Hej på er!
När detta inlägg publiceras är jag på jobbet, jobbar 11-20 idag så kände att det var bäst att förbereda ett inlägg. 

En av anledningarna till ett tidsinställt mobilinlägg är faktiskt att min dator kraschat. *suck* Egentligen var det väl inte så oväntat då den krånglat ett bra tag, MEN verkligen sååå dålig timing.

Den kraschade först i söndags när jag satt och  redigerade vloggen, men när den kom igång igen var allt kvar och fungerade som vanligt. Men igår kraschade den igen och nu står den bara och tuggar och gör ingenting. Så ja, den är nog ganska körd. Vilken tur att jag har backat upp allt! 

Det jobbiga är att 1) vloggen nästan var helt klar så måste göra om allt, haha 2) jag inte vet när jag kommer ha tid att fixa en ny dator. Men som tur är har vi ju fler datorer här hemma så ska göra mitt bästa med bloggen ändå! Och mobilen finns ju annars. Men ja, alltid väldigt surt när sådant här händer, senast den kraschade hade jag inte backat upp något alls och allt försvann, usch så ledsen jag var då.

Men hoppas ni får en fin tisdag, jag går som sagt av jobbet vid 20.00!

Kram
Ännu en bild från min fantastiska helg, här en mojito och en alkoholfri!
(null)

Sarah

Så himla tråkigt att datorn har kraschat :(

Ida - foto & häst

Åh så drygt att datorn kraschat!! Mina fd har också gjort det, hemskt asså. Köpte dock sen en Macbook, som jag än har idag, haft den i 5år och den funkar, lite seg ibland men det förstår jag men kraschar gör dem inte haha ;)

Emma Engström

Men nej så jobbigt alltså!! Hoppas det löser sig snart <3

Julia Svensson

Åh så goda drinkar!

Henrik Olsson - Föreläsningar

Usch, sånt där är aldrig kul!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress