För exakt ett år sedan idag blev han min. Jag minns exakt hur det gick till, vad vi gjorde, vad som sades, hur det hela blev bekräftat. Och det kändes så bra, så rätt.
 
Detta år med honom har gått så fort, och varit fullspäckat med händelser för oss båda. Det här året är inte bara betydelsefullt för vad vi har åstadkommit och gjort som par, utan även vad vi har åstadkommit som individer. Mitt liv såg helt annorlunda ut för ett år sedan privat, och även hans.
 
Att vi i ett år nu tagit del av varandras individuella resa är underbart. Det finns ingen jag hellre skulle vilja gjort denna resa med. Och det finns ingen jag hellre vill fortsätta på livets resa med. 
 
Jag älskar honom så mycket, för allt som han är och allt han inte är. Bara för att han är just han, och att han valt mig får mig att undra vad jag gjort för att förtjäna en sådan människa som honom. 
 
Jag älskar honom mer än ord någonsin kommer att kunna beskriva, och jag kan knappt vänta på vad framtiden har att erbjuda tillsammans med honom. ♥
Jessica Högberg

Men oj så fint. Stort och varmt GRATTIS till Er!

Elin

Åh men så mysigt, grattis till er!!! <3

Henrik Olsson - Föreläsningar

Grattis till er båda :)

enna

Man känner din lycka när man läser texten :) Grattis

NICOLE

Å så fint :) Grattis till er!

My

Åh så himla fint!!! <3 Fina ni <3

Matilda Berlin

Ni är verkligen så FANTASTISK fina tillsammans!! Ni såg ut att ha haft det helt otroligt i helgen <33

Julia Svensson

Åh vad fint!!

Cecilia

Grattis till er :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress