5 november 2018

I'm back!

Okategoriserat

Hej på er!
Oj, oj så längesedan det var! Som ni kanske märkt har min blogg under en tid nu varit låst, och det har varit för jag hållt på att  flytta den till Nouw. Men, saker har tyvärr inte gått som planerat med importeringen. Det krånglade när jag skulle flytta den själv så jag bad om hjälp, men har tyvärr inte fått någon vidare hjälp eller respons därifrån.
 
Så nu står jag lite i ett dödläge om jag ska starta en helt ny blogg där, eller blogga kvar här? Känner mig väldigt kluven, här har jag ju så mycket minnen i mina inlägg, samtidigt som det kanske är dags för något nytt efter sju år? Har blivit lite kär i min design jag gjort på Nouw, haha, och känner lite fler möjligheter där, plus att inga bilder eller videos följer med när jag importerar. Minnena kanske ingen annan bryr sig om, haha, så jag tänker ju ändå ha kvar den här bloggen för min egen skull om jag flyttar, men tänker även på att jag håller på att bygga upp min danskarriär i raketfart just nu och att det då vore bra för folk som är intresserade av det att lätt kunna läsa om mina meriter, vilket inte går om jag byter blogg. Åhh, så svårt! Hur skulle ni göra?
 
I alla fall, nu händer det och har hänt så mycket i mitt liv att jag bara inte kunde låta bli att blogga, haha! Det var skönt med en liten paus, det måste jag medge, då jag har en ganska stressig period just nu, men nu kliar det i fingrarna!
 
Så vad har hänt sedan sist då? Ja, jag har haft lov förra veckan vilket var väldigt skönt! Har jobbat lite, men även hunnit träna samt vila upp kroppen och umgås med vänner. Superskönt! Idag påbörjar jag min praktikvecka på en dansskola i stan så det blir superroligt! Repar också för fullt inför julshowen som har premiär 23 november... OMG, jättesnart ju, hihi! Har även haft en liten paus med The Aces p.g.a. stressen, så nu har jag hunnit planera ett nytt upplägg som kommer bli superbra för alla. På måndag drar vi igång igen och det ser jag verkligen fram emot! 
 
Oooooch, så har det hänt en jättesupermegastor grej, hihi, men den förklarar jag mer om imorgon när den verkligen blivit officiell, hihi!
 
Hoppas allt är bra med er, är så glad att vara tillbaka! ♥
Har faktiskt inte så jättemycket bilder att bjuda på, haha, så ni får en från ett jobbpass och utgången jag var på häromdagen!
Emma Engström

Åhh har verkligen undrat vart du tog vägen och blev så fundersam när jag inte kom in på din blogg! Nytt kan alltid vara kul, och nouw har sina för och nackdelar då det kan krångla ibland! Du gör verkligen som du vill!! KRAM

Henrik Olsson - Föreläsningar

Vad tråkigt att flytten inte funkade som den skulle! :(

ebba

alltid skönt att ta paus ibland men oftast lika roligt att komma tillbaka igen :)

NICOLE

Åhnej vad tråkigt! Och att du inte fick någon bra hjälp heller :(

Matilda Berlin

Hade också problem i början när jag skulle importera den, men testa att skicka ett nytt mail. Har för mig att jag hade precis samma problem. Först inget svar, men sen fick jag hjälp så det löste sig =) Håller tummarna!!! Kram vännen <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress