Åh, idag smäller det! Idag avslutar jag min första termin som officiell danslärare med en dansuppvisning! Denna termin har verkligen gått så hiskeligt fort, känns som det var igår jag klev in i salen och träffade alla mina barn för första gången! 
 
I måndags hade vi då sista träffen och då bjöd jag på fika, hihi. Den äldre gruppen fick även fylla i en utvärdering jag gjort till dem, och så tränade vi allt en sista gång och bara myste och pratade. Mysigt!
 
Idag klockan 15.00 börjar det, men jag och barnen ska vara på plats 14.00 för genrep. För er som inte hängt med så har jag två grupper, en 6-9 år och en 10-16 år. ^^
 
Så det ska jag sysselsätta mig med idag, hihi! Ska bli så kul, är så taggad och förväntansfull, och ja, faktiskt lite nervös jag med! Men känns sorgligt också såklart, ser dem ju inte förens nästa termin. 
 
MEN NU TAGGAR VI! ♥
Två Snapchats från sista träffen i måndags.
MartinaOlsson

sv; ja men verkligen! personliga julklappar är ju så roligt också :)

MartinaOlsson

Hej!
Jag tänkte bara passa på att tipsa dig om att du fortfarande har möjligheten att delta i tävlingen som fanns under lucka 4 i min julkalender, där du kan vinna en ansiktsolja från Mossa Cosmetics :) Ansiktsoljan är 100% ekologisk samt vegansk. Något för dig? Klicka på länken nedan för att vara med och delta! Och trevlig helg på dig :)
https://martinaolsson.myshowroom.se/72248/julkalender-lucka-4-6/

emelie andersson

Åh vad roligt :) hoppas allt gick bra!

Ida

Vad mysigt!! :) Kram

Alice Lindström

Vad roligt med uppvisning, det kommer säkert gå toppen!

Linda

Åh, kul med uppvisning :-D

Louise

Va roligt med dansuppvisning :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress