31 augusti 2018

Soundcheck!

Look Twice

Mobilblogg.
Hej på er!
Blir ett superkort inlägg, men ville bara titta in!
Hade lektioner tidigt imorse, och 16.20 gick tåget mot Stockholm. Nu har vi precis soundcheckat på klubben och även ätit på en restaurang med supergod mat!
 
Snart till hotellet för fix och sen tillbaka till klubben! Runt 01.00-01.30 uppträder vi, Club Backdoor i Stockholm is the place to be tonight! ;)
 
Kram! 
(null)
 

30 augusti 2018

20.56

Okategoriserat

Godkväll på er, med betoning på "kväll" den här gången, haha!
Jag har verkligen inte haft tid att blogga förens nu tyvärr! 
 
Hade lektioner mellan 9-12.15 då vi hade två dansklasser, en improvisation och en komposition. Jag kan berätta mer ingående en annan gång, men jag är otroligt imponerad och inspirerad av lektionerna! Verkligen så bra och givande övningar och jag känner redan efter två lektioner hur bra detta kommer att bli, hihi!
 
Efter det träffade jag Molly! ♥ Då blev det en fika/lunch på Espresso House, innan jag shoppade lite nya danskläder, samt en present. Sedan gick vi hem till henne och myste med kaninen hon precis har skaffat, hihi, så söt! Saknar mina små hjärtan något otroligt, speciellt när man umgås med andra kaniner.
 
Kom hem ganska sent, och även då var det full rulle med present till en vän, och en hel del packning inför imorgon då jag på eftermiddagen åker till Stockholm för att uppträda. Men först väntar två lektioner 9-12! För att hinna i tid till lektionerna måste jag gå upp klockan 6.00 med buss, pendel o.s.v., och vi ska inte uppträda på nattklubben förens klockan 01.00 på kvällen, haha. Så det blir en lång dag! Och sedan har jag en obligatorisk aktivitet med skolan på lördag, så blir tidigt hem från Stockholm. Men mer om den i efterhand!

Så glöm inte att jag och mina två vänner uppträder imorgon (fredag 31/8) på Club Backdoor i Stockholm bakom 90-talsgruppen Look Twice ifall ni är intresserade!
Halloj på er!
Ännu en dag avklarad som innehållit både fys (usch, haha), mingel med politiker vilket var givande, och sedan tre timmars diskussion och folkbildning om olika viktiga frågor som kan appliceras både på samhället, dans och folkhögskola. Gav väldigt bra och lärorika dikussioner! Bra dag även idag! 
 
MEN, nu till något helt annat! Som ni vet uppträdde jag på "Vi som älskar 90-talet"-festivalen i somras bakom 90-talsgruppen Look Twice! Nu är det så att på fredag (31/8) kör vi igen! Även denna gång i Stockholm, men på Club Backdoor. 
 
Klubben öppnar 23.00 och vi kommer vara på plats då, men förmodligen uppträda lite senare, typ runt klockan 01.00 om jag förstått rätt! Så om någon är sugen att gå på fredag vore det ju verkligen superkul, vore så roligt att träffa några av er på riktigt! Så har ni svängarna förbi Stockholm och vill ha en rolig utekväll med bra musik, så kom gärna! ^^  Direktlänk till eventet kan ni hitta här.