Nu är vi igång med showgruppen igen!
Vi började med att prata och presentera oss för de nya medlemmarna innan vi värmde upp och gick igenom lite basicsteg. Vi har börjat med två danser; Love Never Felt So Good- Michael Jackson och Justin Timberlake, och Error-VIXX. Båda danserna är koreograferade av mig och bygger på samarbete mellan två personer. Liksom inte pardans som i salsa, vals o.s.v, utan man samspelar med varandra, men inte hela tiden. ^^ Stilarna är mer "glatt" och locking i den första, och mer modernt och dramatiskt i den andra.
 
De började vi med lite smått och jag är som vanligt väldigt stolt över dem! ^^ Imorgon ska vi köra igen då vi har tillgång till salarna två gånger i veckan istället för en som vi hade förra terminen. D.v.s om tillräckligt många kan, så vi har typ måndagar som vår obligatoriska träning och tisdagar för de som kan och då repeterar vi mest. Någon tisdag om ingen kan (om jag inte hinner göra det innan på något sätt, kanske utomhus) ska jag försöka filma några egna danser då jag vet att det är intressant för några här.
 
Jag har även fått tider av mentorer som jag kan komma och prata med deras klasser för att försöka värva fler medlemmar så det ska jag också göra denna och nästa vecka. :)
 
Jag är så glad över att vara igång igen!
 
Hopaps ni har haft en bra måndag! ♥
 
Måndag, en ny vecka och nya möjligheter! Idag kommer att bli en bra dag, jag känner det! Roliga lektioner, showgrupp och jag känner mig fin. Se till att du också känner så!

Gör den här måndagen till din, ta alla chanser du får och de möjligheter som ges till dig. Det är din dag och du kan göra vad du vill med den! Du är bra, stark och vacker och klarar av mer än du tror! Jag tror på dig.

Nu gör vi den här måndagen grym!
Kram på er alla fina!


Bildkällor: Pinterest.com
Halloj!
I helgen har det varit fullt ös då jag har jobbat lördag och söndag!
Det var aktiviteter då barnen fick gå till olika stationer runt i butiken och jag och Molly hade en station där de skulle måla med lera på kort. Så där satt vi mellan klockan 11-16 och umgicks med massor av söta barn! :) Lite byte vid de andra stationerna blev det också och pizza till lunch idag, haha. En rolig arbetshelg, även om man var rätt trött i huvudet efter så många timmar med barn, haha, men inte mig emot. :) 
 
Igår efter jobbet åkte vi på middag och idag efter jobbet dansade jag. Imorgon drar ju äntligen showgruppen igång igen! :D Jag är så taggad! Det var även väldigt många här som var intresserade av att jag ska läsa mandarin och film- och tv-produktion, då främst mandarinen, så jag tänkte skriva ett inlägg om de båda kurserna. Hittills har jag haft två lektioner i vardera kurs och jag stormtrivs! :D
 
Kram på er. ♥