Favoritkoreografer #Waveya
Detta är två systrar från Sydkorea och det var faktiskt p.g.a dem jag blev insatt i K-popen! Så tack tjejer, haha. De gör mycket cover-dances på K-popdanser (men även andra danser, men framförallt K-pop), men då och då gör de sina egna koreografier och det är vad jag tänker uppmärksamma dem för idag!
 
De får såååå många kommentarer om att de är alldeles för sexuella och inte borde klä sig och dansa som de gör, men det blir jag bara irriterad på! De har all rätt att klä sig och dansa hur de vill, det är deras liv och deras kroppar, oavsett vad någon annan tycker! Visst, jag kan också tycka att vissa steg och delar i filmerna blir lite mycket, men det är ju deras val och ingen har rätt att trycka ned dem för det.
 
Därför vill jag uppmärksamma dem för att jag tycker deras danser är väldigt bra och jag gillar hur de står upp för sig själva och verkligen spelar på sin kvinnliga sida utan att bry sig om alla haters! #girlpower ♥
 
Här nedan delar jag fyra av mina favoritkoreografier med dem, både sensulla och street, då de verkligen äger på båda stilar!
Amanda

Så kul inlägg!! :)

Linnea Kinis

ja man ska få ha på sig vad man själv vill! så tråkigt när alla ska komma och lägga sig i och kommentera negativa saker om både utseende och kläder osv :/

Julia

Så duktiga!

Asylmamma

Vissa steg var lite väl grova kanske... det håller jag med om, men ändå himla coola när de kör så hårt på sin grej!

Netti Starby

Vilka grymma tjejer! :-D Kramis

MALIN

Hoppas att du har haft en härlig tisdag! Kram

Matilda Berlin

Shit vad grymma =) Kram <3

Linda

Kul att se :-D

Julia Svensson

Sååå grymma!!

Norahsmamma

Det är deras val...håller med dig!

Amanda CL

Vad coola och duktiga de är!!!!

Tycker det är så fånigt att andra (oftast tjejer känns det som) ska säga till andra tjejer att de är "för sexiga" det är så löjligt att killar ska få göra nästan vad de vill men vi tjejer ska klanka ner på varandra för att inte var för utmanande! Blir så provocerad av det! Tycker det är så bra av de här tjejerna och alla andra att gå emot det!

kram

Sarah

Vilket bra inlägg :)

Louise

Men wooow va grymma! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress