Åh, tycker den här versionen av The Arks låt The worrying kind är så bra! Tycker att originalet är bra det med, men den här är så fin. ^^ Tyckte jättemycket om den när den släpptes och när jag hörde den i ett tv-program igår så kom jag ihåg den.

Så sant. :)
 Nu har jag precis kommit hem och ska äta lite innan det blir dags för ridning ikväll! Det är hästbyte, men ridskolan har skaffat ett nytt system så att man med sitt personnummer kan gå in på internet och kolla vilken häst man ska, avboka, göra anmälningar o.s.v. Jag provade det först idag och jag ska rida Blackburn! Det kan ju ändras ifall hästen blir halt eller av andra själ, men oftast kommer det att stämma. :)

Ha det bra mina fina läsare. ❤️

Hej!
Var ju på en uppvisning med stadens konståkningsklubb samt några hockey-och bandykillar och det var kul! Var där med några kompisar. Uppvisningen hette "Dance on ice" så det var mycket dans. Trodde det skulle vara lite mer hopp och sånt, det var ju det fast trodde att det skulle vara mer, men det var ändå väldigt bra. :) De körde danser från 20-talet fram till nutid i lite olika stilar. T.ex charleston, Saturday Night Fever, Grease, Michael Jackson, Snövit m.m och så körde även killarna en egen liten dans till Backstreet Boys, haha. 

Duktiga var de och framförallt Frida såklart. ❤️ Går gärna nästa år också. Filmade mycket, vill ni ha en liten film? 

Sen var jag ute och cyklade i solnedgången med Ida, så mysigt! ^^ Imorgon är det skola och sen dressyrpass. Eftersom klockan är framställd en timme så rider jag ju "egentligen" en timme tidigare och det är så skönt för det är ljusare ute en timme tidigare så förhoppningsvis börjar vi rida utomhus snart. ^^

Ha det bra!