Dagens humör: Glad!
Dagens mående: Bra, men känner mig lite uppblåst i magen, haha. Har nog med "tjejernas lilla röda" som är på gång att göra. Brukar ni känna så? 
Dagens låt: Mi Gente- J. Balvin och Willy William (hur härlig är inte den här låten?! Vill sååå gärna göra en dance-hallkoreografi till den till min avancerade grupp!)
Dagens vill ha: Jag kommer faktiskt inte på något i nuläget! Känner mig nöjd som det är. 
Dagens klädsel: Svarta jeans, rödblommig blus.
Dagens frisyr: Uppsatt i hög tofs, men lär nog variera under dagen.
Dagens längtan: Varje ögonblick av dagen idag är ju ett ögonblick i sig att längta till, hihi. 
Dagens planer: Mamma fyller år på onsdag så nu klockan 13.00 kommer släkten hit för mat och fika. Alltid lika trevligt! Sedan ikväll vankas Kulturnatten i stan. Det är ett "event" typ där det pågår kulturella aktiviteter på olika ställen i stan, t.ex musikuppträdanden, poesiuppläsning, utställningar och liknande. Det brukar vara riktigt mysigt och ikväll ska jag gå! Var några år sedan jag gick ni faktiskt så det ska bli kul! Ska gå med familjen, pojkvännen och ev. några kompisar så vi får se vilket gäng vi blir! 
Dagens beroende: Vet inte riktigt, god mat kanske, haha? Är riktigt sugen på vin faktiskt så kanske tar mig ett glas på Kulturnatten ikväll! Men nej, skulle inte klassa det som dagens beroende, haha. 
Dagens diss: Vädret är lite skiftade mellan sol och moln vilket gör en lite osäker inför vädret ikväll. Hoppas innerligt att det inte regnar!
Dagens hiss: Dagen överlag! 
 
Vad ska ni göra denna fina lördag? ♥
 
 
 Bildkälla: Pinterest.com 
Halloj!
Efter min föreläsning i kinesiska igår åkte jag in till stan för att möta upp bästa Freja. ♥ Det har blivit lite av en vana nu att vi ses varje torsdag innan dansen och bara umgås, haha, känns bra då vi inte ses varje dag i skolan längre. Det blev en pluggfika där jag faktiskt fick en del gjort vilket var skönt, och såklart massor av prat, as usual, haha. Tog sedan en sväng förbi Gina Tricot och fiskade upp lite fynd! Bilder kommer!
 
Sedan dans med mina två grupper, den ena är ju mellan 16.15-18.15 och den andra mellan 18.30-20.30. Så fyra timmars dans blev det, himla härligt! Vi har börjat på nytt nu i båda grupper så det är alltid kul! Blir alltid så varm i hjärtat när de gillar mina koreografier. ♥ Välkomnade även två nya medlemmar så nu är vi hela 21 medlemmar sammanlagt i båda grupperna, helt sjukt! Är så otroligt glad att vi expanderats, utan att jag ens promotat oss aktivt, och så stolt över mig själv som driver detta helt på egen hand och gjort i snart fyra årKänns helt sjukt. 
 
Kvällen sedan spenderades med mina fina pojkvän som jag vaknade upp bredvid idag. Även om vi båda var fria från föreläsningar och arbeten var vi ändå tvungna att ta tag i lite plugg, haha. #livetpåuniversitet Men blev såklart lite filmtittande och mys också, så en perfekt fredag med andra ord! ♥
 
Kvällen kommer att spenderas med ytterligare lite plugg och sedan tänkte jag bänka mig framför Idol. Imorgon vankas kalas för mamma och Kulturnatten på kvällen, men mer om det imorgon!
 
Kram på er!
Har ni haft en bra fredag såhär långt? ♥