30 september 2016

Friday night!

Okategoriserat

Godkväll på er kära läsare! ♥
Vilken seg dag detta har varit, haha. Har varit himla trött, men den har gått bra ändå! Har inte så mycket att orda om dagen, hade teckenspråk i tre timmar som varje fredagseftermiddag, men det är ju som vanligt, haha.
 
Kom hem och tog en sväng med bilen bara för att och snart ska jag och familjen iväg och hämta min lillasyster på stationen då hon varit i Finland i en vecka tillsammans med ungdomar från Finland, Norge, Danmark och Fäöarna i ett globalprojekt om vår miljö och framtid. Stolt över henne. ♥
 
Morgondagen är oklar än så länge, men lutar åt lite plugg och kanske en tur till stan. På söndag ska vi fira min mamma som fyller år nästa vecka och jag ska på dans.
 
Hoppas ni haft en bra fredag! 
 
 
Bildkälla: Pinterest.com

28 september 2016

GOT7- Hard Carry

K-pop

THEY'RE BACK! ♥
GOT7 har återigen släppt en ny låt och det här är utan tvekan en av mina favoriter från dem!
Älskar den här lite hårda och moderna stilen som verkligen känns som dem, men samtidigt inte, haha. Grejen med GOT7 är typ att deras stil är att inte ha någon speciell stil utan byta lite hit och dit, haha.
 
I alla fall, grym låt och koreografi med tungt beat, de ser sjukt snygga ut och jag tycker att musikvideon i sig är cool! 
 
Låten börjar med refrängen så om ni brukar fastna för refrängen i låtar behöver ni ju inte lyssna så mycket för att veta om ni kommer gilla den eller inte, haha. ;)
 
Älskar dem så mycket. ♥