3 januari 2017

Min halta älskling.

Hästar

För två veckor sedan när jag hade hopplektion på Hilda som ni säkert minns att jag skrev om, sa min ridlärare: "Hörde du att jag fick sätta spruter i Gypsy?" varav jag inte förstod alls vad hon menade. 
 
Min älskling har blivit halt. Jag minns att när jag hälsade på henne i stallet såg hon väldigt olycklig ut, faktiskt så att jag reagerade på det. När man lär känna ett djur på det sättet som jag och Gypsy känner varandra ser man lätt när något är fel, och jag tycker att det är så vackert på något sätt. Jag älskar henne verkligen.
 
Så efter några veterinärbesök är det nu vila för henne i några veckor, men förra lektionen (kommer inlägg om det) såg jag hur hon långsamt har börjat skrittas igen. Förhoppningsvis går allt åt rätt håll och hon är frisk snart igen.
 
Min älskade fyrbenta vän. ♥
 
 
Dixi Wonderland

Aww stackarn :(

A M

Det är verkligen jobbigt att se djur må dåligt, var likadant för mig med min förra hund! Hoppas allt blir bra snart :D
sv: Haha, ingen fara! Jag har inte smakat alla men eftersom är jag lite obsessed av banan så älskar jag Swebars banan och choklad :P

Therese

Så fin :D

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så tråkigt att hon inte mår bra :/

ajlimullersandvik.blogg.se

Jag tycker inte heller The Bling Ring var sådär, men bra musik ;) Chris Brown klarar jag inte av att lyssna på sedan jag såg bilderna på Rihanna efter han slagit henne så illa...

Gabriella

Hoppas att allt blir bra!!

Jessica Högberg

Nä, jobbigt, hoppas tillfrisknandet går fort!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress