Rom #tisdagsbilder
Här kommer då första delen med bilder från Rom! Det kommer att komma en del för varje dag, samt en del med bara mobilbilder då jag har lyckats fånga lite andra saker med mobilen istället för kameran som kan vara roliga att ta del av. ^^
 
Ni får verkligen se ett slimmat urval av bilder, haha, har verkligen fotat sååååå mycket! Men det lär säkert komma x antal throwback-inlägg och liknande med lite ovisade bilder sen. ;)
 
Hoppas ni tycker om bilderna! ^^
 
På bilderna ser ni delar av följande sevärdigheter; kyrkogården Cimitero Monumentale Verano, en port av kyrkan Basilica di San Lorenzo al Verano (denna port användes dock inte för att tillträda kyrkan), en gård vid resterna av Terme di Diocleziano (termer= antika badhus), kyrkan Santa Maria Maggiore (här utfördes säkerhetskontroll för att få gå in), Colosseum (utsida och insida), delar av Forum Romanum. 
 
Jag har självklart fler bilder på alla sevärdigheter så är det någon ni är lite extra nyfiken på så säg till så kan jag fixa separata inlägg med bilder på dem! Vi besökte även en hel del kyrkor och har därför inte valt att ta med bilder på alla kyrkor, utan bara på de jag fann mest slående, bara så att ni vet. 
 
 
elin

Fina bilder!

LIL BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar?

Älskar såna här inlägg! Så härliga bilder!

Amanda

Så härliga bilder!! :)

Josäfin

Åh vad härliga bilder :D

amanda

Så härligt det såg ut, vill verkligen besöka Rom!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress