Oj, oj, idag har jag bytt mobil då min iPhone 6s säckat ihop en aning, MEN inte till en iPhone faktiskt!
Har haft iPhone i flera år, men de har oftast inte hållt längre än ett år, vilket är väldigt synd då jag tycker det är onödigt att byta så ofta, även om vi har Telenor Change.
 
Så denna gång bytte jag faktiskt bort iPhone för en Huawei! Tog den nya Huawei P20 Pro som jag hört mycket gott om, och faktiskt fick syn på via reklamen som går kontinuerligt på TV, haha. Eftersom det jag mest använder min telefon till är fota och filma så verkade denna perfekt då kameran är riktigt bra (vad jag hört iaf)! Så är taggad på att utforska denna! ^^
 
En annan rolig grej om just idag bara, haha, idag är det hela två år sedan jag tog mitt körkort! Hur sjukt?! Gudars vad tiden springer iväg, och gudars vad glad och lättad jag var den här dagen för två år sedan! 
Henrik Olsson - Föreläsningar

Hoppas att den funkar bra :)

Matilda Berlin

Men åh! DU måste verkligen berätta vad du tycker!! Har också funderat på att göra det, men kände mig för osäker. Så berätta!! <3

NICOLE

Vad modigt gjort av dig :D hoppas du kommer trivas med din nya telefon :) Jag tror aldrig jag kommer byta från Iphone haha! =)

Emma Engström

Åhh hoppas den är grym! :D <3

Sarah

Lycka till me den nya mobilen :)

Pauline Hurtig

Vad kul. Hoppas du blir nöjd!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress