Precis som förra året säger jag att jag kan omöjligt minnas allting jag gjort det här året och jag kommer förmodligen glömma hälften och komma på saker efter att jag publicerat inlägget, haha, men men, fick ihop lite ändå! Jag vet inte om allt detta är så intressant för er, men jag tycker det är roligt att ha att titta tillbaka på. ♥
 
Här kommer i alla fall lite minnesvärda händelser för mig under 2015, utan någon speciell ordning!
 
*Jag åkte på en tvåveckors bilresa genom Europa med Kroatien som mål. Påvägen hem stannade vi även i mitt älskade Verona, Italien!
 
*Jag jobbade mycket.
 
*Jag började övningsköra!
 
*Jag började tvåan på gymnasiet vilket äntligen drog igång mina mandarin-studier och jag har blivit ännu mer förälskad i språket. 
 
*Jag var på insparksfest för våra ettor iklädd toga och hade det himla roligt, och jag har fått många nya och härliga vänner bland ettorna!
 
*Jag lyckades stort med showgruppen och värvade fler medlemmar, vi hade även vår första uppvisning (dock innan vi blev såhär många).
 
*Jag har utvecklat min dans och koreografering väldigt mycket.
 
*Många timmar har spenderats med underbara vänner.
 
*Jag var på återträff med min gamla klass 9bm2 då vi såg de dåvarande niornas musikal.
 
*Jag påbörjade min kurs i film-och tv-produktion och har skapat mig några filmer.
 
Jag har även detta år utvecklats väldigt mycket med min älskling Gypsy.
 
*Jag medverkade på gymnasiemässan för att värva nya humanister till våren, och även på vårt öppna hus för att informera om showgruppen.
 
*För första gången på flera år klädde jag ut mig på halloween (vampyr) och hade ett litet party med några vänner! Jag fick även medverka på systers spökvandring i skogen och jag var nog räddare än barnen...
 
*Det blev officiellt ett år sedan jag hittade Got7 (observera att förra året nämnde jag i min resumé att jag precis hittat dem, hihi) och jag tackar dem igen för att de har skapat så härlig musik och gjort mig inbiten i genren och upptäckt nya grupper.
 
*Efter tre år hittade jag mitt konfirmationshalsband som jag var helt förkrossad över att ha tappat bort på det mest oväntade ställe jag kunde ana och jag grät av lycka.
 
*Jag kom igång mycket med skrivandet igen och nu skriver jag nästan varje dag!
 
*Har träffat otroligt många nya och underbara människor!
 
*Efter en liten kommentar på min blogg inleddes en underbar vänskap med fantastiska Linn. Nu hörs vi i princip varje dag och ser fram emot dagen vi äntligen kan ses. ♥
 
Ja, det var lite av mitt 2015! Nu taggar vi 2016 med nya möjligheter! 
För att fira in det nya året kommer några vänner hit till mig, ska bli så kul! ^^
 
Ha en jättefin nyårsafton och ta hand om varandra! 
KRAM.♥
Hejsan!
Redan den 30 december och bara en dag kvar av 2015! Verkligen helt galet, jag kan inte tro det!
Mitt avslut på 2015 kunde dock inte ha blivit bättre! På förmiddagen rotade jag fram mina bakkunskaper och rörde ihop en sockerkaka med chokladbitar i. Det var väldigt länge sedan jag bakade och hade glömt hur roligt det var! ^^ Resultatet blev faktiskt riktigt bra också!
 
Sen kom bästa Tilda hit och vi käkade lite mat innan vi begav oss ut i det vackra vintervädret för en liten photoshoot då jag inveg mitt stativ! Jag är väldigt nöjd med det, det är precis lagom och så enkelt att hantera. ^^ Solen var precis påväg ned, haha, men några bilder hann vi få till innan det blev helt mörkt. Med frusna kinder och fingrar promenerade vi hem och värmde oss med te och sockerkakan. Ett väldigt mysigt avslut på 2015. ♥
 
Nu väntar jag på Frida som skulle komma förbi en sväng ikväll. Har saknat henne så mycket så det ska bli väldigt roligt. Min älskade vän. ♥
 
Lite blandade bilder från dagen, haha.