JA, JA, JAAAA!
ÄNTLIGEN! ♥
Min allra första bias (favorit) inom K-popen var Yugyeom från GOT7. Jag fastnade direkt för hans charm, och såklart för att han är deras maindancer. Trots att han är deras maindancer, har han inte fått så mycket uppmärksamhet för just det som jag tycker att han förtjänar. 
 
Ofta har maindancers från andra grupper compilations med varandra, men GOT7 har inte alls varit uppmärksammade på det sättet och när de väl varit det har det varit någon annan medlem, inte Yugyeom, deras maindancer. Han har dock gjort en grej med min andra favoridansare J-hope från BTS, och nu tycker jag att han ändå börjar få lite mer uppmärksamhet. Om det är för att han är yngst eller hans allmänt lite blyga beteende som gjort att han inte riktigt uppmäksammats vet jag inte. 
 
Men nu äntligen får han den uppmärksamhet han förtjänar! ♥
Jag har tidigare delat ett uppträdande från Hit The Stage (han som var Jokern), en danstävling i Sydkorea, och jag höll på att flyga i taket när jag fick höra att Yugyeom skulle vara med! Jag blev så otroligt glad och stolt! ♥
 
Först tyckte jag att koreografin var lite sådär och att han inte fick visa sin sanna talang, men ju mer jag tittar på den desto mer kär blir jag och grejen de gör mot slutet med skorna är såååå coolt och fotarbetet är awesome! Tycker också att det är så himla kul att se hur resten av GOT7 sitter vid sidan av scenen och hypear och stöttar honom! ♥
 
Okej, nu ska jag sluta snacka, det blev lite långt, men behövde bara få ur mig allt, haha! 
 
 
Tilda Barkselius

Älskade den "Joker" videon du delade, kollade på den så många gånger och lade till låten i min spellista. Ska absolut spana in även denna video! :)

Angelix

Bra klipp!! <3

T e r e s e F l i n t h

Men vad roligt ju!!

sv: Ja hur mysig som helst denna tröjan!
Kramis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress