter jag i lunchrummet på min andra rast för dagen innan jag slutar klockan 19! Sista dagen idag ju, känns lite bitterljuvt, haha. Har ju jobbat här i tre år nu så har verkligen fått kontakt med alla och eftersom mamma jobbar här har jag ju känt alla sen jag var liten. Men som tur är handlar jag ju här jätteofta, haha!

Har inte provat att blogga från appen sen den uppdaterades så har ingen aning om hur det här inlägget kommer se ut på datorn sen, haha, men hoppas ni har överseende med det! Har ni provat appen? Vad tycker ni om den? Själv tycker jag nog bättre om den innan uppdateringen för nu kan jag inte komma in och redigera mina utkast-inlägg från appen vilket inte är så bra. :/ Får mejla och fråga om det!

Ikväll ska jag träffa fina Frida (därför jag bloggar nu)! Hon ska komma in hit tills jag slutar så ska vi handla lite gott och mysa!

Ha det så bra, kram!


Header!

I takt med att skolstarten närmar sig och jag hade tröttnat rejält på min header kände jag att det var dags för en förändring! Den påminner ganska mycket om den förra, men har bytt några bilder och satt in några fler bilder än senast, samt lagt till lite ord. Rätt så nöjd! 
 
På bilderna ser ni: mig, fina Rolle som jag fotade i stallet där jag hjälpte till när jag fotade fölet (bilder är på gång!), en bild från vackra Italien från resan dit förra året, jag och min älskling Gypsy och en bild på mig när jag skulle spela in min dansvideo. 
 
Ska även försöka fixa lite andra förändringar på bloggen, men det kommer förmodligen ta lite längre tid! :)
 
Ledig dag för mig idag med innan jag imorgon går på mitt sista jobbpass för den här sommaren med monsterpasset mellan klockan 10-19! 
 
Kram! 
 
Vad tycker ni om headern?
 
 

Slay, girls!

Kände att det var dags för en ännu dansvideo med tjejer, och här är en jag verkligen gillar! Så mycket attityd, och en bra blandning mellan street och sexigt!
 
Efter halva videon visar även tre killar att även de kan rocka klackskor och mer feminina rörelser! 
 
Love it! ♥
 

En vecka kvar...

Idag kära vänner, är det bara en vecka kvar (i alla fall för min del) tills skolan drar igång igen! I samma veva drar även ridningen igång nästa torsdag efter sommaruppehållet, som jag har längtat! Saknar Gypsy massor. ♥
 
Så ja, snart är det dags för skola igen med rutiner och scheman, men jag klagar inte. Jag är faktiskt taggad på skolstart! Det ska bli så härligt att träffa alla klasskompisar igen, träffa de nya ettorna, anordna insparksfest, dra igång med showgruppen, läsa nya- och favoritämnen igen, få igång rutiner igen, och kanske det största av allt: sista året. Det känns verkligen galet att jag om en vecka är äldst på skolan och påbörjar mitt sista gymnasieår. Heeelt sjukt.
 
Men som ni märker är jag väldigt taggad på skolan, haha. ^^ Visst är det alltid skönt med ledigt, det tycker självklart jag med, men i grund och botten är jag en liten skolnörd skulle jag tro! 
 
När börjar du skolan?
 
 
Bildkälla: Pinterest.com 

21.36

Godkväll på er!
Ber om ursäkt för det sena inlägget idag, men har verkligen inte haft tid! Först jobbade jag till klockan tre och efter det träffade jag fina Lilly som jag knappt träffat på en månad, så underbart. ♥ Sen hem och övningskörde en timme innan lite träning och sen kom grannarna ned på kvällste. Så som ni hör, fullt upp!
 
Morgondagen kommer att bestå av ett träninspass på förmiddagen innan jag går på ett jobbpass mellan klockan 12-20! 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är så himla trött, så sov så gott finisar! ♥
 
En liten peppande godnatt-bild till er!
 
