6 oktober 2016

Irriterat pass.

Hästar

Jag vet, det här inlägget kommer upp typ en vecka för sent, haha, men har inte haft tid att publicera det. I alla fall, detta var mitt pass förra torsdagen! :)
 
I torsdags var jag åter på hästryggen igen efter min förkylning och det var härligt!
Jag var ju helt inställd på att jag skulle rida Belle igen då jag och min ridlärare besämt det, men när jag kom till stallet har jag fått tillbaka min lilla ko Gypsy (gillar att kalla henne "min lilla ko" pågrund av hennes täckning, haha). Inte för att jag klagar, men lite snopen blev jag! Men men, ska köra Belle någon annan gång. :)
 
Även om jag var väldigt glad över att ha Gypsy igen gick passet inget vidare. Hon var väldigt stel och motstridig, speciellt i sin vänstersida, och jag fick inte igenom henne alls. Vi jobbade lite tempoväxlingar och där är jag väldigt nöjd med henne för de gjorde hon väldigt bra! Fick några riktigt bra galoppfattningar från skritt.Även om formen riktigt aldrig kom igenom hade hon ändå ett helt okej driv framåt och gjorde några fina skänkelvikningar. 
 
Nu gillar inte jag att klaga på andra och jag blir sällan irriterad när jag rider, men låt oss bara säga att två ryttare satte käppar i hjulet för mig hela tiden när vi red på två volter genom att inte hjälpa till med fördelningen och lägga allt på mig.
 
Jag kan inte få min häst att gå snabbare utan att hon ska dö, och inte fan tänker jag göra det heller, och när jag vänder och vänder och vänder, och de bara kommer ikapp utan att göra någonting åt sina egna hästars tempo, då blir jag bara förbannad. Vi måste ju samarbeta! Jag vände till och med in och bara ställde mig mitt i volten för att se om de gjorde någonting åt det så jag kunde byta plats och inte hindra dem med min lite långsammare häst, men nej. Fy fan på ren svenska vad jag var irriterad på att de inte kunde ta sitt ansvar och hjälpas åt. #ridskoleryttarekanrelatera
 
Jaja, nog om det, himla synd bara att det försvårade mitt pass ännu mer, men nu går vi vidare och hoppas det går bättre nästa gång. 
 
Hanna

jodå redan börjat bättre hehe :D

Linda

Åh vilka fina bilder

Gabriella

Men åh såå tråkigt att det blev så.. fina bilder!!

ajlimullersandvik.blogg.se

Ja men fy vad jobbigt när samarbetet inte fungerar! Det är ju så viktigt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress