Han tog en danslektion för min skull.
Herregud, hur fin är inte min pojkvän?
Igår träffades vi som sagt efter två veckor isär och det var verkligen lyckans stund, så underbart. ♥
 
Med sig hade han massor av foton, historier och såklart lite presenter, haha. Är verkligen så nöjd med allt, så gulligt av honom även om jag verkligen inte behövde något, men det som chockade mig mest var följande;
 
Ni som följt min blogg länge vet att jag ÄLSKAR 1 Million Dance Studios i Sydkorea, och beundrar verkligen koreograferna där. När de var där så gick min och pojkvännens kompis och dansade där och jag var ju så avis, haha. Det jag inte visste var att min pojkvän också var där! Han sa att han inte följde med för han gillar ju inte att dansa, MEN han och vår kompis hade en överraskning på lut.
 
Min pojkvän stod nämligen i kö i två timmar, betalade 400 kr, kämpade sig igenom en timmes dansklass med sina två vänsterfötter, BARA för att kunna få en autograf åt mig från en av koreograferna jag gillar som mest?! Hur fin är han inte? Att han la all tid och pengar och energi bara för att fixa det åt mig. Det är ju helt otroligt. Världens bästa. ♥
 
Förutom det fick jag även ansiktsmasker, ätpinnar, supergulliga tofflor och min favorit Jay Parks senaste album och photo-book! Jag fick även en gullig handfläkt och en kanin som lyser, men fick inte med dem på bild.
Curls.
Halloj onsdag!
Ihhh, bara två ynka jobbpass kvar, sedan tar jag mini-semester! Har ett ärende att genomföra idag, sedan jobbar jag 16.30-22.15, MEN idag får jag äntligen träffa pojken min igen! Åh, lyckans dag verkligen, haha. 
 
Så mycket mer än så hinns inte med idag! Imorgon jobbar jag 9.15-15, och sedan får vi se vad som händer!
 
På tal om ingenting så blev jag lite kär i lockat hår efter att jag hade haft det på lördagens photoshoot, så tog mig tiden att fixa det idag igen! Är alltid så lat med mitt hår då det är så långt, men locktången är verkligen superbra och snabb så lite lockar då och då kommer jag nog köra oftare!
Ursäkta språket...
...men detta är så sexigt! 
Älskar, älskar, älskar! Stegen för både tjejerna och killarna är så snygga och on point, och deras kemi superb! Plus att grupp två verkligen visar hur snygg koreografin blir när man bara kör tjejernas del också!
 
Åh, blir så taggad på att skapa ännu fler duetter när jag ser så bra som dessa! Skulle sååå gärna vilja lära mig denna också! Synd bara att min pojkvän har två vänsterfötter. ;)