Bildkälla: Pinterest.com

Follow your dreams.

Jag har blivit så himla inspirerad att verkligen följa min dröm (secret secret, haha) och jag tycker egentligen att det borde vara en självklarthet att följa sin dröm, i alla fall verkligen försöka! De ges till oss av en anledning och ingenting är egentligen omöjligt!
 
Så följ era drömmar mina fina vänner, ingen dröm är för stor eller för liten! Se till att ta tag i era drömmar och försök, för hellre att misslyckas och veta att man försökte än att inte försöka alls och ångra sig sen, eller hur? Du har ett liv, make it count! ♥
 
 
Bilder från Pinterest.com, collage gjorda av mig.

Sushi-dejt och fota föl!

Hej!
Ledig dag idag och den spenderades med min andra halva Frida! ♥ Vi åkte in till stan och åt sushi, kollade runt lite, pratade massor, och tog sedan även en fika, haha. Bästa vän. Väl hemma igen begav jag mig till stallet där jag hjälper till där det var dags för mig att fota fölet!
 
Som jag nämnde för ett tag sedan har det ena stoet fått ett föl, en jättesöt liten hingst som nu går under namnet Zlatan, haha! ^^ Fotade honom i hagen tillsammans med mamman medan de red och sen fotade jag även när lilla Emelie red sin nya häst och även fina "Rolle". ^^ En riktig hästphotoshoot! Hovslagaren var även där för att fixa fossingarna på hästarna och det är alltid intressant att se tycker jag. ^^ Så småningom kommer kanske lite bilder jag fotade! 
 
Har haft en jättebra ledig dag! Imorgon är det jobb igen, men ett rätt okej pass melllan 8.30-15! Sen får vi se vad som händer efter det! :)
 
Kram. ♥
 

Work,work, work!

Godkväll på er finisar! ♥
Jag har egentligen inte mycket alls att säga, haha, men ville ändå titta in såklart!
Idag stod det jobb på schemat mellan klockan 10-19 så verkligen ett rejält pass! Men det är bra, då tjänar man mycket, plus att det är söndag, haha. ;) Men det har gått bra! Mest plockat upp varor och städat avdelningar.
 
Imorgon är det måndag igen och då är jag ledig. Då ska dagen spenderas med min fina Frida då vi ska in till stan en sväng! Sen jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag nästa vecka och sen är det bara fyra dagar kvar tills skolan börjar! Hjälp, vad tiden har gått fort!
 
Hoppas att ni haft en jättebra söndag! ♥
 
Halvdan selfie i brist på andra bilder, haha. 

Harkranksjakt klockan två!

Halloj!
Ledig dag för mig idag efter tre intensiva jobbdagar med mestadels kvällspass. Imorgon jobbar jag igen mellan klockan 10-19, sedan ledig måndag innan min sista arbetsvecka börjar. Men det tänker vi inte på nu, haha!
 
Ledig idag som sagt och det var välbehövligt. Kom inte i säng förens klockan två i natt då tre envisa harkrankar (ska inte skrämma er med bilder här, googla om ni inte vet hur de ser ut, men de är riktigt äckliga tycker jag) bestämde sig för att fara runt i mitt rum. *suck*
 
Jag HATAR verkligen de äckliga små djuren och det tog mig nästintill en timme (och stöd i telefonen från min vän) att lyckas få bort dem. Usch säger jag bara. Och självklart var varken mamma, pappa eller syrran vakna och kunde hjälpa mig. Nej, jag vet inte hur jag ska klara av det här när jag flyttar hemifrån så småningom.
 
Så vad har jag gjort idag då när jag äntligen fick mig en hyfsad nattsömn efter kvällens drama? Inte så mycket egentligen, jag har tränat och dansat och ikväll får vi lite gäster så har föreberett inför det. :)
 
Vad har ni gjort idag?
 
Kram! ♥

Man crush #8

Alltså, jag finner på riktigt inga ord för att beskriva hur jävla snygg jag tycker den här mannen är! Liksom hur?! 
Jag bara surfade runt på lite tatueringsinspiration och så dyker denna perfekta skapelse upp och det slutar med att jag sitter lite för länge och dreglar över hans perfekta utseende.
 
För det första har han sjukt snygg stil, för det andra har han riktigt coola och läckra tatueringar och för det tredje är ju hans ansikte bara för snyggt. ♥ 
 
Ni vet när man är typ nykär och det bara bubblar i hela magen? Yup. Typ så känner jag just nu när jag ser honom, haha.
 
Ivan Chang. ♥
 
 
Bilder från Pinterest, collage gjort av mig.

Workday!

Dagens humör: Happy! 
 
Dagens mående: Bra! 
 
Dagens låt: Någon som blir förvånad om jag säger Boyfriend-Obsession, haha?
 
Dagens vill ha: En lugn arbetsdag utan massor av stress och irriterande kunder #gårdagenvarkaos
 
Dagens klädsel: Jobbkläder för det mesta, haha, och då bruna arbetsbyxor och röd t-shirt.
 
Dagens frisyr: Blir alltid en variation på jobbet, haha.
 
Dagens längtan: Att få sitta på min älskling Gypsys rygg igen. ♥
 
Dagens planer: Jobb mellan klockan 12-20, inte så mycket mer planerat.
 
Dagens beroende: Kaffe för att hålla igång, haha.
 
Dagens diss: Vädret är lite halvtaskigt, men det gör egentligen inte så mycket när jag ändå jobbar. 
 
Dagens hiss: Att jag äntligen har fått ordning på konsten att göra vingad eyeliner så det pryder mina ögon ganska ofta nuförtiden, haha. Love it!
 
Hoppas ni får en jättebra dag! ♥
 
 
 Bildkälla: Pinterest.com

Vackra Falkenberg.

För några veckor sedan var ju jag och familjen neråt i Sverige och besökte bland annat Falkenberg. En kväll när vi gick från hotellet och in mot stan gick vi runt vattnet, vilket var riktigt fantastiskt och resulterade i många vackra naturbilder. Verkligen helt vindstilla, spegelblankt vatten och strålade sol, helt underbart. ♥
 
 

Can you be my boyfriend?

Okej, ja, jag erkänner att deras gruppnamn kanske är lite halvtöntigt och att min titel inte var den bästa, hehe, men vad gör man inte för att skapa en kreativ och inbjudande rubrik? ;)
 
Har fastnat lite för den här låten och dansen på senaste tiden. Minns att jag snubblade över den för något år sedan och har återkommit till den lite då och då, men när jag återupptäckte dansvideon häromdagen blev jag väldigt fast i den!
 
Roligt att de använder sig lite av lysande pallar som förstärker scennumret och älskar steget vid  1.05 som är både mjukt och kontrollerat på samma gång. Sen är jag överlag väldigt svag för body rolls, mjuka höfter o.s.v, haha. 
 
Och just det! Många finner det väldigt svårt att skilja på medlemmarna i K-popgrupper i början, och då kan jag meddela att denna grupp inte är mycket lättare då den innehåller två identiska tvillingar!
 

Dags för jobb igen!

Godmorgon och glad måndag på er! ♥
Som titeln lyder börjar jag jobba idag igen efter tre veckors ledighet. Jag är ledig tisdag och lördag den här veckan så fem dagar står på schemat denna vecka och lika många dagar nästa vecka.
 
Idag jobbar jag mellan klockan 10-17 så rätt lagom pass! Har inga specialla planer efter jobbet vid det här laget så det blir lite träning och dans, men vi får se hur dagen företer sig! :)
 
Hoppas ni får en jättefin måndag! ♥
 
Första augusti idag också och bara 18 dagar kvar av sommarlovet och bara 18 dagar kvar tills jag börjar mitt sista år på gymnasiet...Vad hände med tiden?!
 
 
Bildkälla: WeHeartIt.com

RSS 2.0